HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

maistor_mo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la maistor_mo » 26 apr 2009, 23:22

antipolitika... ccc
nisi dobar ama baš nimalo... samo jedno pitanje? na koliko si gostovanja bio?
dakle, **** sa ove teme... pozdrav
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

Red Bull

Post Postao/la Red Bull » 26 apr 2009, 23:24

Marin je napisao/la:Zaboravio sam napomenito da je Posušje imalo penal na početku i da su ga promašili!!

Samire, samo mi definiraj pojam "fašistički klub", please!

mod: Svi postovi koji se nebudu ticali sporta ce biti brisani,kao upravo ovaj
Bez dlake na jeziku

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 26 apr 2009, 23:31

um vuk je napisao/la:ovaj antipolitika....pa ti veze nemaš sa živiotm..takvi kao ti nam i ne trebaju ni na tribinama ni na forumima..ti si jedan obišni id... koji nema druge pa jepomislio da može silom navijat za zrinjski..aj ti pogledaj totenham i jeli luka zbio gol..a zrinjski ostavi ljudima koji ga iz srca vole..bolje je imat 100 pravih nego 100000000000000000 lažnih navijača kao ti..
za doček fukra ultrasima prošle sezone niko nije ni trubio..a sd se digla nakva prašina..samo nek se nije nikom ništa desilo..a ovaj što misli da neće niko više u tz doć..e pa varaš se
VUCE, POD HITNO U VECERNJU SKOLU!!!

Zaghy
Kontakt:

Post Postao/la Zaghy » 26 apr 2009, 23:44

antipolitikaa je napisao/la:Sinoc emisija Zrinjski info za svaku pohvalu...a sto nam uradise u Sarajevu,pa ono su dva cista penala.Sude nam dusmani moja Ljube ,al tko ih jeb...
Uvjerite se sami :evil:
Fakat sam sada pregledao ovaj izvjestaj i mogu ti reci da ono ni jedan penal nije bio, sto se tice 2 ofsajda tu je sudac pogrijesio, a onaj drugi bi bio 99% gol. Ovaj spominje zastavu Armije BIH ja mislim da je ono zastava sa ljiljanima sto je zastava Republike BIH nekad bila (vise nije na zalost). Paljenje Hrvatske zastave je bilo na sjevernoj tribini i nije zapalio niko iz TM-a, vec neki kvazi-navijac. U ostalom sta vas briga, vi ste Hercegovci :lol:

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 26 apr 2009, 23:56

ja sam hercegovac kojemu je ta šahovnica na putovnici..to ne zaboravi..kao i što je 60 000 krajišnika ima...
a da zna ovaj manijak mi smo na pazariću bili u 7 h..znači nije naša krivica što smo kasnili..još samo stavili raniji polazak jer znamo da vazda pegla policija..izaši u 75 istina..isto ne našom voljom..
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 27 apr 2009, 11:54

@mostar_mostar ovo nije politicki forum, nego sportski
Rođeni brato

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 27 apr 2009, 12:09

Bas me zanima koliko ce te ucesnika ovog foruma, i ove teme podrzati, bola pun nam je **** frustriranih nacionalista koji truju mladost kao ti, ovo je sportski portal, i tvoj komentar nema nikakve veze s temom HŠK Zrinjski Mostar
Rođeni brato

mostar_mostar
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mostar » 27 apr 2009, 12:17

Mene ne zanima tko će me podržati, ali to je istina koju podupire svaki navijač Zrinjskog. Možeš imati drugo mišljenje ne branim ti, niti idem da čitam o bilo kojem klubu išta. Zrinjski je miljama daleko od svih u ovoj državi i pozdrav iz grada šampiona, ispričavam se iz pola grada. :D

