Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
E cuj bolje igrace ima Lyon hahahahaah
Neki propali Depay , Aouar i Guimaraes fudbalska elita ispadose.Smjesan tim i nista vise.
Juventus plati stopera koji vrijedi ko 60% njihove ekipe , da ne govorimo o igracima koji su dosli kao velika pojacanja ala Rabiot ,Ramsey te iskusni Bonucci i naravno Pjanic.Treba biti realan.Juventus je limitiran jer igraju na jednog igraca koji nije u stanju praviti visak.Jaka je to ekipa , pokazala je nebrojeno puta.Zadnje 2 godine su losiji no ikad.Razlog necu navoditi , ocit je.
Neki propali Depay , Aouar i Guimaraes fudbalska elita ispadose.Smjesan tim i nista vise.
Juventus plati stopera koji vrijedi ko 60% njihove ekipe , da ne govorimo o igracima koji su dosli kao velika pojacanja ala Rabiot ,Ramsey te iskusni Bonucci i naravno Pjanic.Treba biti realan.Juventus je limitiran jer igraju na jednog igraca koji nije u stanju praviti visak.Jaka je to ekipa , pokazala je nebrojeno puta.Zadnje 2 godine su losiji no ikad.Razlog necu navoditi , ocit je.
Zali Boze pojacanja koja se zovu Rabiot i Ramsey.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Juve igra na Ronalda koji treba praviti visakJoeBleck je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:53E cuj bolje igrace ima Lyon hahahahaah
Odavno vecu glupost nisam procitao
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Kako objasniti ženi da je Juventus sinoć pobjedio, remizirao i izgubio?!
I zašto francusku ligu nazivaju “farmerskom” ako 7. klub te lige izbaci prvaka Italije?!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Njega deklarisu kao igraca iz svemira , mozda na Higuaina da pocnu igrati ?Zonked je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:03Juve igra na Ronalda koji treba praviti visakJoeBleck je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:53E cuj bolje igrace ima Lyon hahahahaah
Odavno vecu glupost nisam procitao
Da.Vrhunska ekipa koja je postala losija ekipa pojacana sa top klas stoperom i jos par imena od kako je dosao Ronaldo.Fact.
Njihove igre a posebno rezultati to govore.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ronaldo je od dolaska u Juventus trećinu svojih golova dao sa bijele tačke. Stat padding as it best. Lafo neki izazov i osvajanje Serie A. Klasično ubiranje još šonekog trofeja za njegov legacy. Juventusu je potreban potpuni remont. Iscjeđena i matora ekipa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa Ronaldo je najmanji problem Juventusa realno. Problem su polovnjaci na bekovima, ocajna veza i karinaska krila.
Pa na onog Douglasa Costu drkaju a lik nije kadar dati 10 golova u sezoni jbt
Pa na onog Douglasa Costu drkaju a lik nije kadar dati 10 golova u sezoni jbt
- Dnjipropetrovsk
nema to veze..eto bayern nema comana i najboljeg pojedinca ove sezone u odbrani pavara, ostaje kimih da igra beka koji je do sad igeo veznjaka, tiago je vex u mislima u liverpulu, alaba nizak ide go iz kornera za chelsea i lewa ce chokeat i chelsea u najboljem bayernovom slucaju dobija a bayo prolazi, a ne bi bilo cudno da bude drsme tu veceras nemaju mjesec dana utakmice u nogama osim mrsave pobjedw protiv marsejasoxx je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:15Vece su sanse bile 2012 da cemo osvojit nego veceras nesto napravit.Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑08 avg 2020, 10:1025/11/2014 Schalke v Chelsea 0-5
tako je to bilo 2014 i ocigledno je da chelsea ima napadackog potencijala i iskustva sa puno golova u njemqckoj da veceras josnjednom bayernu nabiju complexe poslije 2012 godine
barca prolazi bez problema veceras
Haj sto protiv bayerna igras, u gostima, pusis vec 3 - 0, kad su svi igraci na okupu obe ekipe, Bayern daleko kvalitetniji, nego veceras fali jos pola ekipe chelseau.
Jorginho i alonso suspdendovani
Azpilicueta, pulisic, willian, Gilmour i pedro povrijedjeni.
Kante i RLC se tek sad vratili od povrede, dal ce ih uopste koristit pitanje je.
Druze TIto, mi ti se kunemo.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 avg 2020, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
I ja mislim da Chelsea prolazi, eto citirajte me poslije meca ako Bayern prodje.
Abraham je itekako kadar uvaliti 4 komada ovoj polovnoj odbrani Bayerna na celu sa prevarom Boatenga.
Da je bolji trener na klupi Chelsea bio bi ubjedjen u prolaz, ovako je 50-50.
Abraham je itekako kadar uvaliti 4 komada ovoj polovnoj odbrani Bayerna na celu sa prevarom Boatenga.
Da je bolji trener na klupi Chelsea bio bi ubjedjen u prolaz, ovako je 50-50.
- Dnjipropetrovsk
xaxa zaboravio sam boatenga spomenut velika sansa za chelsea
Druze TIto, mi ti se kunemo.
Poch uzima CL s Juventusom

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne znam stvarno na koji način Chelsea može ugrozit Bayern večeras, a kamoli ih izbacit. Ako oni zabiju 3, primit će makar 2 i to je to. Ne igraju protiv Borca iz Tetova nego protiv Bayerna koji je izgledao najozbiljnije dok nisu završili sezonu da klepe ovo natjecanje.
"We need to suffer. And we need to fight."
Da li se Sarri nasikirao što će dobiti 20 milki odštete
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zna ubosti sa prognozom k'o leorey.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Yebi ti to, Hare se usutio. Mogla bi Barca daleko.

Izgledali najozbiljnije jer su zavrsili prvi u smijesnoj ligi. Hmm na koga li te to podsjeca? Hint: igrali su prije manje od 24h.Captain4 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:36Ne znam stvarno na koji način Chelsea može ugrozit Bayern večeras, a kamoli ih izbacit. Ako oni zabiju 3, primit će makar 2 i to je to. Ne igraju protiv Borca iz Tetova nego protiv Bayerna koji je izgledao najozbiljnije dok nisu završili sezonu da klepe ovo natjecanje.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Bayern je i po kladionicama i po ozbiljnosti favorit iznad Reala bio od nokaut faze. Bayern/City - Atletico/Atalanta finale.Justin je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:45Izgledali najozbiljnije jer su zavrsili prvi u smijesnoj ligi. Hmm na koga li te to podsjeca? Hint: igrali su prije manje od 24h.Captain4 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:36Ne znam stvarno na koji način Chelsea može ugrozit Bayern večeras, a kamoli ih izbacit. Ako oni zabiju 3, primit će makar 2 i to je to. Ne igraju protiv Borca iz Tetova nego protiv Bayerna koji je izgledao najozbiljnije dok nisu završili sezonu da klepe ovo natjecanje.![]()

"We need to suffer. And we need to fight."
Čuj "pojačanja" Rabiot i Ramsey pa ova dva teletabisa ne bi pojačali ni Slobodu.JoeBleck je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:53E cuj bolje igrace ima Lyon hahahahaah

Juventus treba otjerati pola tima i početi slagati novu ekipu : Bernardeschi,Rabiot,Ramsey,Higuain,Cuardado,Sandro,Bonucci,Betancur,Matuidi,Buffon,Ronaldo,Costa sve na transfer listu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.