FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta mislite kako su navijači ova 3 moguca protivnika nas dozivjeli kao moguceg protivnika? Ja mislim, da smo im prvi odabir u odnosu na Zvezdu i Sheriff 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Majke ti sta je lose danas bilo sem sto nemas napadaca da spakuje one extra sanse sto su bile? Max korektno odigrano, e sad drugo je sto je borac ove nabio 6 razlike p su neki odmah zinuli mi 7 da im damobordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:22Odlično je sto si optimista al sve pripremne i ove dvije takmicarske su tanko odigrane, ja ne vidim tu žar u nasoj igri. Siguran sam da i navijači jako puno nedostaju danas da smo bili na poluvremenu bi im odrezali jedan motivacioni govor i u drugom pol bi ih razbili. Treba priznati da je ovo loše al treba i vjerovati da cemo proigrati al igraci moraju zivnuti.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:06Šta pod tepih ? Probleme ? Gdje su ti problemi bili kad je 70% ove ekipe osvojilo duplu krunu ? Gdje su bili problemi kad je ova ekipa pruzila super jaki otpor Bateu i Celticu, gdje su bili problemi kad je odbranjena titula ? Čudno da se nakon jednog kiksa u drugom kolu stvorilo milion problema....mirzatele je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:48Ma ja, sve pod tepih treba. Nismo imali danas sreće, zabija Krle sljedeću 2 gola. Nek nismo doveli Beciraja pa nije ga ni Zrinjski doveo. Nek se Besim nafuro da je Ramos pa u dvije utakmice ima kikseva koliko u prošloj sezoni..
Biće to dobro, tek je početak prvenstva
Nismo imali sreće ? Nemoj oketat tudje riječi da bi dokazao tačnost svog glupog posta. Niko nigdje nije rekao da nismo imali sreće. Imali smo 4 extra prilike, a prilike ne mogu proizaći iz lose igre, sto znači da smo mi imali kakvu takvu igru danas. Lopta nije htjela u gol danas i to je sva priča.
Kakve veze ima Zrinjski i Beqiraj ? Glupo ti poredjenje i priča al baš skroz. Od početka se znalo da ne možemo dati astronomsku platu koju on traži. I to ne bi promjenila činjenica taman da imamo Melunovića u napadu. Znači čovjeka ne možemo platit i to je to. Što ne znači da ne tražimo napadača koji je u nasim okvirima.
Kakve je to kikseve Besim imao u ove dvije tekme ? De nas prosvijetli majke ti ? Osim danas kad mu je Nedim pobjegao, i to se poskliznuo ili je bio odgurnut, ne vjerujem da je sam od sebe pao jer je zelio tako.
Mani nas izmisljanja nekih priča i okretanja rijeci.
Dva gola iz dva prekida jbg desava se, idemo dalje
drug zato i jeste sramota jer cinjenica je da je ovo najbolja i najskuplja ekipa pri tom jos i ekipa koja ima daleko najbolje uvjete a onda uzmi pogledaj s kim smo igrali i prosuli bodove, valjda si upoznat s tim kakve je probleme mladost imala i kako su odigrali proslo kolo.Zip je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:10Najvise se bune oni koji su ovde pisali da cemo se pisati po ligi, da cemo minimum play off lige igrati, da cemo ovim losim ekipama uvaliti po 5+ golova....
Kad se doslo do prvog kiksa proziv dosta losije ekipe, onda se ploca mjenja za 180 stepeni i ide prica da smo losi, ovako il onako....
Niko ne brani nikoga, tj ja branim svoj stav da je ovo najjaca i najbolja ekipa koju smo imali i imamo...
Ne mora znaciti da nece krenuti na bolje i prosle smo godine lose krenuli i vecinu sezona od kad pratim sarajevo i tad je bilo sramota izgubiti od ovakvog protivnika i danas je isto nebitno ko sjedi na klupi, ko nosi dres i u kakvim uslovima rade.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
vjerovatno im se yebe i za nas i za ligu prvaka i za njihov fudbal uopsteno i imaju pametnijih stvari o kojima raspravljaju na svojim forumimaElCartel11 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:25Sta mislite kako su navijači ova 3 moguca protivnika nas dozivjeli kao moguceg protivnika? Ja mislim, da smo im prvi odabir u odnosu na Zvezdu i Sheriff![]()
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 08 avg 2020, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno, od prve minute tako treba izaći na terenforza_juve je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:23Pa zato kazem trebaju ozbiljno shvatiti ko god da dodje jer realno kvalitetniji smo i ako hoces napredak onda se postavi tako da znas sta zelis a ne uz Boziju pomoc nadamo se dobrom rezultatu i odmah je.es sve u pojam.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:16Ako izvucemo Folu i opet bude to su amateri lako cemo, bice opet prskanja i ponizavanja. Luxembourgski nivo je sad iznad naseg. Ne zaboravite gdje je igrao Dudelange prosle godine![]()
Ako moze dovest kakvog spica dobro bi bilo da koristi te neke lopte koje su krucijalno vazne u evropi
@MortemHz kazem da ozbiljno shvate ko god da dodje jer tu nema prava na kiks i nema popravnog kao u ligi da nadoknadis. Do sada smo bili baksuzi i vazda dobijemo najteze ali opet se pofajtamo. Tako treba i sa losijim od nas, hrabro, jako i bez omalovazavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Luxemburg je 34. najbolje plasirana liga što znači da su iznad nas. Ako se izvuče Fola treba ih shvatiti maximalno ozbiljno, ipak su prvaci države koja kotira bolje od nas i sigurno je da neće biti lagano.

