FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mohikanac12
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mohikanac12 » 09 avg 2020, 11:52

@Boy, nemoj nam tako te postove prenositi molim te, bez razloga dižemo pritisak pritisak raji koja piše i čita.

Kada bi nabrajao šta su sve slagali do sada, po dana bi mi trebalo. Pitari su mala maca kakvi su to dušmani.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Zeljovac95
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac95 » 09 avg 2020, 11:54

Rekoh ja zna Husara znanje...

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 09 avg 2020, 11:54

irfo je napisao/la:
09 avg 2020, 11:38
Lendric
Veseli-Bekric-Subasic
Bojo-Alispahic
Milicevic-Miletic-Beca-Blazevic
Eric

Igraci koji nisu poceli u petak, a ko moze garantovat da ne bi otresli pitare :tokralju:
Ljudino Lendric je napadac, a ne golman. Dalje necu ni komentarisati, nema smisla.
Mogao bi tu i Durakovic upasti, a vjerujem da se 90% nas nada Zecu jos uvijek. Ne ureklo se, al imamo finih igraca ove sezone i do sad solidnu igru u prva dva kola. Borac je dosta jaci od Radnika i Veleza tako da jedva cekam utorak

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 09 avg 2020, 12:03

Nekako smo rutinski,veoma lagano odradili dvije jako teske utakmice,sa protivnicima koji su nam zadnjih godina stvarali jako puno problema. Sve je nekako proslo glat,bez srkleta,bez problema,a sto je jos specificnije ekipa nam je bila dosta iskombinivana,rekao bih cak i da sami kad vidimo sastav nismo mogli ocekivati ovako lagane pobijede. Uz svu onu pricu koju smo danima mogli citati,kako nam fali jos par igraca a prvenstveno krila.
Plus bili smo liseni usluga par igraca koje bi svi vidjeli u prvih 11. Sto je za svaku pohvalu i cestitke momcima i strucnom stabu.
Jako je bitno ovaj start prvenstva dobro iskoristiti. Mislim da je i Amar jako dobro radio sa velikim brojem prijateljskih gdje je cijelu ekipu nekako uveo u jedan dobar ritam i podigao samopuzdanje.
Ovo sto smo moglu vidjeti u prva dva kola,je izgledalo odlicno,i pored svih problema i nedostataka.
Opet sam ja stanovista da nam treba dobro krilo,ali djelujemo jako osvjezeno i sa malim Sehicem,i sa Gasalom,pa cak i Hajdar opet lici na onog "blatnjavog"sa derbija. Plus Juricic . Dobili smo neocekivano sirinu,tamo gdje je bas nismo ocekivali. Pa cak i Mustafa na kojeg niko od nas ozbiljno nije racunao. Svi smo oci uprli u Zeca.
Sto se tice ostalih ekipa,iako je tek 2 kolo,sto Sarajeva tice,ja sam jos prosle sezone bio siguran da ce im se ciganluk od igre koji su prikazivali i ona sugava realizacijaa,golovi u zadnjim minutama,pokloni od stopera i golmana protivncickih ekipa,neke odbice i nicije lopte,penali i ostala sranja,morati doci na naplatu kad tad.
Liga je zavrsila kako je zavrsila,ali su oni ova 2 kola protiv 2 ekipe koje su uz Slobodu i Olimpic,4 kandidata za ispadanje,pokazali isto ono sto su radili i prosle sezone.
Daleko od roga da su oni bezveze ekipa,ali cak i kad budu kompletni mislim da ce im se vratiti sve ono sto im je guzovace ulazilo.
Krupu su na silu dobili,jucer su na silu dali 2 gol,opet neka odbica. Penal je bio,ali znamo svi sta je bilo prije toga.protiv ekipe koja nije u stanju bila 45 minuta lopte iznjeti kako treba na protivnicku stranu. Protiv ekipe koja je djelovala poluamaterski.
Protiv Tuzle ocekujem ako ne bude kradja,nastavak krize.
A u skorije vrijeme jos i vise. Jer oni u drugom dijelu sezone imaju paklen raspored. Zato i kazem ovaj prvi dio treba igrati dobro,jer bi oni mogli opasno podleci pritisku. .Sad im dolaze sve jace ekipe,a u drugom dijelu sve gostuju. Nama,Borcu,Zrinjskom,Tuzli,Velezu...
Sto se tice Borca i Zrinjskog. Individualno su oni opasni,ali ni jedni ni drugi nisu nesto specijalno pokazali.
Iako ovi drugi imaju bas sirok roster,to je cesto mac sa dvije ostrice,pogotovo ako nemas jakog trenera.
Nas sljedeci protivnik,me podsjeca na nasu ekipu od prije 2 godine,doduse ima tu 3 istih igraca,ali se svodi na neki individualizam,nema tu ekipe . Sve je nekako na zor sklepano.
Treba se cuvati suteva Zakarica i Vranjesa sa distance,jer ce oni gledati svaku priliku da tako nas ugroze,plus na drugoj strani ako sta izmrlja onaj mrljo Ziljkic.
Tu ce na pravim ispitima biti Seha i Sinisa,kao i Hajdar i Dado,ili Mesa ako bude igrao.
Ja bi njima opet Lendru ako ne ode i Juricica i Gasala,i presing im opalio kao protiv Veleza,i ne bi trebalo biti problema.
Zrinjski je uvijek opasan ali nekako su oni u nekom blagom padu,kao da su siti sami sebe. Ali daleko od toga da se nece boriti do samog kraja,i da nemaju dobre sanse za titulu.
Mada mene nekako vise brine Siroki,koji ce mnogim napravit probleme,i ko sa njima uspije dobro proci na kraju bi mogao dobro profitirati od toga.
Tuzla i Velez imaju sanse za Europu i imaju kavalitetne ekipe.
Kad covjek ovako na prvu pogleda to ispadne nekih 7 ekipa koje mogu svak svakoga pobijediti.
Sad su samo nijanse kako su ekipe poslozene,kakav je trener,kakva je forma,atmosfera u ekipi.
Zato opet ponavljam jako je bitno ovaj prvi dio odigrati sto se bolje moze,ne gubiti bodove na Grbavici,pogotovo ne protiv Sloboda,Radnika,jer sad imas poprilican broj nezgodnih gostovanja. I sa Radnikom ce svima biti tesko. Mada oni znaju svojim guznim haverima pustati.
Oduzih ja uglavnom,sretno nam bilo u utorak. Jer bi nas ta pobijeda opasno gurnula prema naprijed i mislim da bi sve ostale pocela lagano hvatati panika.
Ono sto mi se jos svidja i sto neko napisa kako smo nekakva kaznena ekspedicija.
Sve nekako mirise na to,da ono ukradeno od prosle godine idemo ove godine naplatiti sa kamatom ili duplo. Amar zna znanje sto bi neki rekli.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 09 avg 2020, 12:14, ukupno mijenjano 5 puta.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 avg 2020, 12:08

