FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Obzirom da naš klub funkcioniše na novi seoskog, ovim putem u ime navijača FK Mladost čestitam 100 godina od osnivanja FK Rudar. Znam da to nije to, da je klub trebao da to odradi pismeno i kulturno, ali nemojte se ljutiti, mi navijači smo ipak nešto drugo, i nismo isto kao oni.
Zbog toga, iskreno vam želim sretnih prvih 100 godina postojanja, sa puno stida što to moj klub nije uradio.
Zbog toga, iskreno vam želim sretnih prvih 100 godina postojanja, sa puno stida što to moj klub nije uradio.
- L' Imperator
- Kontakt:
Čestitali su 03. maja putem NTV IC, dosta od njih. Preko Facebook stranice, koja je tada funkcionisala, nije bilo ni riječi.Addict je napisao/la: ↑08 avg 2020, 01:18Obzirom da naš klub funkcioniše na novi seoskog, ovim putem u ime navijača FK Mladost čestitam 100 godina od osnivanja FK Rudar. Znam da to nije to, da je klub trebao da to odradi pismeno i kulturno, ali nemojte se ljutiti, mi navijači smo ipak nešto drugo, i nismo isto kao oni.
Valjda im više ništa ne treba od stranke koja upravlja Rudarom. Ali nema veze, meni je važnija ova tvoja čestitka već bilo kakva njihova!
Hvala ti puno i sretno danas protiv Sarajeva!
#samoRudar #zauvijek
Cestitke i od mene. Bas veliki jubilej 100tka. Zao mi je at the nisam mogao L'Imperator da te ispostujem s letjelicom.L' Imperator je napisao/la: ↑08 avg 2020, 04:41Čestitali su 03. maja putem NTV IC, dosta od njih. Preko Facebook stranice, koja je tada funkcionisala, nije bilo ni riječi.Addict je napisao/la: ↑08 avg 2020, 01:18Obzirom da naš klub funkcioniše na novi seoskog, ovim putem u ime navijača FK Mladost čestitam 100 godina od osnivanja FK Rudar. Znam da to nije to, da je klub trebao da to odradi pismeno i kulturno, ali nemojte se ljutiti, mi navijači smo ipak nešto drugo, i nismo isto kao oni.
Valjda im više ništa ne treba od stranke koja upravlja Rudarom. Ali nema veze, meni je važnija ova tvoja čestitka već bilo kakva njihova!
Hvala ti puno i sretno danas protiv Sarajeva!
Koji smo amateri u svemu govori i činjenica što je neko gore napisao Emir nudi drugog igrača. Pa jbm ti led valjda se dogovore svi uslovi transfera sa obe strane pa tek onda saljes igrača. Ali nije to našim ni bitno danas pet ili šest...
Prvo da čestitam 100 godina kluba starijem gradskom rivalu.
Navodno da se Babala vraća, gdje je on bio zadnjih 1,5 - 2 godine?
Navodno da se Babala vraća, gdje je on bio zadnjih 1,5 - 2 godine?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Imperatore, nek vam je sa srećom 100-godišnjica, da dočekate i narednu.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Hvala vam, ljudi.
Aldin Šišić!
Dok je bio najboljim godinama nije se mogao izboriti da igra, a da sad pomogne?
Čudan potez Mušije!
Vrati, bolan, Emila Velića. Dogovori se s čovjekom oko dugovanja i dadni mu platu koliku god želi!
Aldin Šišić!
Čudan potez Mušije!
Vrati, bolan, Emila Velića. Dogovori se s čovjekom oko dugovanja i dadni mu platu koliku god želi!
#samoRudar #zauvijek
Hadžibajrić je otkrio da je mladi Halid Šabanović zadobio težu povredu koljena, koja će ga van terena ostaviti 6 do 8 mjeseci.
Zbog ove povrede je Šabanoviću propao i transfer u Mladost DK, u koju je trebao otići u zamjeni za Matthiasa Fanima, za kojeg je bordo tim platio i određeni iznos obeštećenja.
Da nebude zabune,nije niko nikog izradio.Neznam dali imaju drugog nekog u planu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- L' Imperator
- Kontakt:
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Šta sam ti rekao
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hvala ti na informaciji @mikymiky_hz je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:49Hadžibajrić je otkrio da je mladi Halid Šabanović zadobio težu povredu koljena, koja će ga van terena ostaviti 6 do 8 mjeseci.
