AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 10 dec 2010, 21:16

Ibrahimović: "Zlatna lopta je politička, ne fudbalska nagrada"
Šveđanin kaže da ga to ne zanima jer sama eliminacija Snajdera pokazuje da je u pitanju politika. Podsmehnuo se Moratiju i Materaciju.
Zlatan Ibrahimović je svojevremeno izjavljivao da mu je san da bude najbolji igrač sveta, odnosno da osvoji "Zlatnu loptu".

Sada je revidirao stav.
"Pravo da vam kažem, mene to ne zanima više. To se pretvorilo u politiku, nema nikakve veze sa fudbalom. Dovoljno je videti šta su napravili ove godine Vesliju Snajderu", rekao je Ibrahimović.

Danas ga je prozvao Marko Materaci.
"Materaci, Morati, ljudi u Interu stalno pričaju o meni. Očigledno im mnogo značim. Da budem iskren, oni meni nisu baš značajni", dodao je Ibra.

U Milanu će završiti karijeru.

"Od prvog dana sam znao da je u pitanju pravi klub. Ovde je sjajno i Milan je moj poslednji klub. I nije istina da zavise od mene, mi smo tim, zavisimo jedni od drugih", zaključio je Šveđanin. 8-) 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 11 dec 2010, 14:48

Luis Suarez: 'Ukoliko me Milan želi, ja sam spreman'
Luis Suarez je priznao da ukoliko ga Milan, Inter ili Juve budu poželeli, on je spreman da dođe u Italiju.

Napadač i kapiten Ajaxa Luis Suarez je izjavio za Il Corriere dello Sport da je spreman da pređe u jedan od velikih italijanskih klubova - AC Milan, Juventus ili Inter - ukoliko oni žele da ga dovedu u svoje redove.

Urugvajac je u subotu izjavio za jedan rimski magazin: "Ukoliko me AC Milan, Inter ili Juventus žele, ja sam spreman."

Malo je verovatno da bi Rossoneri doveli Suareza već u januaru, jer je njegova cena previsoka za Milan - oko €30 miliona. Juventus ili Inter su možda u mogućnosti da dovedu ovog 23-godišnjaka.

Suarez je dobio 7 mečeva suspenzije zbog ugriza protivničkog igrača u jednoj od ligaških utakmica, i zbog toga on se već neko vreme nije upisao u listu strelaca.

Isto tako Allegri razmislja koga u prvu Yepesa ili Boneru
takodje postoji mogucnost da Paloschi se vrati u JANUARU ...
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 12 dec 2010, 09:30

robovi88 je napisao/la:Ibrahimović: "Zlatna lopta je politička, ne fudbalska nagrada"
Šveđanin kaže da ga to ne zanima jer sama eliminacija Snajdera pokazuje da je u pitanju politika. Podsmehnuo se Moratiju i Materaciju.
Zlatan Ibrahimović je svojevremeno izjavljivao da mu je san da bude najbolji igrač sveta, odnosno da osvoji "Zlatnu loptu".

Sada je revidirao stav.
"Pravo da vam kažem, mene to ne zanima više. To se pretvorilo u politiku, nema nikakve veze sa fudbalom. Dovoljno je videti šta su napravili ove godine Vesliju Snajderu", rekao je Ibrahimović.

Danas ga je prozvao Marko Materaci.
"Materaci, Morati, ljudi u Interu stalno pričaju o meni. Očigledno im mnogo značim. Da budem iskren, oni meni nisu baš značajni", dodao je Ibra.

U Milanu će završiti karijeru.

"Od prvog dana sam znao da je u pitanju pravi klub. Ovde je sjajno i Milan je moj poslednji klub. I nije istina da zavise od mene, mi smo tim, zavisimo jedni od drugih", zaključio je Šveđanin. 8-) 8-)
...odlican je igrac,ali ponasanje mu je ravno nuli...u koji god klub ode kaze da ce tu zavrsiti karijeru...ne zna ni on sam sta prica...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 dec 2010, 09:55

Milan (4-3-1-2) stada Allegri: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Zambrotta, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Boateng, Robinho, Ibrahimović.
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 dec 2010, 10:21

senad_flamin je napisao/la:Milan (4-3-1-2) stada Allegri: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera :roll: , Zambrotta, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Boateng, Robinho, Ibrahimović.
od ovih boldanih momaka bi za koju godinu moglo nešto biti, čuće se tek za njih :lol:
doduše sad stvarno nema koga drugog ni staviti, sedorf je isti kao i oni a flamini ozljeđen, al već sedam godina isti ljudi igraju u veznom redu, pa kad će već nekog novog dovesti, nadam se sad za mjesec dana.
inače bolonja ušla u finu formu i danas neće biti laka utakmica, vrlo je moguće da bude neki x, mada se ja nadam i vjerujem u pobjedu.
a ovaj termin je najgluplji mogući, trebaju razmisliti da uvedu nešto što su slovaci imali jednu jutarnju utakmicu u 10
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 dec 2010, 12:10

Zasto ne proba sa Ronaldinhom u poluspicu a vrati Boatenga umjesto krepalog Pirla? U kakvoj god da je formi Ronaldinho nemoze biti gori od ovog fosila. Ako bas ovaj vezni red bude igrao bojim se porazu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 dec 2010, 12:12

Ma kakav poraz? :?
Pa sve dok Ibrakadabra igra vi ne možete izgubiti. :D

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 dec 2010, 12:41

Boateng 0-1,idemo treba mi dvica na tiketu;)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 dec 2010, 13:04

Ibra pokazuje zasto je najkompletniji igrac na svijetu. Kakav pas iz koljena a Boateng majstorski zavrsio. Igra kriticna.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 dec 2010, 13:11

kupus army je napisao/la:Boateng 0-1,idemo treba mi dvica na tiketu;)
takodje :D

jaao boatenga coojk je zvjer :D

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 dec 2010, 13:20

Jao igre !! SVE ODLICNO ZA SAD!!

