Razguli sa teme debilu dosadni!
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Danas je otuđio gaće rezervnom golmanu pa nismo imali nikoga na klupi za ne daj Bože.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Post ti je prijavljen da znasMancini je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:39Razguli sa teme debilu dosadni!trecinavijac je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:35I dalje smo glavni favoriti za duplu krunu. Vojvoda će to sve posložiti![]()
LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Odvest ce ovaj plemeniti klub u pakao nižih liga, a njegove istinske navijace mozda u nestanak

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
A vidi seoskih lola što su se okupili i psihičkog bolesnika i trola sa više profila osima 13, kada je Olimpik izgubio utakmicu.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Aldine uz nogu!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ja ovdje branim čast našeg kluba, ne moramo pljuvati ekipu nakon svakog poraza, dovešćemo se u situaciju hroničnog nedostatka pljuvačke.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Miran Kametovicu propali nosacu flasica i supkoliscu Haseta Tirica.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Prijavljen ti je post Aldine.
Kako te nije strah Allaha đz.š, vrijeđaš ćasne navijaće bez ikakvog razloga i povoda.
Stidi se !!!
Kako te nije strah Allaha đz.š, vrijeđaš ćasne navijaće bez ikakvog razloga i povoda.
Stidi se !!!
- 7aprildomemoj
I ja sam ga prijavio. Vrijeme je da admin nešto poduzme
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Vrijeme je da se stane u kraj Tešanjskom kabadahiji i poltronu.
-
- Kontakt:
A sto nas ne smije nazvati na telefon?
Cega se boji?
Cega se boji?
-
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da su tribine pune kao nekada, uzivao sam u danasnjoj izvedbi Vukova.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Olimpik ove godine postaje najtrofejniji Bh klub. Prosle godine osvojio prvu ligu ove godine ce izboriti pòvratak u Prvu ligu. Svake godine nesto
Zašto ne smiješ nazvati na broj mobitela?
Ako si mangup Husara obrati se lično Kametoviću a nemoj ovdje k'o klošar čovjeka prozivati a čovjek veze nema sa mnom. Mislite ako se čovjek zove Aldin da je automatski ja.Wandelanoite je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:21Miran Kametovicu propali nosacu flasica i supkoliscu Haseta Tirica.
Bitno je da ste vi u federalnoj ligi, od 2008. godine. Moraju prvo osvojiti trofej pa onda prozivaj Olimpik.nebeskasila je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:18Olimpik ove godine postaje najtrofejniji Bh klub. Prosle godine osvojio prvu ligu ove godine ce izboriti pòvratak u Prvu ligu. Svake godine nesto
Nisi odgovorio na pitanje papak seoski!7aprildomemoj je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:33I ja sam ga prijavio. Vrijeme je da admin nešto poduzme
Evo treći put da postavim.Mancini je napisao/la: ↑05 avg 2020, 16:09Da se ponovim, pošto se "divljanje" nastavlja.Mancini je napisao/la: ↑04 avg 2020, 17:56POSTOJI LI NEKO OD ADMINISTRATORA NA OVOM FORUMU DA KONAČNO UVEDE RED NE SAMO NA OVOJ TEMI NEGO OPĆENITO NA OVOM PDF-U I PREKINE OVO "DIVLJANJE"? JE LI TOLIKI PROBLEM POSTAVITI NEKOGA DA ODRŽAVA RED NA OVOM DIJELU FORUMA? MJESECIMA TRAJE IŽIVLJAVANJE POJEDINACA A NIKO NIŠTA DA PODUZME. OD MNOGIH TEMA SU NAPRAVILI PREPUCAVANJE. IZVINJAVAM SE ZBOG PISANJA VELIKIM SLOVIMA ALI TO SAM URADIO IZ RAZLOGA DA KONAČNO NEKO PODUZME NEŠTO.
Ne uzima te niko za ozbiljno mravojedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.