FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ono na čemu ja zamijeram Salihu je to što je dozvolio da raznorazni menadžeri dovode propale igrače ,dok našu djecu koja su u nižim selekcijama(a od kojih možemo samo zaraditi) pokazivala najbolje rezultate jednostavno šalju da propadnu ne vodeći uopšte računa o njima.Mnogo dobrih stvari je uradio i nesmijemo mu zaboraviti,jer u to vrijeme Sloboda je trebala da propadne.Mislim da je on dobar čovjek,ali milje mu nije dobar i polijepo ga je oblatio.Siguran sam da će Salih nastaviti podržavati naš klub i dalje ,kao i da će Sadiković dovesti Slobodu na vrh ali samo da mu se niko ne miješa u rad.
Eldar Hasanovic blizu dogovora sa Slobodom !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Nek je vječni rahmet svim stradalim u tragediji na Crvenim Njivama.
"Boys From The Red Fields" bili su tu sada smo mi uz njih. :
"Boys From The Red Fields" bili su tu sada smo mi uz njih. :
Bio je on i minule polusezone na pragu prelaska kod nas ali Ferguson (Glavaš) je procijenio da on nije kvalitet za nas, kao i Okić a pružali su sjajne partije u Veležu. Ako dođe, bit će solidno pojačanje.harry_90 je napisao/la:Eldar Hasanovic blizu dogovora sa Slobodom !
Btw. RIP
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Sad je tu Sadikovic,valjda uspije doci i da bude dobro pojacanje za nas klub.AulleTa je napisao/la:Bio je on i minule polusezone na pragu prelaska kod nas ali Ferguson (Glavaš) je procijenio da on nije kvalitet za nas, kao i Okić a pružali su sjajne partije u Veležu. Ako dođe, bit će solidno pojačanje.harry_90 je napisao/la:Eldar Hasanovic blizu dogovora sa Slobodom !
Btw. RIP
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Urban Se Vratio je napisao/la:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sve to oni znaju i vide,ali Fukare moraju biti Fukare.Probisvjet je napisao/la:Predlazem da tuzlanski privrednici odu u Siroki Brijeg da vide kako se finansiraju klubovi!
Kosarka i nogomet. Neka prepisu recept i to je to!
Nije moguce da jedna kasaba ima vise sredstava od grada velicine Tuzle ili Sarajeva gdje klubovi placu od nedostatka sredstava i volje za pomoc.
Uostalom glupo je da klub zavisi samo od jednog lika. Sada je vrijeme okupiti sve koji bi ucinili Slobodu klubom rejtinga kakav zasluzuje!
Vrijeme je da neko animira SVE bez obzira da li je Tuzlak ili ne, ili kojoj politickoj opciji pripada.
Svi smo zeljni dobrog stadiona dobih utakmica, izlaska u Evropu. Zasto ne ocekivati i pomoc od Sabovica.
Mnogo moze pomoci i iz skupstinske klupe, npr.da se stadion izgradi, da se dodjele sredstva, a ne da idu po politickom kljucu.
Treba pozvati sve vaznije privrednike i vise njih ukljuciti, pa neka nadju svoj interes. Bez interesa niko i nista vise ne radi!
Imate veliki Bingo, solanu, rudnike, pivaru i jos mnogo drugih.
Samo ako svi budu imali jedan cilj, a to je dobar nogomet u Tuzli bice i rezultata. Vrijeme je da i opstina stane iza kluba i nacelnik!
Zasto Sloboda ne bi bila i od kantonalnog znacaja jer lijepo bi bilo napuniti novi stadion od dvadesetak hiljada gledalaca. Vrijeme je za ujedinjavanje, a zasto nije i kako nije treba zaboraviti. Treba pokazati da Tusla ima snage da dobije nogometnog prvaka i zaigra u Evropi. Ne treba da nas interesuje ko ce voditi Slobodu vec jedino kakvi su rezultati.
Sa dobrim stadionom i jakom Slobodom mogu svi profitirati!
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa ima i toga. Fukara je naucila biti fukara. Fukarastinja. Pa da mi smo ponosno FUKARE.Žbljohar je napisao/la:Sve to oni znaju i vide,ali Fukare moraju biti Fukare.Probisvjet je napisao/la:Predlazem da tuzlanski privrednici odu u Siroki Brijeg da vide kako se finansiraju klubovi!
Kosarka i nogomet. Neka prepisu recept i to je to!
Nije moguce da jedna kasaba ima vise sredstava od grada velicine Tuzle ili Sarajeva gdje klubovi placu od nedostatka sredstava i volje za pomoc.
Uostalom glupo je da klub zavisi samo od jednog lika. Sada je vrijeme okupiti sve koji bi ucinili Slobodu klubom rejtinga kakav zasluzuje!
