Hvala. Bio sam u dilemi.JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:29Ako neko ne zna sta znaci jedamput, to vam je jednoč.![]()

Čekam ostale glasove.
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Hvala. Bio sam u dilemi.JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:29Ako neko ne zna sta znaci jedamput, to vam je jednoč.![]()
Vidi ova liga ulazi u 24.sezonu najvise zahvaljujuci meni.Ti sad mislis da bi ja namjerno izbacao igrace iz lige i samim tim ugrozio samu ligu?Heller je napisao/la: ↑09 avg 2020, 15:01Hahahahahaa. Hahahahhahahha. Taman da izbacujete ljude kad vam kurcu ćejf kad vas legenda pritisne zbog para koje ste dobili za integraciju autiste u društvo.deyo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 14:26
Treće: Za očitu namjeru da se malverzacijama utiče na ishod prvenstva, klub se izbacuje u najniži rang takmičenja, a bodovi se oduzimaju svima koji će ili su igrali protiv te ekipe.
Da li je namjera očita ili ne, odlučuju članovi saveza (3 člana) ali sa apsolutnim brojem glasova-znači sve tri člana moraju biti za.
![]()
Znači zvaćete se SS 88?
KoLektor nisam te prepoznaoJarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:29Ako neko ne zna sta znaci jedamput, to vam je jednoč.![]()
Zvali bismo se tačno onako kako je napisano.
A hos ti jedaret igrati ovu ligu il ces samo truniti po temi.JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:39Ko ne zna sta je jednoč, to je u sustini jedared.
Primjer:
Jedared sam svake sedmice jeo janjetinu sa clanovima saveza.
I onda kazu sekretarice dobijaju posao na "guzove".JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:29Ako neko ne zna sta znaci jedamput, to vam je jednoč.![]()
legenda reala je napisao/la: ↑09 avg 2020, 19:21Što se tiče prijedloga koje je deyo dao moj glas je NE
Je li ovo insinuacija da je sekretar iso na imtervju dvamput i polozijo isprve?alex1991 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 18:43I onda kazu sekretarice dobijaju posao na "guzove".JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:29Ako neko ne zna sta znaci jedamput, to vam je jednoč.![]()
Postavlja se pitanje, sta je u ovom slucaju korišteno kao prevaga na konkursu ??
Bolje da ne znas koliko me $ doslo ovo zvanje "sekretar"alex1991 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 18:43I onda kazu sekretarice dobijaju posao na "guzove".JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:29Ako neko ne zna sta znaci jedamput, to vam je jednoč.![]()
Postavlja se pitanje, sta je u ovom slucaju korišteno kao prevaga na konkursu ??
Bijo, vidijo, polozijo.JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 19:36Je li ovo insinuacija da je sekretar iso na imtervju dvamput i polozijo isprve?alex1991 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 18:43I onda kazu sekretarice dobijaju posao na "guzove".JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:29Ako neko ne zna sta znaci jedamput, to vam je jednoč.![]()
Postavlja se pitanje, sta je u ovom slucaju korišteno kao prevaga na konkursu ??![]()
Ni tebe nema na evidenciji ss.lige?alex1991 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 19:45Bijo, vidijo, polozijo.JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 19:36Je li ovo insinuacija da je sekretar iso na imtervju dvamput i polozijo isprve?![]()
@sekretaru
Znaci pored guzova, morao se i poneki $ ubaciti u padže.
Postavlja se pitanje, da li je cijena malo previsoka ??
Odlično !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.