Ma ovo je brat hahaha snimio je isto na ovaj fazon poslije proslog derbija, ako uspijem naci podijelit cu ovdje
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Forzza Velez
Nisam u toku.Jel igro Pidro.
Zamisli gazda ti iz Vjetnama a stadion ti vrjedi 1 marku.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Dobar si, ali nisi još u rangu @zunde.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Razocarao me Velež ocekivao sam 3-0
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Postacu popularan pod stare dane90minut je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:09Evo te izašao si kod Adija Ibrahimovica na zidu![]()
![]()
-
Fighter1926
- Kontakt:
A kad se sjetim kako su pojedinci ismijavali igru Borca protiv Mladosti...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Jok brate. Ne smijem ja to uzivo. Samo ovako na forumu dje me niko ne moze izpebijatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:46Joj @zundo jesi agresivan.![]()
@theivicnjak jesi li ti drzao transparent "đesi sabro kurvetino stara"?? Priznaj bratu
@denchi
Ma vidi se da je malac skolovan napadac. Nema šta. I da te pohvalim, uopste nisi puno lajao danas. Respect![]()
Utorak vam je utakmica za titulu.Fighter1926 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 00:28A kad se sjetim kako su pojedinci ismijavali igru Borca protiv Mladosti...
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
ubi ŽENA OD SULTANA na utakmici sloge simin han aka helo kity aka sisin han aka... nastavi niz 
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Zavrsilo i drugo kolo, pa hajmo malo sumirati ko sta gdje kako
Sto se mene tice, po prikazanom nakon 2 kola barem, Zeljo najveci kandidat za titulu. Sarajevo dobru ekipu ima ali trebat ce to biti na dosta vecem nivou da bi se titula odbranila.
Sto se mene tice, po prikazanom nakon 2 kola barem, Zeljo najveci kandidat za titulu. Sarajevo dobru ekipu ima ali trebat ce to biti na dosta vecem nivou da bi se titula odbranila.
Forzza Velez
Ocekujem ovaj poredak na kraju sezone:
Zeljeznicar
Siroki
Borac
Velez
Sarajevo
Zrinjski
Tuzla
Radnik
Olimpik
Sloboda
Krupa
Mladost
Zeljeznicar
Siroki
Borac
Velez
Sarajevo
Zrinjski
Tuzla
Radnik
Olimpik
Sloboda
Krupa
Mladost
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja ocekujem kao u zadnjih 7 godina da bude... Vi doprvaci a prvi ko bude
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Moze naravno podjebavanje posle kiksa, u tome je i draz ovog je.bajiga. Al da se to uradi lijepo kulturno, da to bude pravi ''šuk'' a ne ovako odron zezanje.
Izgurase Mladost iz lige posle prve utakmice. Ne ide to tako ( ni Soton nije isp'o posle 0-9 to je liga, na duze staze) , ostaju oni ove godine i idu medju prvih 8.
Zeljo ima jedan veliki motiv u vidu godisnjice i to ce ih gurat do kraja. Bit ce ovo trka do samog kraja sigurno. Kiks nikad nije dobar, al eto ako je moro se desit nek se desi sad dok se pojacanja mogu dovest.
Zrinjski i Borac ne mogu do vrha zbog trenera. Mislim da u borbu za evropu ulaze Velez i SB koji je po meni na kraju sezone iznenadjenje iz sjene.
Izgurase Mladost iz lige posle prve utakmice. Ne ide to tako ( ni Soton nije isp'o posle 0-9 to je liga, na duze staze) , ostaju oni ove godine i idu medju prvih 8.
Zeljo ima jedan veliki motiv u vidu godisnjice i to ce ih gurat do kraja. Bit ce ovo trka do samog kraja sigurno. Kiks nikad nije dobar, al eto ako je moro se desit nek se desi sad dok se pojacanja mogu dovest.
Zrinjski i Borac ne mogu do vrha zbog trenera. Mislim da u borbu za evropu ulaze Velez i SB koji je po meni na kraju sezone iznenadjenje iz sjene.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E jesi ga i sumirao, svaka ti čast, Željo najveći kandidat za titulu i Sarajevo mora boljeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 avg 2020, 01:08Zavrsilo i drugo kolo, pa hajmo malo sumirati ko sta gdje kako![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- feniksptica
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la: ↑09 avg 2020, 01:20E jesi ga i sumirao, svaka ti čast, Željo najveći kandidat za titulu i Sarajevo mora boljeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 avg 2020, 01:08Zavrsilo i drugo kolo, pa hajmo malo sumirati ko sta gdje kako![]()
Sto se mene tice, po prikazanom nakon 2 kola barem, Zeljo najveci kandidat za titulu. Sarajevo dobru ekipu ima ali trebat ce to biti na dosta vecem nivou da bi se titula odbranila.![]()
![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Raonffa je napisao/la: ↑09 avg 2020, 01:20E jesi ga i sumirao, svaka ti čast, Željo najveći kandidat za titulu i Sarajevo mora boljeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 avg 2020, 01:08Zavrsilo i drugo kolo, pa hajmo malo sumirati ko sta gdje kako![]()
Sto se mene tice, po prikazanom nakon 2 kola barem, Zeljo najveci kandidat za titulu. Sarajevo dobru ekipu ima ali trebat ce to biti na dosta vecem nivou da bi se titula odbranila.![]()
![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Ma samo da zapocnem normalnu temu, ne mogu vise citati svaku noc isto, a svakako se najvise vaga izmedju ekipa iz Sa pa haj kontam samo da zapocnem da se nadoveze raja. A i sa mobitela pisem pa mi mrsko tipkati duge postoveRaonffa je napisao/la: ↑09 avg 2020, 01:20E jesi ga i sumirao, svaka ti čast, Željo najveći kandidat za titulu i Sarajevo mora boljeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 avg 2020, 01:08Zavrsilo i drugo kolo, pa hajmo malo sumirati ko sta gdje kako![]()
![]()
![]()
1. Zeljo
2. Sarajevo
3. Borac
4. Velez - jbga, navijacki
5. Zrinjski
6. Tuzla
7. Siroki
8. Radnik
9. Sloboda
10. Olimpik
11. Krupa
12. Mladost
Forzza Velez
Budalasto je nakon dva kola prognozirati koje prvi kandidat za titulu, imaju 4 ekipe podjednakih kvaliteta. Jedino je jasno da će se za opstanak boriti Olimpik, Krupa, Mladosti Sloboda, možda i Radnik ako kiksa u nekim utakmicama sa ovim ekipa sa začelja. Problem Radnika kao i Krupe je što mora pustiti sve 3 utakmice Borcu koji je politički projekat Vlade RS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.