Jok, bolestan zadnja 3-4 dana pa ne mrdam nigdje.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobar sastav ljudi sta vam je, koga bi vi stavili, dobro je pa je Olic na lijevom boku, ne znam samo jel Fajic na klupi ili bas ne racuna na njega ovaj mec
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Podijelili su link za sve i ko nije platik
- legenda reala
- Kontakt:
daj hardene taj link
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Na tvu mi je pa ne mogu kopirati, ima na fb strsnici zvanicna prezentacija NK Jedinstvo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ima link na fb na zvanicnoj stranici
Opet ima ljudi na stadionu
-
- Kontakt:
Tooooooo hahahahhahahahaa
Ide Mandzo 

Bravooo 2:0, zasluzeno Alene, dobre pripreme, odlicno odigrane prijateljeske utakmice. Svaka cast!!!
Idemo dalje crveni, samo gaziii!
Idemo dalje crveni, samo gaziii!
Volim samo Jedinstvo Bihać
Mujo brateeeee
Mandzo se napokon uozbiljio
To su nasa djeca
Mandzo se napokon uozbiljio

To su nasa djeca

-
- Kontakt:
Tooooooo hahahahhahahahaa
Veoma sam zadovoljan nakon ovog poluvremena. Taktički dobro stojimo, nisu nam stvorili nikakvu posebnu priliku. Odlično igramo iz kontre, Alen u zadnjoj prilici izgubio dosta snage u sprintu zato i slabo šutirao. Treba ovdje napomenuti da nam fali Bešagić. Tankuljic igra odlično!
Volio bih vidjeti Fajića bar 20 minuta, kao i Anija. Idemo do kraja crveni!
Volio bih vidjeti Fajića bar 20 minuta, kao i Anija. Idemo do kraja crveni!
Fali igrac u sredini a on ubacuje napadace, ne moze lopta ni doci do njih
Mujo pravi kapiten, iznenadio me sa fizickom spremom 

Veoma losa klupa, niko osim Anija da unese trkacku svjezinu. Makic nije taj koji ce ganjati i gurati, Ojeda gleda kako ce petom dodati. Fajic koliko sam vidio nespreman, prehodao je dosta toga, ali se vidi iskustvo i znanje kad je kod njega lopta. Sve u svemu tri boda su tu i to je jedino bitno, svaka cast na zalaganju svih. Rast cemo mi iz utakmice u utakmicu, idemo daje crveni!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.