Vrijeme je da neko animira SVE bez obzira da li je Tuzlak ili ne, ili kojoj politickoj opciji pripada.
Svi smo zeljni dobrog stadiona dobih utakmica, izlaska u Evropu. Zasto ne ocekivati i pomoc od Sabovica.
Mnogo moze pomoci i iz skupstinske klupe, npr.da se stadion izgradi, da se dodjele sredstva, a ne da idu po politickom kljucu.
Treba pozvati sve vaznije privrednike i vise njih ukljuciti, pa neka nadju svoj interes. Bez interesa niko i nista vise ne radi!
Imate veliki Bingo, solanu, rudnike, pivaru i jos mnogo drugih.
Samo ako svi budu imali jedan cilj, a to je dobar nogomet u Tuzli bice i rezultata. Vrijeme je da i opstina stane iza kluba i nacelnik!
Zasto Sloboda ne bi bila i od kantonalnog znacaja jer lijepo bi bilo napuniti novi stadion od dvadesetak hiljada gledalaca. Vrijeme je za ujedinjavanje, a zasto nije i kako nije treba zaboraviti. Treba pokazati da Tusla ima snage da dobije nogometnog prvaka i zaigra u Evropi. Ne treba da nas interesuje ko ce voditi Slobodu vec jedino kakvi su rezultati.
Sa dobrim stadionom i jakom Slobodom mogu svi profitirati!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Samo da znas neznam ni ja sta sam stavio pošto mi nije izbacilo sliku.Tu je trebao stojati trans "Boys From The Red Fields".Probisvjet je napisao/la:Urban Se Vratio je napisao/la:
Isabegović privremeno mijenja Šabovića
Nakon što je ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora FK Sloboda prije nekoliko dana podnio Salih Šabović, privremnu ulogu prvog čovjeka kluba je preuzeo Mustafa Isabegović, dosadašnji podpredsjednik ovog klupskog tijela.
Tako će do sjednice Skupštine, koja se očekuje početkom naredne godine, aktivnostima vezanim za pripreme i prijelazni rok seniorskog tima rukvoditi Isabegović, dok će novo klupsko rukvoodstvo biti imenovano na spomenutoj sjednici Skupštine kluba.
Salih Šabović, koji je odstupio zbog sukoba interesa (postao poslanik u Skupštini TK-a) i dalje će biti "pri ruci" FK Sloboda.
- Vidjet ćemo na koji način mogu biti uključen u klupske strukture, a da budem od pomoći klubu. Želim i dalje pomogati, kao što je to bio slučaj do sada – istakao je Šabović, posljednjih godina najveći finansijer klub sa Tušnja.
Na nedavnom sastanku predsatvnika SD Sloboda sa načelnikom Imamovićem, gdje je i najavljena Šabovićeva ostavka, Općini Tuzla je ponuđeno da imenuje svog kanidata za predsjenika kluba, ali i da preuzme više obaveza prema FK Sloboda.
Da li će tu opciju prihvatiti u "čelništvu grada" pokazat će naredna Skupština kluba, nakon koje će slika o rukvodećoj strukturi, najstarijeg sportskog kolektiva u gradu, biti mnogo jasnija.
Isabegovic ocekivano,Salih ce biti pri ruci sto se tice para za klub itd.
Nakon što je ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora FK Sloboda prije nekoliko dana podnio Salih Šabović, privremnu ulogu prvog čovjeka kluba je preuzeo Mustafa Isabegović, dosadašnji podpredsjednik ovog klupskog tijela.
Tako će do sjednice Skupštine, koja se očekuje početkom naredne godine, aktivnostima vezanim za pripreme i prijelazni rok seniorskog tima rukvoditi Isabegović, dok će novo klupsko rukvoodstvo biti imenovano na spomenutoj sjednici Skupštine kluba.
Salih Šabović, koji je odstupio zbog sukoba interesa (postao poslanik u Skupštini TK-a) i dalje će biti "pri ruci" FK Sloboda.
- Vidjet ćemo na koji način mogu biti uključen u klupske strukture, a da budem od pomoći klubu. Želim i dalje pomogati, kao što je to bio slučaj do sada – istakao je Šabović, posljednjih godina najveći finansijer klub sa Tušnja.
Na nedavnom sastanku predsatvnika SD Sloboda sa načelnikom Imamovićem, gdje je i najavljena Šabovićeva ostavka, Općini Tuzla je ponuđeno da imenuje svog kanidata za predsjenika kluba, ali i da preuzme više obaveza prema FK Sloboda.
Da li će tu opciju prihvatiti u "čelništvu grada" pokazat će naredna Skupština kluba, nakon koje će slika o rukvodećoj strukturi, najstarijeg sportskog kolektiva u gradu, biti mnogo jasnija.
