FK Mladost DK

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la ajdohordas » 08 avg 2020, 22:17

Jest da smo bili puno bolja ekipa ali eto ne pobjedjuje uvijek bolji. Čestitam od srca na osvojenom bodu, ako smo protiv nekoga trebali izgubiti bodove nek je to bilo protiv vas onda.
Uz 1-2 kvalitetna pojačanja i uz poboljšanu fizičku spremu možete glat do opstanka.
Pozdrav i svako dobro

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 08 avg 2020, 23:24

ajdohordas je napisao/la:
08 avg 2020, 22:17
Jest da smo bili puno bolja ekipa ali eto ne pobjedjuje uvijek bolji. Čestitam od srca na osvojenom bodu, ako smo protiv nekoga trebali izgubiti bodove nek je to bilo protiv vas onda.
Uz 1-2 kvalitetna pojačanja i uz poboljšanu fizičku spremu možete glat do opstanka.
Pozdrav i svako dobro
Tačno tako, hvala i sretno i vama.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 09 avg 2020, 07:32

Protiv Slobode ćemo vidjeti na čemu smo. I oni su tanka ekipa kao i mi samo sto su imali pripreme za razliku od nas.
Nadam se novom treneru i bar jos dva tri igrača. Golman je pod moranjem i jos jedan stoper.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 avg 2020, 08:41

Evo sad sam pregledao snimak utakmice. Obzirom na okolnosti, Mladost vrlo dobra. S Alićem odmah produžite saradnju. Drugi bek, Lalić neprimjetan. Biber isto. Vazda ispod prosjeka. Dedić i Marić dobri. Begić vrlo dobar. Štoperi odlični. Hadžić beton. I s njim produžite odmah! :)

Što nije bilo Hiroša?

Još vam treba: Bašić (trener), Velić, Pezer, štoper, RWF/CF i ostajete sigurno!
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 09 avg 2020, 08:44

L' Imperator je napisao/la:
09 avg 2020, 08:41
Evo sad sam pregledao snimak utakmice. Obzirom na okolnosti, Mladost vrlo dobra. S Alićem odmah produžite saradnju. Drugi bek, Lalić neprimjetan. Biber isto. Vazda ispod prosjeka. Dedić i Marić dobri. Begić vrlo dobar. Štoperi odlični. Hadžić beton. I s njim produžite odmah! :)

Što nije bilo Hiroša?

Ma nema šanse da se Vela vrati. CF po meni i nema potrebe ako je došao iz Rudara Kovac. Bolje da neke druge pozicije pojačamo.
A produženje ugovora neću ni da maštam to je misaona imenica.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 avg 2020, 08:54

I semafor ako ne mislite koristiti, poklonite ga Rudaru za stogodišnjicu. Vama, očigledno, ne treba.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 09 avg 2020, 11:27

09 avg 2020, 08:54
I semafor ako ne mislite koristiti, poklonite ga Rudaru za stogodišnjicu. Vama, očigledno, ne treba.
Mogli su komotno šperu obojiti u crno i napisati "ovo je semafor".
Ili su se vodili onom nema potrebe da se dupliramo, ljudi na stadionu znaju rezultat, a na tv-u se vidi u gornjem lijevom uglu :D
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 09 avg 2020, 11:29

09 avg 2020, 08:41

Što nije bilo Hiroša?

Marić po meni nije bio na nivou, a Hiroš je imao nekih zdravstvenih problema, upitan je i za sljedeću utakmicu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 09 avg 2020, 11:42