Vezni red ponovo odlican!

Robinho extra!

Boateng no coment assist i goal!

Ibra :lol: :D GRANDE!

Abate se preporodio !

steta za sut Zambrotte
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 dec 2010, 14:28

Bravo Ibrahimovic :D !!

Konacno mladi Strasser u igri,pokazao da je dosta tehnicki potkovan..
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 dec 2010, 14:28

Utakmica dobra ali mora bolje jer jace ekipe ce nas pojesti. Fali nam klasicni playmaker sto je nekad Kaka' bio. Robinho me opet nije nesto zadivio. Zabio je gol ovo ostalo popisani prosjek. Ibra najbolji napadac na svijetu. Boateng zvijer. Pirlo me iznenadio. Odlican bio. Sjajna asistencija za Ibru nije puno lopti izgubio. Svidja mi se sto Allegri je dao priliku mladom Straseru koji ce biti veliki igrac to se vidi. Svoje smo zavrsili sada cekati kiks konkurenata i udaljit se na vrhu tabele.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 12 dec 2010, 14:55

A_d_0 je napisao/la:Utakmica dobra ali mora bolje jer jace ekipe ce nas pojesti. Fali nam klasicni playmaker sto je nekad Kaka' bio. Robinho me opet nije nesto zadivio. Zabio je gol ovo ostalo popisani prosjek. Ibra najbolji napadac na svijetu. Boateng zvijer. Pirlo me iznenadio. Odlican bio. Sjajna asistencija za Ibru nije puno lopti izgubio. Svidja mi se sto Allegri je dao priliku mladom Straseru koji ce biti veliki igrac to se vidi. Svoje smo zavrsili sada cekati kiks konkurenata i udaljit se na vrhu tabele.
Dobri ste bili sta hoces vise. :D
Ti mozda hoces da nadmasis vanzemaljce. :D
Prosle dvije sezone ste bili na nivou ove protivnicke ekipe i s onom ekipom iz prosle sezone bi ga popuskarali.
Medutim,sada ste dosta kompletnija momcad i nadam se da cete osvojiti titulu i da cete izgubit od Manchestera u polufinalima LIge Prvaka. ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 15:12

Nikad nisam volio Milan, valjda sto ste 2003. ciganski osvojili LP :D Ali ovaj Milan mi cak postaje i simpatican. Mislim, bar vas postujem za razliku od ovi naftaskih klubova koji su tek stupili na scenu. Vrlo lako bi mogli uzet Scudetto u sto ja vjerujem, sto se tice LP, uz srecu koja je uvijek uz vas mozete i cak do polufinala.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 dec 2010, 15:14

Kad imate najboljeg napadaca svih vremena u svojim redovima ,ne morate brinuti bar sto se tice Serie A slika dok u Evropi ce to malo teze ici 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 15:30

juznjak> je napisao/la:Kad imate najboljeg napadaca svih vremena u svojim redovima ,ne morate brinuti bar sto se tice Serie A slika dok u Evropi ce to malo teze ici 8-)
[youtube][/youtube]
:roll:

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 12 dec 2010, 15:32

Portillo je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Kad imate najboljeg napadaca svih vremena u svojim redovima ,ne morate brinuti bar sto se tice Serie A slika dok u Evropi ce to malo teze ici 8-)
[youtube][/youtube]
:roll:
Bas si nasao pravi video za najboljeg napadaca svih vremena.
U stvari,on i nije najbolji.Messi ga je davno nadmasio,sto se mene tice. ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 dec 2010, 15:35

sikirica je napisao/la: Bas si nasao pravi video za najboljeg napadaca svih vremena.
Hvala bogu pa za tebe nije najbolji. Ali dobro, znam ja da ti jos povremeno njega sanjas. On ne da je najbolji napadac ikad nego najbolji igrac ikada! Od njegovog vremena se igra moderni nogomet, on je prvi moderni igrac koji je svoje predispozicije doveo do maksimuma, sa 20. godina osvojio Zlatnu Loptu, sa 21 takodjer, nakon 2 godine izbivanja sa terena prvi strijelac Mundijala... Daleko najbolji napadac ikada, to da li je igrac, neki ce se sloziti neki nece...

Sto se tice Messija, vidjeli bi njega iza Luisa Enriketa, Guardiole, De la Pene i ostalih panjeva. Tamo je Ronaldo prakticki sam zabijao. Uostalom, od kad je to Messi napadac? :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 dec 2010, 16:20

Portillo je napisao/la:
sikirica je napisao/la: Bas si nasao pravi video za najboljeg napadaca svih vremena.
Hvala bogu pa za tebe nije najbolji. Ali dobro, znam ja da ti jos povremeno njega sanjas. On ne da je najbolji napadac ikad nego najbolji igrac ikada! Od njegovog vremena se igra moderni nogomet, on je prvi moderni igrac koji je svoje predispozicije doveo do maksimuma, sa 20. godina osvojio Zlatnu Loptu, sa 21 takodjer, nakon 2 godine izbivanja sa terena prvi strijelac Mundijala... Daleko najbolji napadac ikada, to da li je igrac, neki ce se sloziti neki nece...

Sto se tice Messija, vidjeli bi njega iza Luisa Enriketa, Guardiole, De la Pene i ostalih panjeva. Tamo je Ronaldo prakticki sam zabijao. Uostalom, od kad je to Messi napadac? :roll:
Ukusi su razliciti, ali prvi napadac koji je toliko bio superioran u odnosu na konkurenciju, a u isto vreme elegantan nije Ronaldo vec neko drugi:

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []