Forum
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Forum
Hoće li iko uvesti red na pdf-u Premijer liga BiH? Vidi li iko kako se tamo "divlja"?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zašto ste ukinuli back i forward strelice koje su bile u dnu 
Kad otvorim neki YouTube klip nemam opcije da ga gledam u aplikaciji YouTube nego ga otvara u ss.ba aplikaciji i kad hocu da se vratim na temu gdje sam našao klip ne mogu, jedina opcija je da izađem iz aplikacije i otvorim ponovno.
Kad otvorim neki YouTube klip nemam opcije da ga gledam u aplikaciji YouTube nego ga otvara u ss.ba aplikaciji i kad hocu da se vratim na temu gdje sam našao klip ne mogu, jedina opcija je da izađem iz aplikacije i otvorim ponovno.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
govoriš o forumu, a forum koristiš kroz SportSport.ba android aplikaciju?Bobadilla je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:24Zašto ste ukinuli back i forward strelice koje su bile u dnu
ili nešto drugo
Ma ja, o forumu a koristim ga kroz ss.ba Android aplikacijuadmin je napisao/la: ↑12 avg 2020, 11:15govoriš o forumu, a forum koristiš kroz SportSport.ba android aplikaciju?Bobadilla je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:24Zašto ste ukinuli back i forward strelice koje su bile u dnu
ili nešto drugo
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Forum kroz aplikaciju je jako nezgodan i nemamo neke kontrole. U biti, otvaramo unutar aplikacije web view foruma (koji je sowtware koji ne pravimo sami) i nemamo nikakve kontrole kroz apikaciju niti ih mozemo imati... to je po mom mišljenju najtanji dio kompletnog našeg okruženja, a ne mozemo ništa uraditi na poboljšanju bez da kreatori foruma naprave api za android, a do sada ga nikad nisu napravili.Bobadilla je napisao/la: ↑12 avg 2020, 11:38Ma ja, o forumu a koristim ga kroz ss.ba Android aplikacijuadmin je napisao/la: ↑12 avg 2020, 11:15govoriš o forumu, a forum koristiš kroz SportSport.ba android aplikaciju?Bobadilla je napisao/la: ↑12 avg 2020, 10:24Zašto ste ukinuli back i forward strelice koje su bile u dnu
ili nešto drugo
da podvučem - Tako je kako je.
Ima fantastična mogucnost za forum razvijena zvana tapatalk ali tesko se rastati od reklama
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- feniksptica
- Kontakt:
Od pocetka sezone kad igraju FKŽ i FKS na forum je uc i nesto napisat cista lutrija..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Naprotiv, problem je eventualno uci na teme Sarajevo/Zeljeznicar (oko 50.000 stranica i oko milion postova na ove 2 teme).. ostatak foruma/tema/postova radi bez problema.
Forum se u periodu utakmica "dotjeruje" koliko je to moguce. No skalirati resurse 8-10x vece od potrebnih samo da bi 500-600 ljudi moglo raditi refresh na ovim temama svakih 30 sec. nema finansijskog smisla.
Forum se u periodu utakmica "dotjeruje" koliko je to moguce. No skalirati resurse 8-10x vece od potrebnih samo da bi 500-600 ljudi moglo raditi refresh na ovim temama svakih 30 sec. nema finansijskog smisla.
Ja na teme Sarajeva i Zeljeznicara (i generalno PL BiH) ulazim 5x godisnje i svejedno imam isti problem.
Btw, de hocete li ikad rijesiti problem za koji sam vam vec 2x pisao? Postoji li mogucnost da se linkovi iz postova automatski pokrecu u novom tabu? Vise puta mi se desilo da slucajno ili namjerno pokrenem neki link u trenutku dok pisem post i onda mi se automatski obrise sve sto sam bio napisao. Hvala!
Btw, de hocete li ikad rijesiti problem za koji sam vam vec 2x pisao? Postoji li mogucnost da se linkovi iz postova automatski pokrecu u novom tabu? Vise puta mi se desilo da slucajno ili namjerno pokrenem neki link u trenutku dok pisem post i onda mi se automatski obrise sve sto sam bio napisao. Hvala!
Ako otvorim slucajno nesto drugo dok pisem post samo se vratim stranicu unazad i ostane spaseno sta sam pisao, zar nije i tebi tako? Ne znam da li to ovisi od browsera.Ghuraba je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:58Ja na teme Sarajeva i Zeljeznicara (i generalno PL BiH) ulazim 5x godisnje i svejedno imam isti problem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Meni je isto tako. Samo back opališ i ćaoharden je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:48Ako otvorim slucajno nesto drugo dok pisem post samo se vratim stranicu unazad i ostane spaseno sta sam pisao, zar nije i tebi tako? Ne znam da li to ovisi od browsera.Ghuraba je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:58Ja na teme Sarajeva i Zeljeznicara (i generalno PL BiH) ulazim 5x godisnje i svejedno imam isti problem.

Jedna od jačih aplikacija. I kad te quota neko i kad te @ fino ti dođe notifikacija. Jbg, nije im isplativo tako da nema potrebe se nadati.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vjeruj da se vise puta desilo da mi se sve obrise, a nekad ostane i sacuvano. Moguce da je i do browsera.harden je napisao/la: ↑12 avg 2020, 20:48Ako otvorim slucajno nesto drugo dok pisem post samo se vratim stranicu unazad i ostane spaseno sta sam pisao, zar nije i tebi tako? Ne znam da li to ovisi od browsera.Ghuraba je napisao/la: ↑12 avg 2020, 19:58Ja na teme Sarajeva i Zeljeznicara (i generalno PL BiH) ulazim 5x godisnje i svejedno imam isti problem.
Sto se tice tog "link in new tab" to se moze nastimati. I bice nastimano samo strpljenja..
Opterećenje na forumu ćemo pokušati riješiti arhiviranjem tema sa po preko milion postova.
Не " $ се " ' " " ? $.
$ $ се " на " ¥ ? & " ? на тзв. " '. ' $ су / ? & ".
" & ' $ " $, " " ' & & " ' $ & ". Вјероватно са " $ " $. $ је $ се & ", " ? & $ " $ " са & на ' $ ? & ".
? су % " " у " $ ?. ? је " ' " ? $ потпуно " ' '. " " " " & " (" &, " % су по " " на ', а " " не - ', ? је % $ своје) - ? $ ' " " га. $ се на "& "" ? ? је...
$ $ се " на " ¥ ? & " ? на тзв. " '. ' $ су / ? & ".
" & ' $ " $, " " ' & & " ' $ & ". Вјероватно са " $ " $. $ је $ се & ", " ? & $ " $ " са & на ' $ ? & ".
? су % " " у " $ ?. ? је " ' " ? $ потпуно " ' '. " " " " & " (" &, " % су по " " на ', а " " не - ', ? је % $ своје) - ? $ ' " " га. $ се на "& "" ? ? је...
" " $.
- CROtorious
- Kontakt:
Meni se vratila stara tema na forumu bez onih lajkova i sveg ostalog. Jel ima nacin za prebacit na novo?
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
nisu botovi problem
Cini mi se da je znacajno bolje od kako smo arhivirali teme od po milion postova?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.