Ne kontaš dobro . Ne bi se osnovao novi klub nego bi Olimpic promijenio ime u FKS 1946 !tm84 je napisao/la:gracic hoce da unisti sarajevo...![]()
pa taj klub sarajevo 1946 ne bi onda bio pravni nasljednik fk sarajeva, nego novi klub... i po pravilu trebao bi onda da krene takmicenje od najnizeg ranga... kao olimpija ljubljana
Devil je napisao/la:U biti ovo bi doslo kao npr.Sloboda Point Sevojno,gde su se fuzionisala dva kluba,tj.upravo kako si ti rekao Sevojno koji ima pare,i Sloboda Uzice koja ima kvalitetnu armiju navijaca.
Mada to su ipak male sredine i ne toliko veliki klubovi,za razliku od Sarajeva kojem bi ipak ovo bilo veoma lose resenje,da ne kazem ocajno.
ali ovo su potpuno nove okolnosti toliko toga se već izdešavalo i promijenilo u istoriji kluba tako da bi ovo bilo loše rješenje i to za oba kluba u krajnjem slučaju ja nikad ne bi gledao na to eventualno ''novo'' Sarajevo istim očima (a još se mene toliko i ne tiče) a vjerujem isto tako ima veliki broj navijača Sarajeva koji tako razmišljaju.avlami97 je napisao/la:Devil je napisao/la:U biti ovo bi doslo kao npr.Sloboda Point Sevojno,gde su se fuzionisala dva kluba,tj.upravo kako si ti rekao Sevojno koji ima pare,i Sloboda Uzice koja ima kvalitetnu armiju navijaca.
Mada to su ipak male sredine i ne toliko veliki klubovi,za razliku od Sarajeva kojem bi ipak ovo bilo veoma lose resenje,da ne kazem ocajno.
Fuzionisanjem Slobode i Udarnika 1946. godine, klubova iz Sarajeva, je nastao FK Torpedo (izvorno ime današnjeg FK Sarajeva). Pa prema tome ta rješenja su već davno viđena u FK Sarajevo.
Neka te je bolan stid i sramota da ovako lose pises o covjeku koji je na celu kluba koji nikome ne duguje.Frižideri nogometasa OLIMPICA su puni,nogometasi ovoga kluba su najbolje odeveni i svi nose markiranu garderobu,uvek imaju za gorivo,kafu popit sa drustvom i jos puno toga.NAJBOLJI PRIJESEDNIK U BiH A I NAJISKRENIJI U SVOM RAZMISLJANJU,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:znao sam da je gracic kompleksas ali ovoliko nije mi moglo biti ni na kraj pameti. medjede samo da znas da u ovom gradu ima jako puno ljudi koji nece dozvoliti tebi i slicnima da krojite sudbinu sarajeva. nemoj mjenjati ime svg kluba i neka i dalje igraju u crnim dresovima. samo si se provalio pokazao i dokazao jos jednom da si glup i ogranicen
Ti jarane ko da gledas u njihove frizidere...ko da svaki dan vidjas njihovu brendiranu garderobu....ko da svaki dan tocis gorivo sa njima....a sto se tice kafe kod nas Jahovic pije viski koji je "malo" skuplji od kafe.pabizo je napisao/la:Neka te je bolan stid i sramota da ovako lose pises o covjeku koji je na celu kluba koji nikome ne duguje.Frižideri nogometasa OLIMPICA su puni,nogometasi ovoga kluba su najbolje odeveni i svi nose markiranu garderobu,uvek imaju za gorivo,kafu popit sa drustvom i jos puno toga.NAJBOLJI PRIJESEDNIK U BiH A I NAJISKRENIJI U SVOM RAZMISLJANJU,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:znao sam da je gracic kompleksas ali ovoliko nije mi moglo biti ni na kraj pameti. medjede samo da znas da u ovom gradu ima jako puno ljudi koji nece dozvoliti tebi i slicnima da krojite sudbinu sarajeva. nemoj mjenjati ime svg kluba i neka i dalje igraju u crnim dresovima. samo si se provalio pokazao i dokazao jos jednom da si glup i ogranicen