BarbareZeljin je napisao/la:
09 avg 2020, 12:03
.
:bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 09 avg 2020, 12:16

To barba lave.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 09 avg 2020, 12:21

Sad kad misteriozni Vlado najavi kako nece racunati na Vranjesa, Zakarica i Ziljkica zbog povreda.

A onda u utorak, sva trojica u starnih 11.
slika
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 09 avg 2020, 12:28

Al sam se fakat razmeračio ova dva dana. Od 5 sati dvije tekme naše lige, plus se potrefila i LP iza.. 6.sati u cugu sjediš, uživaš, cugaš, ovo s arenom je do sad za mene top. Naravno osim bradatog debila.
@barba za sehare :kafa:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 avg 2020, 13:03

Borac na Grbavici ima samo 2 pobjede. Interesantno od posljednjeg poraza 2011. pobjedili smo sve domaće utakmice protiv Borca osim posljednje. I svaku smo slavili s 1 golom razlike. Jesmo zaredali ove 1:0. :)

slika

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 avg 2020, 13:03

avalPacidoroP je napisao/la:
09 avg 2020, 12:28
Al sam se fakat razmeračio ova dva dana. Od 5 sati dvije tekme naše lige, plus se potrefila i LP iza.. 6.sati u cugu sjediš, uživaš, cugaš, ovo s arenom je do sad za mene top. Naravno osim bradatog debila.
@barba za sehare :kafa:
Isti sam. Od prekida nase lige, pa postepenog povratka fudbala u drugim zemljama, bio sam totalno izgubio interes da gledam utakmice. Al' kako krenu nasa liga, Arene, samo ovaj zadnji petak i subotu odgledao sam 5 utakmica i to cetiri iz nase lige i jednu iz LP. Sad jedva cekam utorak. :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 avg 2020, 13:14

najezio sam se barba
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2020, 13:22

