NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Hssukic u 2 utakmice nema ga ni na klupi.jest mu husara glavu napunio.sledece sezone eto ga u bosni.m
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Mislim da je prvu utakmicu bio na klupi Nail Omerovic nase dijete koji je jos uvijek junior i koji bi mogao u Osijek puno jaci napadac od Hasukica a i ne zna raja za njega nije nikad ni trenirao sa prvim timom. Tako da nije dole neka realna slika te djececrvenobijeli je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:17Hssukic u 2 utakmice nema ga ni na klupi.jest mu husara glavu napunio.sledece sezone eto ga u bosni.m
Idemol danas u sumu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
**** Vas Mile sve, nabijem Vas na **** sve sto ga stitite. Nikad losi transfer rok, nikad losija igra, puste ga svi, treba vam predstavu priredit sljedecu domacu majmuni...
Zomir zemljace nema se para, nista drugo nisu mogli ni uradit... Gasenje jedini spas i od nule krenut na zdravim temeljima...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Seoske klubove gaste i od nule krecite, ne vrijedjam nikog al Zvijezda se gasit ne smije. Političari su napravili dug, oni neka ga i ciste...
Druga stvar nema se para a nikad vise stranaca u klubu pusti te price, eto covjel ti napiso da je imo ponudu za klib 5k+ za generalnog al bolje 88km bez pitanja gdje idu pare
Zadnja izmjena: zomir, dana/u 08 avg 2020, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Za nas koji pamtimo rat,najvažnije je da se ne puca.
Preslikana predstava sa svih prijateljskih utakmica. Sloga Doboj, Seona, svi su nas nadigrali i pretrcali. Nema nikakve igre, nikakve formacije, a sto je najgore nema ni zalaganja koje je krasilo svaku postavu Zvijezde unazad par godina. Svaka prilika koju smo stvorili je bila preko dugih lopti koje nekad stignu, a vecini slucajeva budu izgubljene.
Moras vristat na igrace da probaju sut van sesnaesterca, a i kad probaju posalju ga u vasionu. Centarsut rijetko koji pogodi cilj.
Bijelic, Bajic i Pljevljak danas posebno razocarali, od ostalih iskreno nisam ni ocekivao bolje. Terzic i Antic jedine svijetle tacke.
Moras vristat na igrace da probaju sut van sesnaesterca, a i kad probaju posalju ga u vasionu. Centarsut rijetko koji pogodi cilj.
Bijelic, Bajic i Pljevljak danas posebno razocarali, od ostalih iskreno nisam ni ocekivao bolje. Terzic i Antic jedine svijetle tacke.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Gledam kako velez dere zrinjski.osmic, cvija, kod nas igrali...treba kadija ili doro preuzet klupu, vjerujem da bi bilo manje stranaca a rezultati isti ili cak bolji.bitno je ostat, a proc sto jeftinije.a sa domacim trenerom i igracima iz okoline bi to uspjeli ostvarit... Nema tu ekipe kad trener dovodi svoje igrace, sjecam se prije.trener kaze treba mi stoper bek spic, i sportski dir.mu dovede na probu igrace i on izabere.a ne ovako mile to dovodi iz svoje agencije ako nema gdje daj ga u zvijezdu.tako smo dobili arezinu drakule itd
Te politicare FADILA NOVALICA NURDINA PESTALICA Ii ostali ali ova dvojica su Zvijezdu ukopali i njih boli racku za dugovima a pogotovu za Zvijezdu.zomir je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:30Seoske klubove gaste i od nule krecite, ne vrijedjam nikog al Zvijezda se gasit ne smije. Političari su napravili dug, oni neka ga i ciste...
Druga stvar nema se para a nikad vise stranaca u klubu pusti te price, eto covjel ti napiso da je imo ponudu za klib 5k+ za generalnog al bolje 88km bez pitanja gdje idu pare
Ti ljudi znaju sta je para i da bude u njihovom dzepu, ostalo Zvijezda, komsije, prijatelji... NE ZANIMA IH
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Sto vise zahvalni igraca domaci poput Terzica, treneri su pokazali da su pokazali da su prevrtljivi, mozda Doro?crvenobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:54Gledam kako velez dere zrinjski.osmic, cvija, kod nas igrali...treba kadija ili doro preuzet klupu, vjerujem da bi bilo manje stranaca a rezultati isti ili cak bolji.bitno je ostat, a proc sto jeftinije.a sa domacim trenerom i igracima iz okoline bi to uspjeli ostvarit... Nema tu ekipe kad trener dovodi svoje igrace, sjecam se prije.trener kaze treba mi stoper bek spic, i sportski dir.mu dovede na probu igrace i on izabere.a ne ovako mile to dovodi iz svoje agencije ako nema gdje daj ga u zvijezdu.tako smo dobili arezinu drakule itd
@Orhan isti su oni svi i ovi na vlasti u Gradačcu trenutno
-
- Kontakt:
..................azur......
Kadija.....terzic....devwdzic ili mujcic.....?
................music.........
.......arapovic........?
.................facic.........
......isanovic......hasanbasic
Vjerujem da bi ostali i sa ovom ekipom..a ustedili bi dosta para...
Kadija.....terzic....devwdzic ili mujcic.....?
................music.........
.......arapovic........?
.................facic.........
......isanovic......hasanbasic
Vjerujem da bi ostali i sa ovom ekipom..a ustedili bi dosta para...
Teska borba za opstanka jaranike...
Nazalost ni ja nepamtim losiju Zvijezdu...
Nije bilo tri najjaca igraca mora se reci... ona djecurlija nazalost nemogu igrati...
Ako nedovedu jos tri igraca ispadamo.... 100%

Nazalost ni ja nepamtim losiju Zvijezdu...

