Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Auh jebote dan
Sto ne moze sanjajolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 02:56popularne u Engleskoj, a kad pitaš nekog ovdje, reći će ti ko su te ove uopšte, qrca ne znam ko je Liberty X
edit: ajd da neko stavi Viki il Anđu il oboje na avatar
ajde, meni nit smrdi nit miriše u odnosu na ove dvijeMElloo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 02:58Sto ne moze sanjajolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 02:56popularne u Engleskoj, a kad pitaš nekog ovdje, reći će ti ko su te ove uopšte, qrca ne znam ko je Liberty X
sve su prosjek budimo realni, dua lipa je prava zenajolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 02:58ajde, meni nit smrdi nit miriše u odnosu na ove dvijeMElloo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 02:58Sto ne moze sanjajolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 02:56popularne u Engleskoj, a kad pitaš nekog ovdje, reći će ti ko su te ove uopšte, qrca ne znam ko je Liberty X
![]()
yebo duu samo Zauvijek susjedi (pogotovo Viki i Anđa), a da ne zaboravimo grčke, bugarske i turske pevaljke, pa i albanske, kao i Melek i Arzu iz Elif i Dalal i Aida iz Erata što ih Rile proslavio (Hamziga hoo)MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑09 avg 2020, 02:59sve su prosjek budimo realni, dua lipa je prava zenajolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 02:58ajde, meni nit smrdi nit miriše u odnosu na ove dvije
![]()
dan te yebo neću one, samo one dvije prihvatam
Zlato i srebroBoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 03:02Kad bi drkanje na Dua Lipu bio olimpijski sport ja bi donio prvo medalju u BiH.
A selma bajramijolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 03:03
yebo duu samo Zauvijek susjedi (pogotovo Viki i Anđa), a da ne zaboravimo grčke, bugarske i turske pevaljke, pa i albanske, kao i Melek i Arzu iz Elif i Dalal i Aida iz Erata što ih Rile proslavio (Hamziga hoo)
Nijanse bi odlučile pobjednika definitivnoMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑09 avg 2020, 03:04Zlato i srebroBoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 03:02Kad bi drkanje na Dua Lipu bio olimpijski sport ja bi donio prvo medalju u BiH.![]()
Samo kokara Duejolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 03:10Saša Vugdalić: "gledajte Elif prohodaće Zeyneb"![]()
![]()
![]()
čudi me da niko više ne spominje kokare, a?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.