FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čuj kae jedva čekali kiks!? Pa BRUKA je da kao aktuelni prvak ne pobijedi ekipu koja je primila 6 komada i glavni kandidat za ispadanje!!! Bruka!!!
Trebamo slijepi biti!!!
Trebamo slijepi biti!!!
Sramota, kad ti najslabija ekipa lige koja je fakticki vec drugoligas, bez problema uzme bod, sta onda reci. Puno toga se ima za kritikovati, ali hajd bolje je mozda sutiti inace ces biti prozvan da nisi pravi navijac.
Ne znam stvarno cemu da se nadamo u Evropi.
Ne znam stvarno cemu da se nadamo u Evropi.
-
- Kontakt:
Ljudi dva suta na go dva gola
6-0 borac ih dobije i jos se sprdali sa njima
Mi smo mogli i izgubiti ovo.
Nismo imali izradjeno 100% priliku
Zalaganje i pokretljivost igraca goli ku.rac, izbor igraca gola kur.cina. kakav krste u prvih 11
Kakaav crni tatar na 10?????
Mi smo mogli i izgubiti ovo.
Nismo imali izradjeno 100% priliku
Zalaganje i pokretljivost igraca goli ku.rac, izbor igraca gola kur.cina. kakav krste u prvih 11
Kakaav crni tatar na 10?????
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
bruka i sramota jebooga velkovski usta on nije n za kluba a Haris je samo za zadnjih 20 min
ovo je tužno
ovo je tužno
FKS
Neka smo kiksali samo da se vidi ko je kakav....
Mi cemo sw izvuci, al pojedini pitari ce ostati da zive u svojoj patnji od zivota... Na qurac vas sve nabijem...
Sarajevo iznad svega i svakoga !!!!
Glava gore, podcjenili i vidjeli po ko zna koji put da se to ne smije raditi.
Mi cemo sw izvuci, al pojedini pitari ce ostati da zive u svojoj patnji od zivota... Na qurac vas sve nabijem...
Sarajevo iznad svega i svakoga !!!!
Glava gore, podcjenili i vidjeli po ko zna koji put da se to ne smije raditi.
ŠPICA RODIT, VRHUNSKOG!
Drugi go Vladanov, ovo je trebalo dobit glat. Jbg ne smije se kiksati protiv ovakvih protivnika, mrtvi Bojac im 6 dao.
Drugi go Vladanov, ovo je trebalo dobit glat. Jbg ne smije se kiksati protiv ovakvih protivnika, mrtvi Bojac im 6 dao.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sta vam je telad jedna glupa retardirana..Boze sacuvaj kakvi karinasi od simpatizera sve ovdje pisu.
Likovi nam dva puta prislu golu i jbg.
More cistih sansi smo propustili,one Ce nam se vratiti kad nam bude najteze.Idemo dalje,mali smo samar dobili a mozda nam je i trebao.
P..S. debili koji se jave da samo je bu majku nekome nek i ne ulaze samo bezveze nam uspore forum .
Likovi nam dva puta prislu golu i jbg.
More cistih sansi smo propustili,one Ce nam se vratiti kad nam bude najteze.Idemo dalje,mali smo samar dobili a mozda nam je i trebao.
P..S. debili koji se jave da samo je bu majku nekome nek i ne ulaze samo bezveze nam uspore forum .
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 avg 2020, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Sramota, ovo je sve zbog vinka, slabo takticki
Daj ba ne se.rite, da je ovo bilo protiv Tuzle, Veleza ili ekipe tog ranga, pa u redu... al protiv najgore ekipe u ligi koju su svi otpisali prije pocetka prvenstva, a pogotovo nakon prvog kola i debakla, ekipa BEZ PRIPREMA, BEZ TRENERA, BOLNIČKE PIDŽAME ZAMIJENILI DRESOVIIMA i uzmu ti BOD jos ti uvale 2 GOLA. FUJ
Nabijem ih sve redom na čelu sa Vinkom.
Nabijem ih sve redom na čelu sa Vinkom.
