FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi sto prizivaju Adukora.odgovorite, sta bi on pomogao u ovajoj tekmi??? Kakav Adukor, pa nisu toliko glupi da njega dovedu!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Osttribine
- Kontakt:
Jedna od najvecih bruka u zadnje vrijeme samo iz razloga tog sto igracki ova Mladost nikad losije nije izgledala i dodaj tome da su ih nedavno iz izolacije izvukli zbog korone, jedva da su neke pripreme prosli, bruka i sramota. Po meni ovo je odmah plate trebalo rezati ili destimulacije kako li su to vec formulisali u ugovorima. I fol se smaramo koga cemo u LŠ izvuci, a jedna Mladost ti dokaze u nasoj ligi da bez maksimalnog pristupa nema pobjede. Puno smo mi poletili, citam najave "objektivnih" pitara te play off te cak stidljivo se provlaci grupna faza, s kim, Dušanom Hodzicem ili npr precjenjenim Kovačevićem.
Zinedin jos jedna utakmica na kojoj podsjeca na Travancica.To sam i ranije pisao i sad cu opet.Ko curica djeluje,neka tahnika nesto,sutevi neki smekerski ono na finjaka nesto plasira ,od kojih pola do gola jedva dodje.Jedes li sine išta molim te.
Samo generalno imat cemo isti problem u igri sve dok Susic nebude spreman,nema jednostavno krativne sredine 0 bodova apsolutno.Nepotrebno i protiv Krupe i danas da ti igras sa 2 vise defanzivna igraca u vezi.Pa gledam Zrinjski i mrtvog Zizovica Arezinu vratio nazad i hladno mu 10-tka igra povucenije na centru.Samo jedan kladicni zadnji vezni ovaj Zlomislic.
Pušiona nam je generalno ako Tino nebude veci dio sezone mogao iznjeti,tu nema zamjene ni priblizno,koje ce ti pizde materine trkaci neki tu na centru igras protiv ekipe koja ce stajati u 20 metara.Daj ba morali isti sablon biti ,to mozes na derbiju nemozes nikako protiv ovih davljenika.
Samo generalno imat cemo isti problem u igri sve dok Susic nebude spreman,nema jednostavno krativne sredine 0 bodova apsolutno.Nepotrebno i protiv Krupe i danas da ti igras sa 2 vise defanzivna igraca u vezi.Pa gledam Zrinjski i mrtvog Zizovica Arezinu vratio nazad i hladno mu 10-tka igra povucenije na centru.Samo jedan kladicni zadnji vezni ovaj Zlomislic.
Pušiona nam je generalno ako Tino nebude veci dio sezone mogao iznjeti,tu nema zamjene ni priblizno,koje ce ti pizde materine trkaci neki tu na centru igras protiv ekipe koja ce stajati u 20 metara.Daj ba morali isti sablon biti ,to mozes na derbiju nemozes nikako protiv ovih davljenika.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve nesto kontam da ovo ulazi u transfer Fanima
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Meni je ovo za brigu Bgm. Losa igra na pripremnim je samo prenesena na takmicarske utakmice. Pripremne su mnogi kritikovali, a vecina nas je kontala da ce biti drugacije kad krene sezona, medutim nista se nabolje nije promijenilo u nasoj igri, dalje zakazalo se sa pojacanjima, a svaki laik vidi da su ovoj ekipi neophodna 2 vrhunska igraca za odbranu titule i da bar imamo cemu nadati u CL.
Moraju u klubu reagovati, nekom kaznom za ekipu i SŠ, kao i da se dovede bar taj neophodni napadac.
Moraju u klubu reagovati, nekom kaznom za ekipu i SŠ, kao i da se dovede bar taj neophodni napadac.
0 bodova, razočarao me mali totalnomiky_hz je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:38Zinedin jos jedna utakmica na kojoj podsjeca na Travancica.To sam i ranije pisao i sad cu opet.Ko curica djeluje,neka tahnika nesto,sutevi neki smekerski ono na finjaka nesto plasira ,od kojih pola do gola jedva dodje.Jedes li sine išta molim te.
