NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- ASD
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Slučajno prebacujem. Ima na Smart tv Tošk-Usora.
Mislim da je bila očigledna razlika u kvaliteti između ekipa.
Mislim da je bila očigledna razlika u kvaliteti između ekipa.
Vidim svi imaju neku livadu, sumu, park odakle ce gledati a sta cemo mi...jedino iz kotlanica da gledamo
Hebeni savez, u Neumu covjek na covjeku ali jok lakse je reci nema publike, ko ce o tome razmisljati, a moglo se organizovati i navijaci bi uskocili da se organizuju i ulaz i izlaz...steta.
Sad ispade da mozemo doci pred stadion ali uci ne mozemo...komedija.

Hebeni savez, u Neumu covjek na covjeku ali jok lakse je reci nema publike, ko ce o tome razmisljati, a moglo se organizovati i navijaci bi uskocili da se organizuju i ulaz i izlaz...steta.
Ovo sa navijacima, tj. bez navijaca je cirkus samo takav... bas bi volio da neko objasni kako prijateljska moze, a ligaska ne???denimb je napisao/la: ↑05 avg 2020, 15:29Vidim svi imaju neku livadu, sumu, park odakle ce gledati a sta cemo mi...jedino iz kotlanica da gledamo![]()
Okupirati cestu u kotlanicama
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/male-stvar ... ubu/370951Tesanj1975 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 22:01Ne mora publika dolaziti na stadion ako je zabranjeno. Ali hajde da pomognemo klubu. Neka svaku domacu utakmicu stampaju ulaznice a istinski navijaci ce sigurno doci kupiti bez obzira sto ne mogu gledati i tako bar malo pomoci...![]()
Ajde ljudi da KUPIMO KARTE !!!!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Po meni bi bolje bilo da su stampali karte 2,3 i 5 KM, pa nek raja bira sta kupuje... lakse prodati 2 po 3 KM nego 1 po 5
Direktan prijenos na yt u nedjelju. Svaka cast momcima koji su ovo organizovali i veliko hvala 

TŽV!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Poraz na lukama poslije 2.5 godine, zalosno je sto cemo 5-6 kola vuci ovo dok ne skontamo neke stvari.
-
- Kontakt:
Losa partija. Nije smak svijeta
Ko je kriv za nespremnost igraca? Sami sebe pobijedili hodat niko ne moze osim malog Delića, Igore idi dok je vrijeme!!!!
Koliio ste kudilo odbranu a ona jaci dio tima... naprijed 0 bodova
Mozda je i uprava kriva. Jer je planirao 10 dana prije pripreme. Ali u nas je bilo pitanje dali ce se nastavt pa tako smo i stim kasnili
Ali boze moj ima vremena vidjet cemo naredne 2 ako ne dobijemo, treba trazit novog sefa.
Jest, al sa Čubarom i Vulićem. Mali Delic najbolji igrač Toska. Ovo ostalo katastrofa. Mehic i Hodzic ostali u drugoj ligi centar. Mali Travnjak za 25min pokazao vise od nafuranog i preloseg Sadika. Katastrofa. Igore odlazi
Nazalost, ovo je nasa realnost. Slaba igra, sto neko rece odbrana solidna ali napad nula. Falio je nama Dino danas u napadu mnogo, a i Bibic. Al idemo dalje.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nažalost, bibic i dino su nama pola ekipe. Da su bili oni mozda bi drugacije bilo. Plus nije bilo navijača, našim je to veliki hendikep.
Negativno me najvise iznenadio sadik i mali mehic (sve je pogrešno odigrao-dodao). Nespremna ekipa, sto sam mogao primjetiti na ovom lajvu.
Odbrana ok, kurdija je pogino tamo po svojoj strani.
Adem Hodžić igrac manje, molit Boga da se Kapetan spremi za cijelih 90 minuta.
Kako nam je vezu drzao mali delic danas najbolji nas igrac dobro smo i prošli.
A Posušje, bgm pogotovo odbrana sa igračima koji su do jučer igrali Premijer ligu, prava ekipica.
Negativno me najvise iznenadio sadik i mali mehic (sve je pogrešno odigrao-dodao). Nespremna ekipa, sto sam mogao primjetiti na ovom lajvu.
Odbrana ok, kurdija je pogino tamo po svojoj strani.
Adem Hodžić igrac manje, molit Boga da se Kapetan spremi za cijelih 90 minuta.
Kako nam je vezu drzao mali delic danas najbolji nas igrac dobro smo i prošli.
A Posušje, bgm pogotovo odbrana sa igračima koji su do jučer igrali Premijer ligu, prava ekipica.
-
- Kontakt:
Sta je bgt uprava kriva? Ljudi nas spasili kantonalne lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.