Najljepsi grb
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najljepsi grb
Za mene je nekako Arsenalov najmocniji

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Prelijepo, Nil satis nisi optimum, na latinskom, samo najbolje je dovoljno dobro. Ova kula se nalazi u Liverpoolu, u kvartu koji se zove Everton.
Ovo su Evertonovi grbovi, od prvog do ovog sada aktuelnog.
Big club, great history, Nottm Forest.
to je stari grb, koliko se sjecam nesto su bili propali finansijski, pa se kao ugasili i 1986 ponovo osnovali, al neznam da li je to tacno sto posto. Inace Boro je prvi klub koji je osnovao svoju tv, a dosad imaju samo jedan trofej i to ligaski kup iz 2004.Nail for Real je napisao/la:@onoffon, sta su ovo pomijesali godine na grbu boroa
- Sevillistas
- Kontakt:

Šta mislite o ovome ?
Mislim da je to stari grb Seville i nista vise.Sevillistas je napisao/la:
Šta mislite o ovome ?
Evo novih grbova, novi istovar

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ja neznam juznjace kakav to ukus imas brate, pazi Atletika starog

Ja ne vidim sliku

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
što toonoffon je napisao/la:ja neznam juznjace kakav to ukus imas brate, pazi Atletika starog
![]()
a evo još jedan sa lavom
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nista to, ovo je grb.

Joj kad Paja vidi onaj stari Atletikov grb

Joj kad Paja vidi onaj stari Atletikov grb
to to, taj je pravionoffon je napisao/la:Nista to, ovo je grb.![]()

Da, taj je bio u upotrebi od 1911 do 1941, a ovo je prvi Bilbaov grb još dok je kombinacija dresova bila plavo-bijela,dok Baskijski studenti nisu iz Sunderlanda donijeli crveno-bijelu kombinaciju dresova.

evo par iz italije koji mi se pravo sviđaju
ovaj i ponajviše

a ne znam šta predstavlja onaj crni znak u grbu sampdorije
ovaj i ponajviše

a ne znam šta predstavlja onaj crni znak u grbu sampdorije

Meni to crno u sredini grba Sampdorie izgleda kao covjek sa lulom,ili cak preciznije,mornar sa lulom 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
to sam i ja kontao da je to neka silueta jer imaju i kod navijača na barjacima malo jasnije iscrtan lik ali opet nisam siguran tako da ne mora biti toDylan Dog je napisao/la:Meni to crno u sredini grba Sampdorie izgleda kao covjek sa lulom,ili cak preciznije,mornar sa lulom
Meni je najlepsi grb Lazia. Jednostavan, a opet lako uocljiv i mocan.
A za ove sto pitaju za grb Sampe, evo objasnjenja:
http://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Doria
Silueta mornara predstavlja Andreu Doriu, admirala iz XVI veka, jer je klub nastao ujedinjenjem klubova iz Djenove Andrea Doria-e i Sampierdarenese-a.
A za ove sto pitaju za grb Sampe, evo objasnjenja:
http://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Doria
Silueta mornara predstavlja Andreu Doriu, admirala iz XVI veka, jer je klub nastao ujedinjenjem klubova iz Djenove Andrea Doria-e i Sampierdarenese-a.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 10 dec 2010, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Steamroller
- Kontakt:

Evo jedan od mene,ovaj klub mi je totalno drag.Tursku ligu mnogo pratim pa tako i Besiktas.Imaju dosta dobrih igrača kao što su prekaljeni golman Rustu Recber,zatim Toramana,Mateo Ferraria,Mexmet Aurelia,Ernsta,dvije super-zvijezde ovog kluba Quaresma-Guti,te napadače Nihata,Nobre,Bobu i Hološka,na klupi sjedi nekadašnji trener Real Madrida Bernd Schuster.Ove sezone su dosta dobri u Europa ligi i volio bih da dođu što više mogu u sistemu natjecanja-ispadanje.
Zadnja izmjena: Steamroller, dana/u 11 dec 2010, 08:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.