pa sama činjenica da messi mora upalit god mode da barca ima ikakve šanse, a i tad je upitno, dovoljno govori. i messi svakako trenutno nema dovoljno u rezervoaru da 90 minuta igra god mode. tako da ne vidim ništa pogrešno u vezi mattheusove izreke, koja manje više govori ono što ti govoriš, lopta je okrugla moguće je da bayern zajebe.ReX je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:50E ovako, realno i mi jedemo puno ****, a Mattheus narocito sa ovom izjavom. Da su u pitanju dvije utakmice mogao bi se sloziti s tim. Ali ovako, 1 utakmica, jedan dobar dan, Messi se odlucio da ubaci u GOAT mode, Pique kaze sebi "znas sta danas cu da odigram utakmicu zivota" i idemo dalje.. Sve je moguce. Bayern jeste favorit ali nismo ni mi Leganes u pm. Ovo je najbolji primjer one izreke, lopta je okrugla. Sve je moguce.
bayern je jednostavno trenutno uigran do maksimuma, imaju identitet znaju kako žele da igraju, sve im funkcioniše, i generalno su vrsta ekipe koja barceloni ne stima. barcelona sa druge strane nije iza što se samog kvaliteta tiče, ali ništa ne funkcioniše onako kako bi trebalo, funkcioniše jedno od 4,5 poluvremena u prosjeku, nemaju identitet (tačnije imaju, ako messi nešto uradi dobro je), nemaju jasan plan i igra se isključivo na individualni kvalitet i bljeskove, kondicija upitna, i nemaju, to jest trener nema hrabrosti, što mi je neobično jer nema šta izgubit svakako će letit.
bayern je, itekako opravdano sa obzirom na okolnosti, ogroman ogroman favorit. dugo neko nije bio u ovoj mjeri favorit protiv barcelone.