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 27 apr 2009, 15:00

ma zaboli mene neka stvar hoće te li ostat u ligi ili ne..meni je bitan pogled da smop mi prvi,a vi nemožete bit ni bolji ni gori..obični prosjek lige,rang travnika,laktaša,leotara..
posušju neznači ništa ovaj bod,kao ni nama,nedostižni smo...samo me brine nezalaganje igrača u ovoj polusezoni :twisted:
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 27 apr 2009, 15:46

nisam gledao utakmicu zrinjski-posusje niti sam iscekivao bilo kakav rezultat ali gledajuci na tabelu i na raspored glupo je reci da je utakmica nastimana. nikom ovaj bod ne znaci! zrinjskom ne treba niti ovaj bod da osvoji prvo mjesto a posusju pogotovo jedan bod ne znaci nista jer nema sanse da prestignu veleza-modricu-travnik. orasje mozda i prestignu ali ne ostalu trojku. mislim da posusaci bar ove godine igraju posteno. pogledaj te samo koliko su bodova izgubili kod kuce i to u utakmicama koje su odlucivale opstanak.....

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 27 apr 2009, 15:51

um vuk je napisao/la:ma zaboli mene neka stvar hoće te li ostat u ligi ili ne..meni je bitan pogled da smop mi prvi,a vi nemožete bit ni bolji ni gori..obični prosjek lige,rang travnika,laktaša,leotara..
posušju neznači ništa ovaj bod,kao ni nama,nedostižni smo...samo me brine nezalaganje igrača u ovoj polusezoni :twisted:
Bas da ste nedostizni, i niste ;)

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 27 apr 2009, 16:06

ma samo kući pobjedit do kraja i to je to... nemoramo se zamarati u gostima iako bi valjalo sad pobjedit Slaviju jer igra zadnjih 4-5 kola je ispod prosjeka... također moram istaknut Igora Melhera koji je po meni krivac za 90% primljenih golova Zrinjskog...

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 27 apr 2009, 16:13

Psychosocial. je napisao/la:ma samo kući pobjedit do kraja i to je to... nemoramo se zamarati u gostima iako bi valjalo sad pobjedit Slaviju jer igra zadnjih 4-5 kola je ispod prosjeka... također moram istaknut Igora Melhera koji je po meni krivac za 90% primljenih golova Zrinjskog...
Ako vi kuci kuci dobijete sve tekme, a u gostima izgubite, mi(Sarajevo) sa svim pobjedama do kraja mozemo biti prvaci ;) :lol: 8-)

Nadavno da je to sve sta bi bilo, kad bi bilo, ali znaj da nije nemoguce da izgubite titulu :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 apr 2009, 16:17

Ma pustite se toga Zrinjski ce biti prvak,Sarajevo mora dobiti sve do kraja sto je nemoguce ...nismo u Spaniji ipak je ovo BiH....Sarajevo je prosulo 7 bodova kod kuce i tu je kljuc toga sto nemogu stic Zrinjski... malo realnosti nebi skodilo a realno je da se Zrinjski nemoz stici,mislim teoreetski moze,ali ta teorija nije realna tako da niko nemoze reci da Zrinjski nece biti prvak... Sarajevo se kasno probudilo i to je to...Zrinjskom cestitat sportski i vidimo se dogodine ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 27 apr 2009, 16:23

miky_hz je napisao/la:Ma pustite se toga Zrinjski ce biti prvak,Sarajevo mora dobiti sve do kraja sto je nemoguce ...nismo u Spaniji ipak je ovo BiH....Sarajevo je prosulo 7 bodova kod kuce i tu je kljuc toga sto nemogu stic Zrinjski... malo realnosti nebi skodilo a realno je da se Zrinjski nemoz stici,mislim teoreetski moze,ali ta teorija nije realna tako da niko nemoze reci da Zrinjski nece biti prvak... Sarajevo se kasno probudilo i to je to...Zrinjskom cestitat sportski i vidimo se dogodine ;)
Sve dok ima sanse, ja vjerujem u nase Sarajevo ;) 8-)

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 27 apr 2009, 20:34

Ma da liga nije domaćinska,popušio bi Zrinjski ovu prednost što ima davno,balerine nisu ni sjena onoga što su bili jesenas.Sad imamo sigurnih 8 bodova što je 5 kola prije kraja nedostižno,barem u našoj ligi.
U ekipi ima dosta kvalitetnih pojedinaca (koji su se doduše opustili ),i koji mogu i znaju pružit nogomet kakav se gleda i voli.