Nisu ni veznjaci problem u nas nema ko dat gola evo već 2 kola, i Krupi smo autogol dali i penal, znači ništa. Nek Ahmetoviću šta bude završili smo sezonu automatski, zato napadača moraju dovest kako znaju i umiju, i budala vidi...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Volio bi da Vinko preuzme odgovornost za kiks da ima muda ,a ne ko Husref da krivi sve od travnjaka do vremenske prognoze.
I fakat je podcijenio ekipu Mladosti usao olako u mec, eksprimentisao sa igrackim kadrom i pozicijama.
Malo me tu iznenadio, jer znam da voli disciplinu,trku,kolektivnu igru, sve ono sto mi danas nismo imali.
Bice bolje akb, vec sutra da nas pogleda zdrijeb, a nama tako malo treba za euforiju.
I fakat je podcijenio ekipu Mladosti usao olako u mec, eksprimentisao sa igrackim kadrom i pozicijama.
Malo me tu iznenadio, jer znam da voli disciplinu,trku,kolektivnu igru, sve ono sto mi danas nismo imali.
Bice bolje akb, vec sutra da nas pogleda zdrijeb, a nama tako malo treba za euforiju.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 avg 2020, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Jel im treba glave skidat ako se kiksalo, rusit klub, jel smak svijeta mozda, jesmo titulu izgubili zbog ovog remija ?
Psovanje mrtvih igracima, tjeranje cijelog rostera, tjeranje Vinka, prizivanje Husrefa.... I sve to na momke i na trenera koji su do prije par dana ulijevali toliko samopouzdanje. Hoces da me ubjedis da to nije pljuvanje nego kritika ? Ako nije, ti si onda karinas kao i svi ovi ostali debili cije nickove vidim prvi puta ovdje i to bas cudno, poslije kiksa.
Znas se sta je kritika, nema potrebe da me ti učis, nwgo uci sebw kako se podnose kiksevi i porazi koji su sastavni dio sporta.
Za one kojima je loš dan igrati 2:2 sa ljudima koji su 15 dana bili u izolaciji bez treninga i koje je Borac završio sa 6:0 ima itekako potrebe, vjeruj.
Odkako je dosao Vinko jedino protiv borca uz dosta srece kod prvog gola gdhe frcalo sa obje strane..
100% posrska vinku al njegova taktika igra nije obecavajuca u ovih 5 utakmica. Plus prepremne.. bez obzira sto nije bio trenazno igrajuci proces on je u klubu 7-8 mjeseci dva prelazna roka i dvije pripreme sa ekkipom..
Sto je najgore po meni jeste da igraci daju 100% onoliko koliko mogu a rezultat (auto go u krupi u najboljem trenutku nepostojeci penal drveni karton, 2:0 i posle toga ekipa bila bara bara 25 minuta) takode protiv mladosti nijednu 100% sansu nismo napravili i sudija nije svirao cist penal za mladost..
Igrali smo sa 90% naj jacom ekipom koju imamo protiv naj slabije ekipe lige.. jedino sto mi daje nadu jeste da smo protiv zvjezde celika prosle godine prosuli bodove.. al imali smo koliko mnogo bolju igru sa 70% ekipe..
Sto sam uvidio jeste da je rahmanovic prosipao dosta lopti da igra sa bekovima krilima i ubacajima sastrane igra koju FK SARAJEVO NE MOZE IGRAT( ili nezna)
20 kornera i oko 30 ubacaja sa strane samo jedan outo go postignut
Spore imamo krilne igrace i misljenja sam da su ubacaji pozemlji mnogo opasni nego baloni.
Nebudel se Ahmet vratio u prvih 11 sa 100% spremom nebudel rahmanovic prestao gubit lopte i prljat ih i nebudel susic bar za 15 minuta spreman sledecu utakmicu, mislim da necemo odbranit titulu..
