AlfredNobel je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:44
Denchi je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:38
Ni Krste ni Hare nisu krivi za kiks
Pogledajte tekmu ponovo ako vam nije jasno
Što toliko braniš Handžića ne ide mi u glavu?
Normalno da je glupo kriviti dvojicu igrača za ovakav ishod, svi su krivi, od onih početnih 11, izmjena, do trenera. Ali, toliko opravdavati Hareta koji je fulio dvije odlične šanse i koji igra kilavo mi je nigdje veze. Pogotovo kad se uzmu u obzir tvoje komparacije njega i Irfana, gdje ga nastojiš opravdati maksimalno.
Zaboravi dodati da je Šerbečić bio jako loš, njegova najlošija partija uz onu protiv Borca. Milion nepotrebnih faulova nad Nedimom, ovaj ga vrtio kako je htio. Ali, dobro i njemu se nekad mora desiti loša partija.
Zato sto je zabio, i nije bio los uopste, nakon ozljede jos je van forme, i vraca se, on statisticki zabija 1 po 80 min. I to je to, fulio je i lani redovno ali zabija redovno ako mu das minutazu...da zabija svaku sansu ne bi igro kod nas....i ponovo on nije krivac za kiks...Irfan je dosta gori u zavrsnici, to nije moje misljenje, to je fakt, lako se moze provjeriti....
Zadatak odbrane i golmana je da sprijece pogotke....to nisu uradili danas....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače