Leclerc dokazao da moze vozit sa k.rcinom od bolida.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: Formula 1
Max odlican.
Ham nije pobijedio, Lec fina utrka, amater bez bodova. Lijep dan 
- Jakobsen91
- Kontakt:
Steta za Albona i losa startna pozicija, lagano su mogli 1-2 danas. 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Donnie Darko
- Kontakt:
hahaJakobsen91 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:35Steta za Albona i losa startna pozicija, lagano su mogli 1-2 danas.![]()
jesu al u q
da je bolji vozač umjesto albona mogli su
- AshburtonG
- Kontakt:
Jbt kako je i smijesno, a i tuzno u isto vrijeme, slusat vozaca Ferrarija kako slavi 4. mjesto kao titulu...
Ide Šarlito sa krntijom do imaginarnog WDC. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ferrari na 3.mjestu sad i nece se skidat sa njega ko da gledam, kakvi god da su ipak su institucija za ove midfield timove koji se uplase na spomen njih.
Verstappen
Svaka cast i LeClercu
Verstappen
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Bundesliga
- Kontakt:
Normalno da će slaviti kada su izgubili najmoćnije oružje s kojim su i donekle držali priključak sa Mercedesom. Najslabiji motor na gridu imaju ccc...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
cestitke maxu i redbullu, strasna taktika ekipe i perfektna voznja
albon prvi u box isao i evo max izvukao fina 5. pozicija..
ne mogu da vjerujem da je charles na samo jednom stajanju zavrsio, svaka cast na ovoj taktici za ferari i na njegovoj dobroj voznji.. mislim da bi i vettel dosta bolje prosao da nije pogrijesio na pocetku utrke.. vjerovatno bi se borio sa racing pointom za to 7. mjesto..
mclaren i renault razocarali iskreno..
im not gonna drive like grandma

albon prvi u box isao i evo max izvukao fina 5. pozicija..
ne mogu da vjerujem da je charles na samo jednom stajanju zavrsio, svaka cast na ovoj taktici za ferari i na njegovoj dobroj voznji.. mislim da bi i vettel dosta bolje prosao da nije pogrijesio na pocetku utrke.. vjerovatno bi se borio sa racing pointom za to 7. mjesto..
mclaren i renault razocarali iskreno..
im not gonna drive like grandma
Bravoo Max

- Donnie Darko
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Praviti mekše gume pa neka prave strategiju koliko će puta u box a ne ovako jednom odu i to je to.
Čestitke Maxu, fantastična vožnja. Šteta za prvu utrku i za prošlu, tek se sad vidi značaj te utrke da je kojim slučajem došao do pobjede. Valjala bi jedna pobjeda Maxa a da Hamilton odustane da se zakomplikuje borba za titulu.
Leclerc još jednom pokazuje kakav je vozač, ovu kantu od bolida uspijeva dovesti dvaput do podijuma i sad na 4. poziciju. On sa kantom od bolida i sa gumama starim 25 krugova je veći otpor pružio Hamiltonu nego što je Bottas sa mlađim gumama i daleko boljim bolidom.
Čestitke Maxu, fantastična vožnja. Šteta za prvu utrku i za prošlu, tek se sad vidi značaj te utrke da je kojim slučajem došao do pobjede. Valjala bi jedna pobjeda Maxa a da Hamilton odustane da se zakomplikuje borba za titulu.
Leclerc još jednom pokazuje kakav je vozač, ovu kantu od bolida uspijeva dovesti dvaput do podijuma i sad na 4. poziciju. On sa kantom od bolida i sa gumama starim 25 krugova je veći otpor pružio Hamiltonu nego što je Bottas sa mlađim gumama i daleko boljim bolidom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hoce li jos dodavati utrka ili ce ostati ovih 13?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Jakobsen91
- Kontakt:
Dovoljan je bio i Albon u ovakvim okolnostima. Nakon prvog pit stopa i Mecki i Albona prednost za prve je bila oko 25 sec, sto je ostalo negdje i na kraju, sto znaci da je tempo bio identican. S tim da su Mecke imale autoput, a Albon guzvu na stazi i nekoliko duela.Donnie Darko je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:37hahaJakobsen91 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:35Steta za Albona i losa startna pozicija, lagano su mogli 1-2 danas.![]()
jesu al u q
da je bolji vozač umjesto albona mogli su
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.