Zidan je promasaj teski posebno ako smo dali zanjeg 360 k km za te pare i njegova plata mogli smo beciraja imat bar dvije godine..
Kova pokazuje ne znanje i da je samo teski prosjek lige i da ce cutav zivot ko nermin provest po bh ligi...
Vinko mora nesto uradit 5 plus 5-6 pripremni igra losa skroz
Misljenja sam da je malo odigrani prijateljski utakmica
Nek prica ko sta hoce ovo nije dobro, i ovo ce nas natjerat da moramo zrinjski ili zelju tuc 3 x u ovoj sezoni
100% posrska vinku al njegova taktika igra nije obecavajuca u ovih 5 utakmica. Plus prepremne.. bez obzira sto nije bio trenazno igrajuci proces on je u klubu 7-8 mjeseci dva prelazna roka i dvije pripreme sa ekkipom..
Sto je najgore po meni jeste da igraci daju 100% onoliko koliko mogu a rezultat (auto go u krupi u najboljem trenutku nepostojeci penal drveni karton, 2:0 i posle toga ekipa bila bara bara 25 minuta) takode protiv mladosti nijednu 100% sansu nismo napravili i sudija nije svirao cist penal za mladost..
Igrali smo sa 90% naj jacom ekipom koju imamo protiv naj slabije ekipe lige.. jedino sto mi daje nadu jeste da smo protiv zvjezde celika prosle godine prosuli bodove.. al imali smo koliko mnogo bolju igru sa 70% ekipe..
Sto sam uvidio jeste da je rahmanovic prosipao dosta lopti da igra sa bekovima krilima i ubacajima sastrane igra koju FK SARAJEVO NE MOZE IGRAT( ili nezna)
20 kornera i oko 30 ubacaja sa strane samo jedan outo go postignut
Spore imamo krilne igrace i misljenja sam da su ubacaji pozemlji mnogo opasni nego baloni.
Nebudel se Ahmet vratio u prvih 11 sa 100% spremom nebudel rahmanovic prestao gubit lopte i prljat ih i nebudel susic bar za 15 minuta spreman sledecu utakmicu, mislim da necemo odbranit titulu..
Zidan je promasaj teski posebno ako smo dali zanjeg 360 k km za te pare i njegova plata mogli smo beciraja imat bar dvije godine..
Kova pokazuje ne znanje i da je samo teski prosjek lige i da ce cutav zivot ko nermin provest po bh ligi...
Vinko mora nesto uradit 5 plus 5-6 pripremni igra losa skroz
Misljenja sam da je malo odigrani prijateljski utakmica
Nek prica ko sta hoce ovo nije dobro, i ovo ce nas natjerat da moramo zrinjski ili zelju tuc 3 x u ovoj sezoni
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I onda kazu ne treba Adukor 
Dovedi ga Hadzija kako znas i umijes
Spica dobrog takodjer
Ne treba psovati, ali veoma losa igra, da se ne izrazavam grublje..
Ovo nek nam je opomena i da se malo spustimo..
Handzicu je puno biti i 3 opcija kod nas..
Nadam se da cemo se opametiti, i da ce Velkoskog ostaviti na klupi jer fakat frajer ne moze vise
Treba porazgovarati i reci sta je problem, nije smak svijeta, ali da je sramota-jeste
Dobro je irfo rekao, Eric nije nista losiji od Kovacevica, cak sta vise ako ovako nastavi bit ce i bolji jer je Vladan totalno neozbiljan
Melji rajvo!

Dovedi ga Hadzija kako znas i umijes
Spica dobrog takodjer
Ne treba psovati, ali veoma losa igra, da se ne izrazavam grublje..
Ovo nek nam je opomena i da se malo spustimo..
Handzicu je puno biti i 3 opcija kod nas..