Nogometasi OLIMPICA ne piju alkohol i žive u stanovima koji su luksuzni,IMAJU NON-STOP ELEKT.ENERGIJU.FCS-FCS je napisao/la:Ti jarane ko da gledas u njihove frizidere...ko da svaki dan vidjas njihovu brendiranu garderobu....ko da svaki dan tocis gorivo sa njima....a sto se tice kafe kod nas Jahovic pije viski koji je "malo" skuplji od kafe.pabizo je napisao/la:Neka te je bolan stid i sramota da ovako lose pises o covjeku koji je na celu kluba koji nikome ne duguje.Frižideri nogometasa OLIMPICA su puni,nogometasi ovoga kluba su najbolje odeveni i svi nose markiranu garderobu,uvek imaju za gorivo,kafu popit sa drustvom i jos puno toga.NAJBOLJI PRIJESEDNIK U BiH A I NAJISKRENIJI U SVOM RAZMISLJANJU,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:znao sam da je gracic kompleksas ali ovoliko nije mi moglo biti ni na kraj pameti. medjede samo da znas da u ovom gradu ima jako puno ljudi koji nece dozvoliti tebi i slicnima da krojite sudbinu sarajeva. nemoj mjenjati ime svg kluba i neka i dalje igraju u crnim dresovima. samo si se provalio pokazao i dokazao jos jednom da si glup i ogranicen
Daj ba odvadi loma i spusti se na zemlju.
Naravno.I jedva cekam i ja i ostali ljubitelji OLIMPICA da nam se napravi NAS STADION OTOKA,,,,,,,,,,,,Samo F.K.S !! je napisao/la:Pabizo inace ne propusta nijednu tekmu olimpica![]()
Pitanje ti nije na mjestu iz više razloga.FCS-FCS je napisao/la:Idu li u dzamiju
bravo Gracicu..ovako to rade pametni ljudi..lagano uzeti obestecenjeReprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Subašić produžio je ugovor sa sarajevskim Olimpicom na još godinu dana.
Mladi reprezentativac BiH zablistao je ove sezone kako u dresu Olimpica, tako i u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, te je tako na sebe privukao pažnju većeg broja evropskih klubova. Ipak, mladi lijevi bočni igrač odlučio je produžiti vjernost Vukovima na još godinu dana.
"Produžili smo saradnju na još godinu dana. Veoma sam zadovoljan uslovima, a najveći razlog što sam produžio sa Olimpicom jeste da mi je potrebna mirnoća i da ne razmišljam sada o tome", kaže Subašić za SportSport.ba.
"Imam zaista mnogo ponuda stranih klubova, ali ćemo vidjeti šta će biti dalje. Kada bih ja mogao birati gdje ću nastaviti karijeru, izabrao bih Njemačku ili Englesku", dodao je Subašić.
"Dogovorili smo produžetak saradnje sa našim najboljim igračem Muhamedom Subašićem na još godinu dana, pošto mu je na ljeto isticao bivši ugovor i mislim da je to u ovom trenutku najbolje riješenje za obje strane", potvrdio je za naš portal čelni čovjek Olimpica Nijaz Gracić.
Može se vidjeti da nisam "mrzitelj OlimpiCa" iako @pabizo ekspresno regrutuje nove članove. Ako nastavi ovako_Bad_boy je napisao/la:svi se s ponosom odnosimo prema svojim lafo omladincima i djeci nasih klubova a kad dodje vrijeme da to dijete donese kakvih para klubu ono pobijegne bez ikakvog obestecenja..olimpik nema svoje djece al imaju makar tudju koja su karakter od igraca..
bravo Gracicu..ovako to rade pametni ljudi..lagano uzeti obestecenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.