Zbog ove povrede je Šabanoviću propao i transfer u Mladost DK, u koju je trebao otići u zamjeni za Matthiasa Fanima, za kojeg je bordo tim platio i određeni iznos obeštećenja.
Da nebude zabune,nije niko nikog izradio.Neznam dali imaju drugog nekog u planu
I Pezer koji treba doći iz Zrinjskog je također povrijeđen, nešto nam se neda : )
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka čast momci. Da ste pobijedili ne bi bilo nezasluženo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
a šta misliš koliko možete protiv nas u srijedu?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Po bod, nama ko kuća.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:31a šta misliš koliko možete protiv nas u srijedu?
Nemamo kondicije i to nam je najveći hendikep. Korona nas je pravo unazadila, ali iz utakmice u utakmicu bi trebalo biti bolje. Očekujem nakon 6 - 7 kola da proigramo kako treba. Do tada izvlačiti neriješeno, puna kapa. Vi ste protiv Borca pravo fino odigrali, posebno prvo poluvrijeme.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
ovdje nema bodEvaFKMLADOSTDK je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:41Po bod, nama ko kuća.
Nemamo kondicije i to nam je najveći hendikep. Korona nas je pravo unazadila, ali iz utakmice u utakmicu bi trebalo biti bolje. Očekujem nakon 6 - 7 kola da proigramo kako treba. Do tada izvlačiti neriješeno, puna kapa. Vi ste protiv Borca pravo fino odigrali, posebno prvo poluvrijeme.
Protiv Borca jesmo odigrali dobro to prvo pol, al kad kreneš u goste autobusom na dan utakmice, šta drugo očekivati osim poraza...
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hvala Mortem, živio.
Sretno vam u nastavku.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Na momente sam gledao jer sam na poslu, sigurno 75% utakmice nisam vidio.
De mi recite kakvi su vam sad bekovi? Alić izgleda ima finu ljevicu..
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Mali Alić je odigrao skoro bez greške. Momak će nam pravo valjati i čini mi se kao pravo pojačanje. Nikolić odličan, Dedić je odigrao vrhunski, mali Begić prava radilica i čini mi se da je najjači s kondicijom. Marić spreman za 30 tak minuta i njega treba ubacivati u drugom poluvremenu. Hadžić ok,, radi čitavo vrijeme. Trebaju nam još dva tri pojačanja.L' Imperator je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:38Na momente sam gledao jer sam na poslu, sigurno 75% utakmice nisam vidio.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Nisam gledao utakmicu previše me ispizdila ova situacija. Bod ko kuca. Po ovome sto sam vidio Sarajevo očekivano demomiralo. Ma jasno m je svima kao dan sa fali tu sigurno sva tri igrača da se možemo čupati.
- ASD
- Kontakt:
Vidi se da ekipa još nije kompletirana i pojačanja mora biti ako se misli i razmišljati o opstanku.
Tu je samo jedan golman, rezerva mu je junior koji nema seniorski meč.
Tu su samo dva stopera. Najmanje jedan tu fali. Čak mislim da treba i dobar desni bek.
Vezni red se može pokriti, ima tu dovoljan broj igrača. Napad isto tako.
Tu je samo jedan golman, rezerva mu je junior koji nema seniorski meč.
Tu su samo dva stopera. Najmanje jedan tu fali. Čak mislim da treba i dobar desni bek.
Vezni red se može pokriti, ima tu dovoljan broj igrača. Napad isto tako.
Ovako, bukvić danas nije los bio, mali mahmic bez greške odigrao ,nikolićsve super osim kod onog penala gdje je nesmotren bio. Bekovi pogotovo Alić bice pojačanje. Amar borben samo je u početku utakmice imao dvije kardinalne greške mora puno bolje. Biber najlošiji krio se po terenu. Vazda ispod prosjeka, dedić isto , još nema kondicije, marić je pokrivao i dosta pomagao Alicu i dobro je odigrao, hadzić dobar. Mislim da bi mirkov trebao biti standardan. Sve u svemu bod odličan. Treba nam još dobar napadač i krilni igrač. Uz pezera bi trebali imati dobru sredinu. Mislim da bi i za sljedeću utakmicu trebao konkurisati i karlo buhac koji bi trebao biti pojačanje. Eto vidjet ćemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.