Ti i ja i proslo i ovo kolo isto bodova

Ti i ja i proslo i ovo kolo isto bodova
Mislio sam da ce biti neki veci pad al ocito su svi imali losije kolo.Sto kazes na ovoj tabeli ti me eto samo prestigo(a isto imamo bodova
A kolo je bilo tako da niko drugi nije nista napravio posebno, a vecina imamo barem po 5 istih igraca...miky_hz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 00:07Mislio sam da ce biti neki veci pad al ocito su svi imali losije kolo.Sto kazes na ovoj tabeli ti me eto samo prestigo(a isto imamo bodova) Na ostalim tabelama smo cak i pofino napredovali.Dobro ispade s obzirom na katastrofa kolo ali ocito su svi zakazali
![]()
Niko iz Zrinjskog ne igra druze, sutni to...najisplatniji ti je onaj mujezinovic iz strumfova za 150 milja kupi vazda poene
Jesi probao preko browsera, ili samo na aplikaciji?avalPacidoroP je napisao/la: ↑09 avg 2020, 10:32Ja ba ne mogu ući da vidim poene, i npr ne mogu ući da vidim od nekog drugog tim. Kad kliknem poeni izbaci mi kao ulazak u stranicu o pravilima fantasy lige, isto tako kad uđem u nečiji tim izbaci mi pravila o fantasy ligi.
Je li iko imao nešto slično, pomagajte živi bili.
https://ibb.co/sqq0zSDSteven11 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 10:55Jesi probao preko browsera, ili samo na aplikaciji?avalPacidoroP je napisao/la: ↑09 avg 2020, 10:32Ja ba ne mogu ući da vidim poene, i npr ne mogu ući da vidim od nekog drugog tim. Kad kliknem poeni izbaci mi kao ulazak u stranicu o pravilima fantasy lige, isto tako kad uđem u nečiji tim izbaci mi pravila o fantasy ligi.
Je li iko imao nešto slično, pomagajte živi bili.
Dzaba kad nema free chipova na ovom fantaziju, kad krene evropa necemo ni po 20 bodova pravit ili cemo gubiti poene na transferima. Ovo je bas basic fantasy, fale sve one cake koje nas tjeraju da budemo takticari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.