Večeras izbacuju one potencijalne protivnike za nas u EL, a sutra je izvlačenje, je li tako?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 avg 2020, 13:24

Raonffa je napisao/la:
09 avg 2020, 13:22
Večeras izbacuju one potencijalne protivnike za nas u EL, a sutra je izvlačenje, je li tako?
Valjda, nemam neki lijep osjecaj sto se grupe tice. Ima laksih protivnika, ali nasa sreca je slaba. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2020, 13:25

LjoZee je napisao/la:
09 avg 2020, 13:24
Raonffa je napisao/la:
09 avg 2020, 13:22
Valjda, nemam neki lijep osjecaj sto se grupe tice. Ima laksih protivnika, ali nasa sreca je slaba. :D
Ja i ne znam ko su nam potencijalni protivnici, a ni kako se te grupe sada prave. Pretpostavljam da je apsolutno stvar sreće kako će se grupe postaviti ili se gleda nekakav ranking?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 avg 2020, 13:26

Raonffa je napisao/la:
09 avg 2020, 13:25
Ja i ne znam ko su nam potencijalni protivnici, a ni kako se te grupe sada prave. Pretpostavljam da je apsolutno stvar sreće kako će se grupe postaviti ili se gleda nekakav ranking?
Braconi, kako prave te grupe?
Ma da je Sutjesku dobiti :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 avg 2020, 13:27

Da,oko 10 cemo znati potencijalne protivnike.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 avg 2020, 13:28

delinjo je napisao/la:
09 avg 2020, 13:14
najezio sam se barba
:urnebes: :urnebes: sve te cekam ,kad ga brat naruzi odmah pocne ove jezece da pise postove.
Nego bruda hocemo li im ista govoriti za Bojac :shhh:
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 09 avg 2020, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 09 avg 2020, 13:28

Lopta je okrugla, danas svi igraju fudbal, pa je moguće da nas Željezničar iznenadi i pobjedi. Svijet i jest zanimliv jer se čuda dešavaju.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
mosa lošmi stićko tit-ula!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 avg 2020, 13:30

KANA je napisao/la:
09 avg 2020, 13:28
delinjo je napisao/la:
09 avg 2020, 13:14
najezio sam se barba
:urnebes: :urnebes: sve te cekam ,kad ga brat naruzi odmah pocne ove jezece da pise postove.
Nego bruda hocemo li im ista govoriti za Bojac :shhh:
Haj jos ovaj put,mozda dodju tobe ...lagana pobjeda bez srkleta
VOLIM ZELJEZNICAR!!

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 09 avg 2020, 13:33

Ne treba da nas zavara Radnik koji je nikad losiji i vjerovatno ce da ispadne sa Mladost DK. Nemaju Pece Hadzica...Nece Dzuric igrati do 57 godine. Velez smo imali srece kod njihove prve prilike 1 na 1 a vidjeli ste juce kako se brane sa Zrinjskim. Onda smo mi zabili i okrenulo se sve na nas mlin.
Samo maksimalan pristup sa Borcem. Udariti im presing prvih 20 minuta da ne mogu disati. Glupo prosuti bodovi nas sa starta zadnjih godina skupo kostaju. Kasno je poslije da se cupamo.
Zalosno je kakve pare klub gubi sad bi uzeli 40 50 milja sa Borcem a i u evropi. Trebaju naci nacin da nam uzmu ,pare' Kad smo kod evrope svejedno koga cemo dobiti svakako necemo dogurati do grupa nek **** mater vazno je sto prije okrenuti se ligi. Akose ukaze prilika sto dalje dogurati i to je to.
ŽELJEZNIČAR 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.