Nije bilo tri najjaca igraca mora se reci... ona djecurlija nazalost nemogu igrati...
Ako nedovedu jos tri igraca ispadamo.... 100%
Hahaha ma sta ce i on ba... nemas igraca sve ziva balavurija bolan... Sest sedam igraca imas ostalo tanko do bola... nemojte bit smijesni i pricat da bi i sa nasom djecom mogli opstat isto bi ovako bilo cak i gore.Imamo igraca u prvoj postavi koji nisu ni za klupe...
Nazalost tako je, al dzaba i pljuvat i sovat nema ni od toga nista.
Treba vidit nekako dovest jos dva tri igraca da se opstane ili nas ugasit i cao.
Orasje je kandidat za ispadanja teske kalaje i mi izgubimo... tesko nama u Bihacu. 0:3...

Nazalost tako je, al dzaba i pljuvat i sovat nema ni od toga nista.
Treba vidit nekako dovest jos dva tri igraca da se opstane ili nas ugasit i cao.
Orasje je kandidat za ispadanja teske kalaje i mi izgubimo... tesko nama u Bihacu. 0:3...

Steta za poraz bili smo bolji napadali citavo vrijeme al jalovo, bajic promasi nemoguće i precka ona dzaba nece pa nece. Ne krivim nikoga nije smak svijeta izgubit i prije su nas znali dobit kuci al fali tu svašta nesta, krila vezni red napad tanko skroz odbrana djelovala sigurno do gola golman isto korektan. Tanko jest al nadat je se da ce bit bolje
Kolektivne ostavke od trenera pa do uprave... dosta je treba nam fabricki reset... prošle godine smo mogli svakoga dovesti a ove godine neće niko dodje jer su naši izlagali gomilu igraca
Mozemo mi laprdat na forumu do sudnjeg dana,daj neko inteligentan neka organizuje,ajmo pred opstinu i zavrsit ovo za sva vremena,danas na stadionu vecina uhljeba koji kopaju zvijezdu a mi iza ograde,rastjerat sve u picu materinu vise,gdje su navijaci,ajmo organizujte,ajmo pred opstinu probat,mirni protest protiv trenera i uprave i onog salde kad ga vidim dan mi omrzne,ajmo nesto promijeniti,nece ostavke biti same od sebe,ustvari bit ce kad ne budu imali izlaza,ajmo to restartovat na vrijeme
Kakvi protesti i ku rac. Mi imamo samo jedan nacin za promjenu a to su izbori u oktobru. Promijenit trenutnog nacelnika i to je to. Onda ide lutrija. Mozda ce bit bolje mada sumnjam da moze gore od ovog.
Jer protestima nista ne dobijamo. Nacelnika realno boli kar ina za Zvijezdom. On izdvoji kes a kako ce se potrosit i sto je srozan ugled kluba boli ga njonjo.
Pa taj je frajer za svoja dva mandata jednom doso na stadion. I to dan pred prosle izbore protiv Bratstva da se uslika sa stranackim kolegom Dasom.
On nece smjenit nikog iz trenutne uprave a nama trebaju promjene iz temelja.
Od Šalde pa do Nurije sto naplacuje karte sve u 3 lijepe materine.
Samo nova vlast na ppstinskom nivou jer ovaj je pokazao da ga sport ne zanima.
Jer protestima nista ne dobijamo. Nacelnika realno boli kar ina za Zvijezdom. On izdvoji kes a kako ce se potrosit i sto je srozan ugled kluba boli ga njonjo.
Pa taj je frajer za svoja dva mandata jednom doso na stadion. I to dan pred prosle izbore protiv Bratstva da se uslika sa stranackim kolegom Dasom.
On nece smjenit nikog iz trenutne uprave a nama trebaju promjene iz temelja.
Od Šalde pa do Nurije sto naplacuje karte sve u 3 lijepe materine.
Samo nova vlast na ppstinskom nivou jer ovaj je pokazao da ga sport ne zanima.
Prva tekma i mi bi odma mijenjali sve, e moj bosnjo.. Čovjek najviše izdvaja za. Sport i opet ne valja. Tek je pocelo prvenstvo nije ovo danas toliko lose, jednostavno nije htjela u go polako ima i gorih od nas ne sumnjam u opstanak ionako nismo kandidati za ulazak tako da je sredina nasa realnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.