FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mladost na Tusnju moramo dobiti. Poraz u BL nije katastrofa sve i da titulu ganjamo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako ne dobijemo, otkaz sam treba dati.
3 boda ili nista drugo.
3 boda ili nista drugo.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci nasi fudbalski strucnjaci u upravi i treneri ce da skontaju da nam trebaju igraci ako ne pobjedimo Mladost. A ako u nekom slucaju pobjedimo onda ce skontati da smo kvalitetni i da nam ne trebaju pojacanja.
Ako pobjedimo Mladost Grado ce pomisliti da je trener, a uprava ce misliti da on zasluzuje voditi klub. Pa onda cemo opet 3-4 utakmice izgubiti pa ce on mozda dobiti nekog i sve tako.
Rezultat protiv Mladosti bio pozitivan ili negativan nije nikakvo mjerilo jer je i osobi koja minimalno poznaje fudbal jasno da ova ekipa nema kapacitet da odigra 30 utakmica na nivou opstanka. Nama ne vrijedi nista 3 boda protiv Mladosti ako cemo narednih 10 utakmica da izgubimo 9.
Neka ne dovode sada nista, pokazali su koliko poznaju fudbal. Toliko da skontaju nesto sto obicni kospicar skonta prije njih 3 mjeseca i onda kao nesto dovedu nakon priprema. I tako uvijek.
Ovo je cisti bezobrazluk i nepotizam. A para nema, a mogu misliti na kakve gluposti sve potrose pare.
Ako pobjedimo Mladost Grado ce pomisliti da je trener, a uprava ce misliti da on zasluzuje voditi klub. Pa onda cemo opet 3-4 utakmice izgubiti pa ce on mozda dobiti nekog i sve tako.

Rezultat protiv Mladosti bio pozitivan ili negativan nije nikakvo mjerilo jer je i osobi koja minimalno poznaje fudbal jasno da ova ekipa nema kapacitet da odigra 30 utakmica na nivou opstanka. Nama ne vrijedi nista 3 boda protiv Mladosti ako cemo narednih 10 utakmica da izgubimo 9.
Neka ne dovode sada nista, pokazali su koliko poznaju fudbal. Toliko da skontaju nesto sto obicni kospicar skonta prije njih 3 mjeseca i onda kao nesto dovedu nakon priprema. I tako uvijek.
Ovo je cisti bezobrazluk i nepotizam. A para nema, a mogu misliti na kakve gluposti sve potrose pare.

- Beduin
- Kontakt:
Ako Saida stavi na zadnjeg veznog, Salihovica lijevo krilo, a Predragovic sa Karlosom na CB kao i Smajica zamoliti da se vrati u vrh napada jer Husic ide desno, onda vjerovatno dobijamo Mladost.
Grado samo ti mixaj, nek vide igraci kako je igrati na drugim pozicijama, hhh.
Grado samo ti mixaj, nek vide igraci kako je igrati na drugim pozicijama, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ja ispadam hejter, ali zadnjih godina sva prica oko Slobode se temelji na tome ko je kakve dugove napravio ili (obrnuto) ko je kakve dugove riješio.
Ok je to, ali ni u kom slucaju se ne moze zanemariti prvi tim, kvalitet istog.
Ja sam bio prisutan ,prije mjesec dana, kad je Grado rekao :"ne valja ovo kurcu". Nebitan je njegov trenerski kvalitet.Poenta je da smo svi uvuceni u pricu kako se mozemo osloniti na vlastitu djecu.Prvo,to je laz, osim Amara i Maksikovica svi su divlji ili poludivlji igraci. Danas sam mozda pretjerao poredivsi sa Derzelezom, ali da je tanko ovo-jeste. Da cemo ispasti-izvjesno.
Ne moze se klub graditi bez paznje ka prvom timu.Realnost.
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Samo jako tuzlanski.
Joj golova yebem ti fudbal pa dva gola sami sebi smo zabili...
Joj golova yebem ti fudbal pa dva gola sami sebi smo zabili...

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Eh da bar Abid ima tehniku glavom ko Karlos sad bi mi slavili
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Sa 4 proslogodisnje pobjede tesko da mozemo gore, mada mi smo Sloboda.
Ono prosle godine je bilo uzasno u svakom smislu, pamticu kao najgori period otkako pratim Slobodu, ili barem jedno od 2-3 najgora. I ona proslava 100 godina, imam traume od toga.
Ono prosle godine je bilo uzasno u svakom smislu, pamticu kao najgori period otkako pratim Slobodu, ili barem jedno od 2-3 najgora. I ona proslava 100 godina, imam traume od toga.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
"Mozemo ostati u ligi sa i sa osvojenih 5 bodova. Pod uslovom da konkurenti budu gori od nas."

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:

- Probisvjet
- Kontakt:
Ima Mladost da pregazimo ko mlado zito.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Tek za 5-6 kola cemo vidjeti kako stoje ostale ekipe, sa cime raspolazu.
Sjetimo se prosle sezone furioznog starta Celika i ocsjnog starta Veleza pa kasnije twist.
Sjetimo se prosle sezone furioznog starta Celika i ocsjnog starta Veleza pa kasnije twist.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav je ovo provokator sa ovom trokutarom ?
Nego opet bez prenosa igramo
Nego opet bez prenosa igramo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ako ne dobijemo mladost kuci sada ne znam kad cemo ovo što su oni odigrali 2-2 sa Sarajevo nije realan omjer stanja na terenu Sarajevo je dominiralo i stvaralo sanse u prvom poluvremeneu i pravo je cudo kako nisu vodili barem 2-0 na poluvremenu nadam se da cemo mi imati tu prednost u srijedu vrijeme je da se nasi dozovu i da pocnu igrati kako treba ne kasnimo puno za prvim ove sezone je cilj ako nista da ne strahujemo za opstanak do kraja sezone ovakve ekipe tipa mladost, krupa, olimpik kuci moramo dobijati kako znamo i umijemo ili nam se smiješi federalna...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!