2:2 protiv prvaka, u ovakvoj situaciji, obzirom na sve, je ravno pobjedi.
Vidjelo se puno pozitivnih stvari, što nakon onih 6:0 iz prvog kola realno nije bilo teško. I dva tačna pasa bi se vidjela, a kamo li 2 gola i opet kažem puno dobrih stvari.
Međutim, ako ćemo realno, bilo je to više sretno nego spretno. Kako god nam je u Banja luci sve ušlo, i što je trebalo i što nije, sad nas je malo Bog I pogledao, ali vidi se da tu ima još puno toga za uraditi. Ponovo odigrati ovako i izvući 2:2 bi bilo nemoguće. Posjed, igra, šanse, sve je bilo UBJEDLJIVO na strani Sarajeva. Ali opet kažem, rezultat odličan.
Sad ćemo vjerovatno odmah imati problem, već u srijedu u Tuzli, pa onda opet u subotu. Ova ekipa nema snage ni za 90 minuta a kamo li za 3 utakmice u 7 dana što nas već sada očekuje.
Nama treba još vremena i još igrača, ne smije nas ovo zatvarati jučer, ni slučajno.
Dobro je da se malo vrati samopouzdanje ekipi, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo s onom mladom ekipom da smo opet jučer imali katastrofu.
Daleko od dobrog, na dobrom putu, tek u septembru bi mi mogli vidjeti šta smo i na čemu smo, a do tada svaki bod je zlata vrijedan. Ako bi se kojim čudom mogli provuči još ova 2 kola bez poraza, to bi bilo top.
Drago mi je zbog Bukve, iskreno bilo mi je mučno šta se sve piše o tom momku, a vjerujte mi, momak je čovjek i po. Puno sam vremena proveo s njim na Ponijerima, momak je hljeb od čovjeka i nije loš golman. Drago mi je što je jučer bio pravi.
Bilo bi fer napisati da je bio dobar, nakon što smo ga onako popljuvali prije 7 dana.
Alić je odličan bek, to sam vidio na treninzima, Nikolić je odličan štoper, Begić je naša budućnost, Hadžić je bogom dan talent s fantastičnim osjećajem za gol, treba mu puno više snage, Hiroš i Vazda su nam isto kao i Begić, nosioci igre sigurno u ovoj sezoni, mali Mahmić je dijamant ali mu treba vremena, a Mirkov će se pokazati kao jako zahvalan igrač, vjerujte najveći profesionalac u ekipi, momak koji radi 3 treninga dnevno, 2 s ekipom i jedan sam, to sam očima vidio. Ustane momak u 7, odradi trening sam pa s ekipom još jedan u 9.
Najspremniji u ekipi, samo mu treba vremena kao i svima.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 09 avg 2020, 11:55

Niko nije komentarisao crvene dresove.
Meni su prelijepi, bijeli isto, ali crveni s ovom kragnom su mi bombona. Volim kragnu na dresovima, volim taj retro look, treba priznati da imamo obje prelijepe garniture ove sezone, samo crveni mi je san snova.
Inače, štampa je tek počela, imamo pun kamion opreme, polo majice koje nose prije utakmice su isto prelijepe, sva je oprema stvarno top.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 avg 2020, 17:38

Addict je napisao/la:
09 avg 2020, 11:55
Niko nije komentarisao crvene dresove.
Meni su prelijepi, bijeli isto, ali crveni s ovom kragnom su mi bombona. Volim kragnu na dresovima, volim taj retro look, treba priznati da imamo obje prelijepe garniture ove sezone, samo crveni mi je san snova.
Inače, štampa je tek počela, imamo pun kamion opreme, polo majice koje nose prije utakmice su isto prelijepe, sva je oprema stvarno top.
Dobri su i crveni dresovi, ali osim kragne se ne razlikuje ništa više od prethodnog domaćeg dresa.

Bijeli su mi TOP!

Dobar su posao napravili potpisom četverogodišnjeg ugovora s Legeom.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 10 avg 2020, 12:13