-
bordobijeli
- Kontakt:
Cuj sta je loše bilo danas, pa izgubi smo dva boda od mrtve mladosti necu u detalje utakmice ulaziti. Ako cemo sve analizirati mi ni jednu prijateljsku nismo odigrali kako treba. Loše igramo eto to je loše, nije to pljuvanje to je cinjenica.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 08 avg 2020, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ždrijeb je u podne, a prijenos je na www.uefa.com i www.uefa.tv.
Sramota je sa ovakvom ekipom izgubiti i od Borca i Veleza i od Sirokog...fera je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:26drug zato i jeste sramota jer cinjenica je da je ovo najbolja i najskuplja ekipa pri tom jos i ekipa koja ima daleko najbolje uvjete a onda uzmi pogledaj s kim smo igrali i prosuli bodove, valjda si upoznat s tim kakve je probleme mladost imala i kako su odigrali proslo kolo.Zip je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:10Najvise se bune oni koji su ovde pisali da cemo se pisati po ligi, da cemo minimum play off lige igrati, da cemo ovim losim ekipama uvaliti po 5+ golova....
Kad se doslo do prvog kiksa proziv dosta losije ekipe, onda se ploca mjenja za 180 stepeni i ide prica da smo losi, ovako il onako....
Niko ne brani nikoga, tj ja branim svoj stav da je ovo najjaca i najbolja ekipa koju smo imali i imamo...
Ne mora znaciti da nece krenuti na bolje i prosle smo godine lose krenuli i vecinu sezona od kad pratim sarajevo i tad je bilo sramota izgubiti od ovakvog protivnika i danas je isto nebitno ko sjedi na klupi, ko nosi dres i u kakvim uslovima rade.
Niko to ne spori, to smo svi rekli...
Desio se kiks, los dan, los rezultat, prosuli dva boda...
Oke, nije se smjelo desiti al desilo se... Treba sad da kritikujem Kovu kako je qurcina, ebavat mu sve i svasta, pa cu za par dana reci da je najbolji i treba u repku?
I tako ukrug
Sam si vidio sta se sve pisalo...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 avg 2020, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
Historicar
- Kontakt:
Prošle sezone, izbacila ih je Čikura iz Gruzije sa Dinom Hamzićem na golu, sa dvije pobjede od po 2:1
ma znas i sam zasto bolje kotiraju i naravno da mi ne mozemo i ne smijemo nikog podcijeniti pogotovo jer se igra jedna utakmica, no isto tako ne znam o cemu pricamo ako cemo se plasiti ovih ekipa
Pyro is not a crime !
Sticem utisak da pojedini ovdje Folu ne shvataju ozbiljno. Sa tom ekipom na jednu utakmicu sanse su 50 - 50, nemojte se zavaravati. Nadam se iskreno da ce nas masiti sutra na zrijebanju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam sve ali sam maximalno oprezan sada, pušem i kad jogurt otvaram
Hocemo li u Baltazar na doner kod Kaltaka picke preplacene?
a u kolko je sutra izvlacenje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Welšani su idealni, mislim da njihov prvak nikad nije prošao, nisu puno ni zainteresovani za euro utakmice tako da bi to trebao biti lagan prolaz.
Nadam se da će nam za srijedu biti delegirani Petrović ili Jelić pa da aBd slavimo
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Sta ti je ba @Denchi udjes u sobu ceka te 5 golih treba ti jednu opalis i istrcis...brate 3 gola je minimum trebao dat...njegova je najveca krivica sto nije bilo na pol 0-2
Vratimo se mi u nasu realnost, koga ce nam Vinko dovest osim nekog klinca, ko je to Vinko... koga ce nam to Hadzija dovest osim neku karinu iz mrtvogizraela, ko je to Hadzija da mu se toliko povjerenje daje da in odlucuje jel nekom puno 10 il 20 vise... sta je on konkretno radio u ovom svom poslu osim sto je u Olimpicu najvise vremena provodio na ruckovima s sudijama... izvini Hadzija ovo danas treba bit ne lekcija nego remont
Vratimo se mi u nasu realnost, koga ce nam Vinko dovest osim nekog klinca, ko je to Vinko... koga ce nam to Hadzija dovest osim neku karinu iz mrtvogizraela, ko je to Hadzija da mu se toliko povjerenje daje da in odlucuje jel nekom puno 10 il 20 vise... sta je on konkretno radio u ovom svom poslu osim sto je u Olimpicu najvise vremena provodio na ruckovima s sudijama... izvini Hadzija ovo danas treba bit ne lekcija nego remont
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.