Olimpik Sarajevo
-
Re: Olimpik Sarajevo
Muhadžir iz Tešnja koji nastoji svim silama da glumi Sarajliju. Jos sad ostao bez sendviča i soka što mu je Mujo davao, tako da jadniku nije lako
LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Pobjeda danas aBd
mozda se moze sparno vrijeme iskoristiti da uspori ili izmori protivnika

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dvadeset treći meč između Olimpika i Širokog Brijega. Olimpik je pobijedio sedam puta, neriješeno je bilo jedanaest, a Široki Brijeg je pobijedio četiri puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Osmi put danas, idemooo !!! 

Olimpik: Hadžić, Milović, Ojdanić, Osmanović, Zeba, Handžić, Milanović, Hadžanović, Lekanić, Dujmović, Šišić.

Olimpik: Hadžić, Milović, Ojdanić, Osmanović, Zeba, Handžić, Milanović, Hadžanović, Lekanić, Dujmović, Šišić.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
0:1
Nema veze idemo dalje. Vojvoda i dalje ima podršku uprave. Cilj ostaje nepromijenjen, dupla kruna

Nema veze idemo dalje. Vojvoda i dalje ima podršku uprave. Cilj ostaje nepromijenjen, dupla kruna

LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Naša ekipa ako je imala 25% loptu u posjedu u prvom poluvremenu dobro je. Prepusti inicijativu gostima i brani se, i najvećim dijelom prvog poluvremena. I to se pred kraj poluvremena vratilo kao bumerang. Jedan šut sa distance i primiše gol.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jel gledaš utakmicu uživo? Kako moji stoje ko se izdvaja

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
Najbolji vam je Zlatan Mijo JelićUstanikSBII je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:23Jel gledaš utakmicu uživo? Kako moji stoje ko se izdvaja![]()
- UstanikSBII
- Kontakt:
Šteta što ne igra više al bio je dobar slažem se!trecinavijac je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:25Najbolji vam je Zlatan Mijo JelićUstanikSBII je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:23Jel gledaš utakmicu uživo? Kako moji stoje ko se izdvaja![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Sa distance primiti je problem, a ovo drugo je vjerovatno se cekalo da se Siroki istrci.
Evo udje Muminovic.
Evo udje Muminovic.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Aaaa pobogu
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hajde bar smanjise. Moze 2-2 do kraja.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I to bi bilo to, najvjerovatnije. Muminović na klupi, Beširević na klupi, a obojica realno trebaju od početka igrati. Ono se teško da gledati.

@ustanik Gledao sam do prvog gola i otišao. Smorili su me. Velika većina napada je išla preko desne strane. Ne znam ko igra preko desne strane gostiju. Osim gola su imali još dvije ozbiljnije situacije pred golom Olimpika.
Iritantno za gledati, Vojvodi dati još jednu utakmicu i razilazimo se...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Uprava je zadovoljna Vojvodom. Nismo se obrukali, čak smo zabili i gol 

Ja mislio Besirevic povrijedjen
Sto ga na klupi stavi

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Moja prognoza je da bi se naš trener mogao zadržati još jednu ili dvije utakmice. I neka strateg postavi maksimalno defanzivno ekipu na teren i naredne utakmice. Nije možda ekipa primila puno golova u dvije utakmice!? Samo tri. Šta je to? Da vidimo ima li kakav izgovor strateg?
Prvi poraz Olimpika na Otoci od današnjeg protivnika. Tu tradiciju je "srušio" naš strateg sa ekipom današnjom.
Prvi poraz Olimpika na Otoci od današnjeg protivnika. Tu tradiciju je "srušio" naš strateg sa ekipom današnjom.
Razguli s teme debilu dosadni!trecinavijac je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:56Uprava je zadovoljna Vojvodom. Nismo se obrukali, čak smo zabili i gol![]()
Eto ti. Mladost kod kuce zna bod otkinuti Sarajevu i unatoc penala, mi sa Sirokim ne mozemo se nositi. 
Nek znaju ovi nasi igraci da u gostima nema milosti, ekipe ginu kod kuce, i ovdje smo sebi zakomplikovali. Vidjet cemo kako sad drugi pokupe koji bod i ostanemo na dnu bezveze. A na kraju krajeva izgleda da ne fali talenta, kad je Mladost moglo tako sto mi ne mozemo bolje.
Krupa ce se zainatiti, to garantujem. A poslije njih dolazi Sarajevo. Gdje kontaju te bodove skupiti.

Nek znaju ovi nasi igraci da u gostima nema milosti, ekipe ginu kod kuce, i ovdje smo sebi zakomplikovali. Vidjet cemo kako sad drugi pokupe koji bod i ostanemo na dnu bezveze. A na kraju krajeva izgleda da ne fali talenta, kad je Mladost moglo tako sto mi ne mozemo bolje.
Krupa ce se zainatiti, to garantujem. A poslije njih dolazi Sarajevo. Gdje kontaju te bodove skupiti.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Svi smo mi Darko Vojvodic....Podrska Vojvoditrecinavijac je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:56Uprava je zadovoljna Vojvodom. Nismo se obrukali, čak smo zabili i gol![]()

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.