-
- Kontakt:
Ako ubaci velkoskog od prve minute opet onda bolje nek sam da ostavku,,,ebo ga on u pakas vise...
Nemoj da bi neko kritikovao, rekao je AlfredNobel svima se smije desiti loš dan
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mrtvo i tromo je izgledalo u pripremnim, mrtvo i tromo je izgledalo i u ova dva kola.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Šta će biti izgovor, povrede, umor od priprema, korona???
Kakva bruka,tjesim se da su podcjenili Mladost i onda se vratim na pripreme kad je isto katastrofalno bilo ali tada su mnogi govorili ma pripreme su to,nije to ozbiljno i evo sta imam.Isto sve.
Kovacevic Fanima od metar i dvaes' centi stavlja u zivi.Pa sta je to nego podcjenjivanje.
Bruka! Nadam se da cemo u Evropi dobiti neke momke sto su prosli pripreme,ovi sto su po bolnicama bili su tezak zalogaj.
Kovacevic Fanima od metar i dvaes' centi stavlja u zivi.Pa sta je to nego podcjenjivanje.
Bruka! Nadam se da cemo u Evropi dobiti neke momke sto su prosli pripreme,ovi sto su po bolnicama bili su tezak zalogaj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Slabo je ovo,u 180 min bgm nismo puno pokazali,a igrali protiv krupe i mladosti dvije ekipe koje ce se boriti za opstanak.
Sa ovakom igrom dalje od prvog kola LP necemo otici
Sa ovakom igrom dalje od prvog kola LP necemo otici
Vrijeme je da se suocimo s realnoscu jer jos uvijek nije kasno. Ova ekipa se mora upotpuniti sa 2 - 3 igraca, inace cemo tesko odbraniti titulu. Ne zelim potezati pricu trenera, ali ako izuzmeno Banja Luku i dio meca protiv Tuzle nakon crvenog kartona, dolazimo do zakljucka da igre nema. Istina, pokusava se igrati okomitije i po zemlji, ali sve je to jalovo.
Ponavljam, nije kasno jer ce kiksati i drugi, ali moramo reagovati odmah.
Ponavljam, nije kasno jer ce kiksati i drugi, ali moramo reagovati odmah.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Hadzic otrese Serbecica ko dijete kod prvog gola. Smiješno kakva nonsalancija. Handzic i Velkoski očajni. Handzic ima jedno 8 kila viška. Kapiten ne može na nivou protiv Mladosti igrat, nek održava atmosferu al sa klupe.
Izvuci pouke Vinko, idemo dalje.
Izvuci pouke Vinko, idemo dalje.
Samo naprijed Saraj'vo!
Prerano se Vinko počeo **** s ovim izmišljanjem tople vode. Njegov poraz, zajedno sa onima koje gura nauštrb kvalitete - Handžeta i Velkoskog.
Da se pitam, momentalno odbit od plate ovoj trojici i presjeć u startu. Zapamtite da će ova Mladost osvojit maksimalno 10 bodova ove sezone, a jedan od tih bodova će bit i ovaj protiv nas.
Strašno, strašno, nemam riječi... uf al me iznerviraše. Zašto je izvadio Rahmanovića kad je jedini igrač koji odskače?
Zinedin je **** teška da ne zaboravim, 10 lopti je prodo otkako je ušo, Jukić nije daleko.
NAPADAČA Hadžija, NAPADAČA
Da se pitam, momentalno odbit od plate ovoj trojici i presjeć u startu. Zapamtite da će ova Mladost osvojit maksimalno 10 bodova ove sezone, a jedan od tih bodova će bit i ovaj protiv nas.
Strašno, strašno, nemam riječi... uf al me iznerviraše. Zašto je izvadio Rahmanovića kad je jedini igrač koji odskače?
Zinedin je **** teška da ne zaboravim, 10 lopti je prodo otkako je ušo, Jukić nije daleko.
NAPADAČA Hadžija, NAPADAČA
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Haksss, JavierBosnia, juka55, mercurial, rimljanin90, skoJaa i 77 gostiju.