NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 08 avg 2020, 22:54

DeColo19 je napisao/la:
08 avg 2020, 22:39
Prva tekma i mi bi odma mijenjali sve, e moj bosnjo.. Čovjek najviše izdvaja za. Sport i opet ne valja. Tek je pocelo prvenstvo nije ovo danas toliko lose, jednostavno nije htjela u go polako ima i gorih od nas ne sumnjam u opstanak ionako nismo kandidati za ulazak tako da je sredina nasa realnost
:guz:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 08 avg 2020, 22:57

DeColo19 je napisao/la:
08 avg 2020, 22:39
Prva tekma i mi bi odma mijenjali sve, e moj bosnjo.. Čovjek najviše izdvaja za. Sport i opet ne valja. Tek je pocelo prvenstvo nije ovo danas toliko lose, jednostavno nije htjela u go polako ima i gorih od nas ne sumnjam u opstanak ionako nismo kandidati za ulazak tako da je sredina nasa realnost
Sta ba nije lose, nije lose prelose, ne serite bgt, nikad vise stranaca(a nema para), a nikad losija igra u ovoj ligi

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 09 avg 2020, 09:24

combe80 je napisao/la:
08 avg 2020, 20:33
Hahaha ma sta ce i on ba... nemas igraca sve ziva balavurija bolan... Sest sedam igraca imas ostalo tanko do bola... nemojte bit smijesni i pricat da bi i sa nasom djecom mogli opstat isto bi ovako bilo cak i gore.Imamo igraca u prvoj postavi koji nisu ni za klupe...

Nazalost tako je, al dzaba i pljuvat i sovat nema ni od toga nista.
Treba vidit nekako dovest jos dva tri igraca da se opstane ili nas ugasit i cao.

Orasje je kandidat za ispadanja teske kalaje i mi izgubimo... tesko nama u Bihacu. 0:3...

:zzz:
Opasan si navijac Zvijezde hehehe, pa bolan bio trener Orasja je Ferguson za tvog Matorog, a sto je najbitnije njihov domaci trener iz Orasja

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 09 avg 2020, 10:00

Ja navijam za Zvijezdu i kad gubi i kad vodi.nebranim ja matorog vec sam realan. Kazem da matori nije los kao trener al je navaljo igraca nekih boze dragi... djeca neka nemogu igrat ba neznaju, mladi... krila hodaju tamo vamo umjesto da sire igru..sredina terena katastrofa nijedne dobre lopte napadacu... nebi mu bio u kozi... teska nas sezona ceka... sto jest jest...

Sreca imamo dobru odbranu.

Nemas prvih 11 a kamoli klupu. Grcevita borba za opstanak.

Jedini spas je ovo sto kaze Combe sve iz nova... komplet novi ljudi... sa optimizmom i voljom...

Molim boga da se Cale vrati i Milakovic...i Meha iz Celika... onda bi bolje izgledali ali jos treba tri dobra za klupe... ovu djecurliju rasteretiti....

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 09 avg 2020, 13:13

Behram, Jolovic, Samardžić nisu ni za termina... Novica ne može kreirati igru pre spor ekipa nema nikakvog Zara i borbe mrtvi svi do jednog ne spremni smo odem gledam nerviram se moram tablete piti radi debila, oni uzmu milivoja lazica a dovedu Samardžica nekog levate a ovaj lazic igro u Želji kakvi pacijenti vode klub i nemojte se vaditi da nema para ja garantujem sa facom, Isanom, mehicem, musom, brzim i mujcicem da bi tri puta opasniji bili.... samo hard reset... svi napolje