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala harry_90 samo izvjestavaj sto saznas. Ti si dragocjen izvor informacija.harry_90 je napisao/la:Isabegović privremeno mijenja Šabovića
ma nju su i postavio samo treba kliknuti view imageUrban Se Vratio je napisao/la:Samo da znas neznam ni ja sta sam stavio pošto mi nije izbacilo sliku.Tu je trebao stojati trans "Boys From The Red Fields".Probisvjet je napisao/la:Urban Se Vratio je napisao/la:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Znal ko sta je sa pojacanjima koje ste bili postavili,ili su neka nova u planu ??
Nastupilo je nekakvo zatišje po pitanju igračkog kadra i pojačanja.....Sadiković je mudar čovjek i mislim da ne voli ništa pompezno najavljivati.Uz to i klub sa v.d predsjednikom,Isabegovićem....ostaje da se nadamo pravim rješenjima i povratku Slobode na pozicije koje joj po tradiciji i pripadaju.
Moramo shvatiti da igrački potencijal iz Slobodine škole trebamo forsirati i sve će jednom leći na svoje mjesto.A ako i dalje budemo ih odgajali i sitnosopstveničkim interesima pojedinaca ih rasipali i uništavali njihiv trud i njihovih porodica,e onda nismo ništa poučno naučili....
Naravno da za veće domete mora se ići sistematski i strpljivo...ne kažem da ne treba dovoditi prava pojačanja za veće domete....
Slobodi isvima nama želim sve najbolje....a onima koji je trenutno vode poručujem da u ovoj pauzi dobro zasuču rukave,ako su se prihvatili posla....
Moramo shvatiti da igrački potencijal iz Slobodine škole trebamo forsirati i sve će jednom leći na svoje mjesto.A ako i dalje budemo ih odgajali i sitnosopstveničkim interesima pojedinaca ih rasipali i uništavali njihiv trud i njihovih porodica,e onda nismo ništa poučno naučili....
Naravno da za veće domete mora se ići sistematski i strpljivo...ne kažem da ne treba dovoditi prava pojačanja za veće domete....
Slobodi isvima nama želim sve najbolje....a onima koji je trenutno vode poručujem da u ovoj pauzi dobro zasuču rukave,ako su se prihvatili posla....
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
pa i bolje da nista ne najavljuje, Glavas najavljivao da ce Sloboda igrati tekme u Evropi da cemo biti na vrhu tabele i gdje nas lik odveo? u propast eto gdje da je ostao jos malo bilo bi pitanje koji bi bili 15 ili 14...sreca smjenjen je da je i ranije smjenjen bolje bi bilo...zato je i bolje sto Sadikovic suti bolje da nista ne najavljuje bar ne jos..a kad pocne sezone i kad vidi kakvi su rezultati onda nek izjavljuje sta hoce i evropu da cemo igrati evropske tekme itd isl...Dajdža je napisao/la:Nastupilo je nekakvo zatišje po pitanju igračkog kadra i pojačanja.....Sadiković je mudar čovjek i mislim da ne voli ništa pompezno najavljivati.Uz to i klub sa v.d predsjednikom,Isabegovićem....ostaje da se nadamo pravim rješenjima i povratku Slobode na pozicije koje joj po tradiciji i pripadaju.
zna li iko kako napreduje izgradnja tribine na tusnju,dokle je stigla,ako ima neko slike koristile bi mi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Ne kontam onda zasto je lik sokiran.brazzo je napisao/la:ma nju su i postavio samo treba kliknuti view imageUrban Se Vratio je napisao/la:Samo da znas neznam ni ja sta sam stavio pošto mi nije izbacilo sliku.Tu je trebao stojati trans "Boys From The Red Fields".Probisvjet je napisao/la:
Nisam dole bio skoro pa godinu dana do prekuceUrban Se Vratio je napisao/la:I strumfovima.Ja odem ko covjek u kobru i uzmem sta mi treba.Frutek je napisao/la:Dosađuj pitarimaAde Ade je napisao/la:Upravo sam dobila poruku :S sa linkom http://****.com i pomislila sam glupost...(kao uvjek) ALI STRANICA JE STVARNO DOBRA SVE BESPLATNO I NIJE PREVARA... pogledaj i ti ako te zanimaju filmovi i muzika![]()
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Urban Se Vratio
- Kontakt:
Ona dvojica pravo dobri likovi.Lijepo su sredili u odnosu na ostale radnje.Frutek je napisao/la:Nisam dole bio skoro pa godinu dana do prekuceUrban Se Vratio je napisao/la:I strumfovima.Ja odem ko covjek u kobru i uzmem sta mi treba.Frutek je napisao/la:
Dosađuj pitarima![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.