Nadam se da cemo se opametiti, i da ce Velkoskog ostaviti na klupi jer fakat frajer ne moze vise
Treba porazgovarati i reci sta je problem, nije smak svijeta, ali da je sramota-jeste
Dobro je irfo rekao, Eric nije nista losiji od Kovacevica, cak sta vise ako ovako nastavi bit ce i bolji jer je Vladan totalno neozbiljan
Melji rajvo!
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 08 avg 2020, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ocajno protiv ekipe koja je primila sesticu prije nas, ovako da odigramo nemam rijeci .....
Nula cista za sve !
Sampioni ovako ne krecu u novoj sezoni .......
Dobijes krupa na jedvite jade, i onda kontas jbt mladost, ocekivao sam 0-3 minimalno, kad ono hladan tus

Nula cista za sve !

Sampioni ovako ne krecu u novoj sezoni .......

Dobijes krupa na jedvite jade, i onda kontas jbt mladost, ocekivao sam 0-3 minimalno, kad ono hladan tus

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 08 avg 2020, 19:47, ukupno mijenjano 6 puta.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Isto je ovo bilo i protiv krupe,,i sve pripremne do sad,,,ovo je direktan poraz trenera i treba to priznati,,a ne braniti nekoga poslije ove tuge od igre,,i guranja nekih igraca u prvih 11 koji nisu vise ni za Olimpika,,trener odlucuje o sastavu tako da.....
- ElCartel11
- Kontakt:
Mislio sam da si napisao na kraju "ni tebe niko ne nabija"

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Rijetko pisem jer stvarno ne mogu da na svaki kiks
procitam kako nista nevalja.
Pocetak sezone jos nista nije poredano a bice aBd
Jer ko imalo prati fudbal svjestan je kako to ide
Pa ne mogu da vjerujem da nakon prvog kiksa
Odmah sirimo nezadovoljstvo
Bice jos kikseva i velikih aBd pobjeda, ali se uz ekipu uvijek treba biti.
A o ostalim ekipama ne zelim trositi rijeci, jer ce se nakon odredjenog perioda i evropskog takmicenja pokazati gdje je ko
Budite mi rahat i pozdravljeni
procitam kako nista nevalja.
Pocetak sezone jos nista nije poredano a bice aBd
Jer ko imalo prati fudbal svjestan je kako to ide
Pa ne mogu da vjerujem da nakon prvog kiksa
Odmah sirimo nezadovoljstvo
Bice jos kikseva i velikih aBd pobjeda, ali se uz ekipu uvijek treba biti.
A o ostalim ekipama ne zelim trositi rijeci, jer ce se nakon odredjenog perioda i evropskog takmicenja pokazati gdje je ko
Budite mi rahat i pozdravljeni
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel Oremus danas prebacio 12km, pošto je samo u tome dobar?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:46Mislio sam da si napisao na kraju "ni tebe niko ne nabija"![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nisi jedini koji tako razmišlja ne treba tražiti krivce među igračima bruka je ovo ako nismo u pravu koji ovako razmišljamo teško nama onda ni jedna ozbiljna ekipa ne smije ovoliko šansi da promaši
Sarajevo ljubavi moja!
Ako ovako nastavimo promjena trenera je za par kola sigurna, treba zaganjati Baku Sliskovica, jedini koji znanjem moze parirati Morzu( koji da nasu ekipu ima i nase uslove prepiso bi ligu uzduz i poprijeko)
Ovog malog Hadzica treba vratit, bolje da je on 3 napadac nego Handzic, a pravog spica treba dovesti, veliki stoper Serbecic mu duela nije danas uzeo
Za Tinu treba Boga molit da bude spreman za evrope 20 minuta da odigra,
Ovog malog Hadzica treba vratit, bolje da je on 3 napadac nego Handzic, a pravog spica treba dovesti, veliki stoper Serbecic mu duela nije danas uzeo
Za Tinu treba Boga molit da bude spreman za evrope 20 minuta da odigra,
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !