propalitet 33,4 gjuznjak> je napisao/la:Enzo Maresca novi igrac Malage

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
propalitet 33,4 gjuznjak> je napisao/la:Enzo Maresca novi igrac Malage
U Febraru puni 30 godLos_Blanos2 je napisao/la:propalitet 33,4 gjuznjak> je napisao/la:Enzo Maresca novi igrac Malagevaljao je u Sevilli era KUP UEFA i ti sistemi, ali tad je bio mladji par godina.
Izvini to iz glave jer sam kontao da je imao 28,9 godina jos u Sevilli, sada sam vidio a u febraru puni 31 nije se naigrao u grckoj..ma nema od toga nista izgleda jer Momo nece da smanji platu godisnju 2.8 do 3 mill ima u RM, a zbog toga svi koce sa njim, a otice nakon sto sezona zavrsijuznjak> je napisao/la:U Febraru puni 30 godLos_Blanos2 je napisao/la:propalitet 33,4 gjuznjak> je napisao/la:Enzo Maresca novi igrac Malagevaljao je u Sevilli era KUP UEFA i ti sistemi, ali tad je bio mladji par godina.
dobar igrac za Malagu
de mi reci trebao je i vas Diarra u Malagu imali ista od toga
?
Luis Fabiano, Jesús Navas, Koné, Fazio y Dragutinovic, svi poceli trenirati i neki bi trebaali biti spremni za Almeriju i Dortmund ,nadam se da ce oderati guzove nafuranim Njemcima
Oprostio se od nogometa ,stim da je posljednju sezonu odigrao bez plate iz postovanja prema Athleticualfarouqaminu je napisao/la:Jel neko zna da li je ecxeberria jos uvek u bilbau?????
juznjak> je napisao/la:Oprostio se od nogometa ,stim da je posljednju sezonu odigrao bez plate iz postovanja prema Athleticualfarouqaminu je napisao/la:Jel neko zna da li je ecxeberria jos uvek u bilbau?????
Jel' na njihovom terenu protiv Barce?Brnjoo je napisao/la:Ne navlaci poraz Espanyola. Doduse, neka samo odigraju dobro ne trebaju ni boda dobiti, pa da onda budu jednako dobri protiv Barce
E bice svega ondajuznjak> je napisao/la:Jeste na Estadi Cornellà El Prat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.