Addict je napisao/la:
09 avg 2020, 11:42
2:2 protiv prvaka, u ovakvoj situaciji, obzirom na sve, je ravno pobjedi.
Vidjelo se puno pozitivnih stvari, što nakon onih 6:0 iz prvog kola realno nije bilo teško. I dva tačna pasa bi se vidjela, a kamo li 2 gola i opet kažem puno dobrih stvari.
Međutim, ako ćemo realno, bilo je to više sretno nego spretno. Kako god nam je u Banja luci sve ušlo, i što je trebalo i što nije, sad nas je malo Bog I pogledao, ali vidi se da tu ima još puno toga za uraditi. Ponovo odigrati ovako i izvući 2:2 bi bilo nemoguće. Posjed, igra, šanse, sve je bilo UBJEDLJIVO na strani Sarajeva. Ali opet kažem, rezultat odličan.
Sad ćemo vjerovatno odmah imati problem, već u srijedu u Tuzli, pa onda opet u subotu. Ova ekipa nema snage ni za 90 minuta a kamo li za 3 utakmice u 7 dana što nas već sada očekuje.
Nama treba još vremena i još igrača, ne smije nas ovo zatvarati jučer, ni slučajno.
Dobro je da se malo vrati samopouzdanje ekipi, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo s onom mladom ekipom da smo opet jučer imali katastrofu.
Daleko od dobrog, na dobrom putu, tek u septembru bi mi mogli vidjeti šta smo i na čemu smo, a do tada svaki bod je zlata vrijedan. Ako bi se kojim čudom mogli provuči još ova 2 kola bez poraza, to bi bilo top.
Drago mi je zbog Bukve, iskreno bilo mi je mučno šta se sve piše o tom momku, a vjerujte mi, momak je čovjek i po. Puno sam vremena proveo s njim na Ponijerima, momak je hljeb od čovjeka i nije loš golman. Drago mi je što je jučer bio pravi.
Bilo bi fer napisati da je bio dobar, nakon što smo ga onako popljuvali prije 7 dana.
Alić je odličan bek, to sam vidio na treninzima, Nikolić je odličan štoper, Begić je naša budućnost, Hadžić je bogom dan talent s fantastičnim osjećajem za gol, treba mu puno više snage, Hiroš i Vazda su nam isto kao i Begić, nosioci igre sigurno u ovoj sezoni, mali Mahmić je dijamant ali mu treba vremena, a Mirkov će se pokazati kao jako zahvalan igrač, vjerujte najveći profesionalac u ekipi, momak koji radi 3 treninga dnevno, 2 s ekipom i jedan sam, to sam očima vidio. Ustane momak u 7, odradi trening sam pa s ekipom još jedan u 9.
Najspremniji u ekipi, samo mu treba vremena kao i svima.
Ma poslije onakvog debakla u BL, u ljudima koji vole Mladost proradi tuga, bijes, žal, zabrinutost i u takvim momentima se svašta kaže. Svi smo poslije utakmice ko biva stručnjaci i bolji igrači, ali niko ne misli za ozbiljno ono što kaže, jer to su naši momci i naš klub, poštujemo, cijenimo i volimo ih sve do jednog. Posebno, niko nema ništa lično ni protiv koga, ali jbg, uglavnom se svašta napiše iz razloga nebi li to došlo do njih, nebi li im ukazali na propuste i sl. i sljedeću odigrali puno bolje i koliko toliko na nivou, kao što je to slučaj sada bio. Sada su stvarno svi za pohvalu, od Bukvića pa do Hadžića. Nadam se da se onakva utakmica iz BL neće više nikada ponoviti, posebno jer su momci kvalitetni i mogu bez problema igrati sa svakom ekipom iz PL
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 10 avg 2020, 18:37

Evo danas sam malo letio iznad Em-Dzi-Em farm. Vidi se da se radi krov na ovom objketu iza tribine to je vjerovatno sto je neko vec spominjao. Klupa za rezerve isto prebacena na zapadnu tribinu.
Ovako kad se gleda vidi se sad potencijal stadiona ali nazalost i rugabet od tribina.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 avg 2020, 19:09

Hvala @wolffire :thumbup:

Šta je s pomoćnim, onaj dio što je skinut sloj trave?
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 10 avg 2020, 20:17

10 avg 2020, 19:09

Pomoćni se vidi u donjim dijelovima fotki Wolffire-a. Pomoćni je što se travnjaka tiće identičan glavnom.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 10 avg 2020, 20:56

FKMLADOSTDK je napisao/la:
10 avg 2020, 20:17
10 avg 2020, 19:09

Pomoćni se vidi u donjim dijelovima fotki Wolffire-a. Pomoćni je što se travnjaka tiće identičan glavnom.
Ma nista zemlja valjda su vrsili sijanje trave. Ne bih se kladio da je ista. Popravljen je definitivno travnjak na pomocnom ali daleko je jos od glavnog. Uglavnom od krova ni trega kao ni reflektora.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 10 avg 2020, 20:58

Sto se mene tice bolje da ovih sto hiljada od krova uloze u nove stolice i da urade wc da ne bude divljina. I okreciti onaj zid na pomocnom napraviti neki cool natpis ili grafit sa grbom mladosti ili legije. A krov postavljati kad budu bolja vremena ako ikad i budu.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 avg 2020, 21:44

Wolffire je napisao/la:
10 avg 2020, 20:58
Sto se mene tice bolje da ovih sto hiljada od krova uloze u nove stolice i da urade wc da ne bude divljina. I okreciti onaj zid na pomocnom napraviti neki cool natpis ili grafit sa grbom mladosti ili legije. A krov postavljati kad budu bolja vremena ako ikad i budu.
Slažem se, to bi lijepo bilo.

Ali, mislim, da su pare od Općine namjenske i da je to problem. Čak sam od jednog čovjeka čuo da ih je Općina tužila u vezi toga. :roll:
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 10 avg 2020, 22:22

slika

Na pomoćnom je travnjak ekstra, a onaj kupljeni dio do njega još nije završen.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 avg 2020, 22:37

FKMLADOSTDK je napisao/la:
10 avg 2020, 22:22
slika

Na pomoćnom je travnjak ekstra, a onaj kupljeni dio do njega još nije završen.
Dobar pomoćni, nema šta. :cool:

Ko je ono govorio da na stadionu nema ni kante za smeće? Vidi ih al' se zelene. :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.