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 avg 2020, 16:48

spiska je napisao/la:
09 avg 2020, 13:13
Behram, Jolovic, Samardžić nisu ni za termina... Novica ne može kreirati igru pre spor ekipa nema nikakvog Zara i borbe mrtvi svi do jednog ne spremni smo odem gledam nerviram se moram tablete piti radi debila, oni uzmu milivoja lazica a dovedu Samardžica nekog levate a ovaj lazic igro u Želji kakvi pacijenti vode klub i nemojte se vaditi da nema para ja garantujem sa facom, Isanom, mehicem, musom, brzim i mujcicem da bi tri puta opasniji bili.... samo hard reset... svi napolje
Slazem se s tobom. Ja bi matu bagica za predsjednika kluba.neko ko ima svoje JA. Ne ko mocic svi ga jebu..jedan buhro u upravi.e moj boze baci bombu i budi precizan

trecinavijac

Post Postao/la trecinavijac » 09 avg 2020, 18:15

Komotno možete u prefiksu staviti SNK Zvijezda
LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 09 avg 2020, 19:43

Cuj mijenjaj nacelnika,covjek daje pare,a to sto nema uvid sta se dole desava smo mi krivi,napravi mu hampu pred opstinom,pritisak i to sve,ima sunce s neba da ti skine,bas zato sto su izbori,istjeraju nase domace trenere svi sute,ovoliko nam blatili klub mi sutimo,nadamo se izborima,ajmo mu pred opstinu pokazati koliko nama znaci Zvijezda,samo pritisak moze promijeniti nesto,ajmo sabjerati potpise da se pojedinci uklone iz kluba,ajmo nesto uraditi a ne samo,igra ovakva igra onakva,ovaj ovo onaj ono,nema od lijepog pricanja nista

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 09 avg 2020, 22:13

Ljudi klub je pred gasenjem. Htjeli, ne htjeli u tom pravcu ide ali u tisini. Smislili su savrsen plan da sacekaju izbore da prodju, nakon cega ce i to provesti u djelo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 avg 2020, 22:44

Kad husein topcagic zavlada gradom opet ce se igrat premier liga

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 09 avg 2020, 23:36

Danas sam dobio 3-4 poziva od ljudi kazu jel vrijeme da se to dole rastjera reko bez mene, neću svaki put ja fa budem magarac...
Al imam 5 jakih ljudi koji garantujem će dovuci još 5 sa sobom al to su ljudi bolesnici kao i ja, plus dosta su financijski jaki...

atomcici
Kontakt:

Post Postao/la atomcici » 09 avg 2020, 23:43

spiska je napisao/la:
09 avg 2020, 23:36
Danas sam dobio 3-4 poziva od ljudi kazu jel vrijeme da se to dole rastjera reko bez mene, neću svaki put ja fa budem magarac...
Al imam 5 jakih ljudi koji garantujem će dovuci još 5 sa sobom al to su ljudi bolesnici kao i ja, plus dosta su financijski jaki...
Drug i ti si izgleda bolestan za Zvijezdom kao pojedini u nas za TOŠK-om, i da nije takvi ljudi oko kluba vec bi se mi vratili odakle smo i dosli. Svaka cast. Mnogo ljudi, pametni i pljuvaca oko kluba, a kad treba uraditi, pomoci, doci na skupstinu, to se opet svede na te jedne te iste budale. Svaka cast svima onim koji se bore da ovi klubovi u ovoj drzavi i u ovom usranom vremenu i postoje a kamoli da imaju neke ambicije ka gore. Pozdrav

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 10 avg 2020, 08:47

Rijesenje je novi pocetak kao sto je Celik uradio. Nema smisla ovu patnjavu i nezadovoljstvo gledat. Neko smije na stadion neko nesmije neki dan na utakmici. Ja ko gorila sa limarom hodam van stadiona gdje to ima ba dok drugi uzivaju u hladovini na tribinama??? Kasnije isto ko gorila usao preko ograde kroz travu koja je dva metra na tribine.

Necemo se gasit al pocet iz zadnje lige kao Celik i trpat Mionicu, Rajsku, Rahic i tako dalje. Za pet godina bi bili opet federalka ali bez duga sa masom zadovoljnih navijaca... ovo se samo svi zajedno patimo, ljudi sto rade dole kao i igraci i mi gledaoci.

