Add foe i kraj priče, ne možeš se na takav način boriti s vjetrenjačama, ovo je javni forum i svaki diletant ima mogućnost komentarisanja.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 avg 2020, 20:00Ko je rekao da je kriv Pantelija ili neko drugi? Pantelija je jedan od rijetkih koji je argumentovano sve pokrio i to poštujem. Ja govorim za sve ostale, idiote koji igračima psuju mrtve na poluvremenu, bogaraju bez razloga i blamiraju se s raznoraznim glupostima koje su na nivou djece iz osnovne. Ne mogu da čitam postove persona kojim nacrtaš sve i oni opet jedno te isto ponavljaju.
Jedini razlog je seljakluk, neznanje i nerazumno pisanje nakon jednog običbog kiksa. Sve ostale stvari koje su iznijeli pantelija, fera, body i ostali normalni ljudi su mi okej i naravno da imaju pravo na to. Problem su maloumnici, interesdžije i životno isfrustrirani hajvani.
Ja sam na istoku zadnjih 7 godina i na početku je malo falilo da se obračunam s pojedincima ali šta ćeš druže. Ljudi isfrustrirani životom ili s manjkom inteligencije, pa je utakmica/forum jedini njegov prostor jer je u masi. Bolesne glave.. a napuštanje foruma ti nije nikakvo rješenje i dalje će kukolj pisati.