Realno,momci su na glupav način prokockali finale kupa,u kojemu smo bili jednom nogom,i to se teško oprašta,bruka i sramota u Modriči ( doduše s juniorima ), mučenje s kandidatima za 2. ligu gdje bi moralo bit 2-3 gola razlike za nas,a bilo je jedva gol razlike ( Velež ) ili čak ni gol ( Posušje ).

U ekipi se nešto mora pod hitno promijenit.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 27 apr 2009, 22:00

Eagles je napisao/la:Ma da liga nije domaćinska,popušio bi Zrinjski ovu prednost što ima davno,balerine nisu ni sjena onoga što su bili jesenas.Sad imamo sigurnih 8 bodova što je 5 kola prije kraja nedostižno,barem u našoj ligi.
U ekipi ima dosta kvalitetnih pojedinaca (koji su se doduše opustili ),i koji mogu i znaju pružit nogomet kakav se gleda i voli.

Realno,momci su na glupav način prokockali finale kupa,u kojemu smo bili jednom nogom,i to se teško oprašta,bruka i sramota u Modriči ( doduše s juniorima ), mučenje s kandidatima za 2. ligu gdje bi moralo bit 2-3 gola razlike za nas,a bilo je jedva gol razlike ( Velež ) ili čak ni gol ( Posušje ).

U ekipi se nešto mora pod hitno promijenit.
Pustite Sarajevo, da ne bude bruke u kvalifikaciji za L.P.
Juce su grobari prolsavili titulu.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 27 apr 2009, 22:03

brato je napisao/la:
antipolitikaa je napisao/la:Danas necu pisati o vandalizmu i budalama koji sebe nazivaju navijacima,fasistima,ustasama i ostalim bolesnim umovima,kad sam prije vise od godinu dana otvorio ovaj topic HSK Zrinjski ideja je bila da se pise o igri,transferima,podrsci i aktivnostima u nasem grado oko Zrinjskog,ljubav prema sportu i opcenito prema mom klubu redovno me je dovodila na ove stranice,al nakon ovog danas,nakon provjerene informacije da ce se podjelit bodove sa selom zvanim posusje ,sve zato sto su to nase hrvatine,sto su zadnji itd,odlazim s sportsport ba i ovdje se vise necu javljati niti biti aktivan ,a o ljubavi prema zrinjskom ,o klubu kojeg vode ratni osuđenici i mafijasi me vise zaboli neka stvar,sport je ovdje najmanje bitan,zalim Ultrase koji prolaze citavu drzavu da bi bodrili igrace koji prodaju utakmice...za kraj **** vam mater prodane duse i igracima i upravi,dao bog da se raspali a Velez se vratio na stadion.MRS!!!
la la la la la ..... ti .ater .sta...
REALNO!!!

Vrati se brato, imas nasu podrsku!

lipanj
Kontakt:

Post Postao/la lipanj » 28 apr 2009, 12:24

Prvenstvo je bilo gotovo još na polusezoni, a da se Zrinjskom ne desi blamaža treba se hitno riješiti Žižovića, Đurića, Selimovića i Serdarušića. Samo koliko je Musa pretrpio zbog ovih koji moraju igrati, a on je za ove nabrojane izmislio nogomet. Ti igrači se ponašaju kao da su svjetski igrači a najlošiji su igrači Zrinjskog na proljeće i jedva čekaju da idu, pa trebamo im pomoći te im zaželjeti sretan put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 apr 2009, 21:48

Pustite Sarajevo, da ne bude bruke u kvalifikaciji za L.P
Samo da izbjegnu predstavnika Luksemburga, i sve će biti O.K. :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.