Galame ljudi i suju na matorog, nemas od toga nista i lik je doso da radi ali nema igraca. Galamimo na igrace a sta ce oni mladi igraci... balavurija ziva, nezna nemoze i to je to. Patnja za sve....

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 10 avg 2020, 09:43

atomcici je napisao/la:
09 avg 2020, 23:43
spiska je napisao/la:
09 avg 2020, 23:36
Drug i ti si izgleda bolestan za Zvijezdom kao pojedini u nas za TOŠK-om, i da nije takvi ljudi oko kluba vec bi se mi vratili odakle smo i dosli. Svaka cast. Mnogo ljudi, pametni i pljuvaca oko kluba, a kad treba uraditi, pomoci, doci na skupstinu, to se opet svede na te jedne te iste budale. Svaka cast svima onim koji se bore da ovi klubovi u ovoj drzavi i u ovom usranom vremenu i postoje a kamoli da imaju neke ambicije ka gore. Pozdrav
Zvijezda je život moj, bio sam od igrača, člana uprave, dva mandata kao vodeći u radnoj grupi i presjednik udruženja ONK Zvijezda i opet bi to sve isto ponovio samo da se nešto promjeni a nama definitivno trebaju promjene stabilizacija mladi ambiciozni ljudi....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 avg 2020, 17:15

Ma mi smo karine svi, gledamo godinama kako nas ljudi unistavaju i sutimo ma gasi klub **** vam pleme vise. Kakva tradicija vise unistice nas uhljupi za par godina nece bit pomena zvijezdi. Idemo ispocetka. Bolje igrat 3 godine najnizi rang nego ovu prvu ligu u kojoj smo duzni 2 miliona,i jos vise tonemo. Napravimo dugogodišnji plan infrastrukture i polako vjerujte da ce ljudi prepoznati postenje i rad za par godina bicemo blizu ove **** lige
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 10 avg 2020, 17:20

Klub ce se ugasiti nakon izbora, zivi bili pa vidjeli. Novi klub ce biti registrovan u zupanijskoj ligi, umjesto da se igraju dvije kantonalne. Cak postoji vjerovatnoca da je tekma protiv Orasja prodana u zamjenu za prvo mjesto u zupanijskoj. Vjerovatno ce cekati da taj novi klub udje u Drugu FBiH, nakon cega ce ovaj poslati na spavanje, krmad yebena
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 avg 2020, 17:20

I jos jedno nadam se smjeni gradonacelnika, ako si nam ti jedini spas kao sto komunjare pricaju onda nek se ugasimo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 10 avg 2020, 20:34

Novi klub je vec oformljen, navodno preko županijskih liga se Moze lahko do prve federalne dogurat, e sad dal ce se pocet takmicit il sta ce bit s tim nisam upoznat
A hoce nam i maljutka valjat ako dodje, malo mu skenderija sto kupi pare i ministarsko mjesto de sad i ovde nek se ogrebe, mislite da njemu bit do nekoga sta je vama

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 10 avg 2020, 20:54

Nema nacelnik konkurencije tako da zaboravite to. Najvjerovatnije je ova opcija sto navodi jaro SMR. Ide novi klub ovaj se gasi... bolje i to nego ova patnjava sad sto nam je...
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 10 avg 2020, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 10 avg 2020, 20:56

DeColo19 je napisao/la:
10 avg 2020, 20:34
Novi klub je vec oformljen, navodno preko županijskih liga se Moze lahko do prve federalne dogurat, e sad dal ce se pocet takmicit il sta ce bit s tim nisam upoznat
A hoce nam i maljutka valjat ako dodje, malo mu skenderija sto kupi pare i ministarsko mjesto de sad i ovde nek se ogrebe, mislite da njemu bit do nekoga sta je vama
Imaju dvije kantonalne lige, a zupanijska je jedna. Tako da bi tu brze, tj. nakon jedne sezone usli u drugu federalnu.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.