Zar se ne preuzima koeficijent kao i prošlih godina ili sam ja nešto pogriješio?irfo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:11Zar nije zrijeb za drugo tek nakon sto zavrsi prvo pretkolo?kontrasviju je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:09Pisao sam danas da je Alashkert idealan jer sa njihovim koeficijentom bi bili nosioci u 2.pretkolu, ali nešto nisam siguran da ćemo ih izvući.![]()
Uglavnom, protiv Alashkerta imamo 60% sansi, a protiv Maccabija i Apollona 10%.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921
Preuzimamo li koeficijent ako prodjemo,oovo se moze okrenuti u korist samo ako dobijemo Armence.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne racunajte beze sanse da dobijemo ove iz Armenije su minimalne
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Od drugog pretkola se preuzima, zrijeb za drugo pretkolo je 4 poslije zavrsetka prvog. Tako da nam nista ne znaci njihov koeficijent, svakako cemo biti nenosioci i ako prodjemo.kontrasviju je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:14Zar se ne preuzima koeficijent kao i prošlih godina ili sam ja nešto pogriješio?irfo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:11Zar nije zrijeb za drugo tek nakon sto zavrsi prvo pretkolo?kontrasviju je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:09Pisao sam danas da je Alashkert idealan jer sa njihovim koeficijentom bi bili nosioci u 2.pretkolu, ali nešto nisam siguran da ćemo ih izvući.![]()
Uglavnom, protiv Alashkerta imamo 60% sansi, a protiv Maccabija i Apollona 10%.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma makabi vjerujte.
Sve to **** stimaju nastimam im staroj
Sve to **** stimaju nastimam im staroj
Ovako na brzinu, ovo je sastav Apollona koji je istrčao na Grbavicu:
APOLLON: Vale, Sachetti, Marković, Joao Pedro, Soumah, Roberge, Kyriakou, Papoulis, Yuste, Adrian, Maglica.
Ovo su igrači koji su i dalje u Apollonu
Sachetti, Pedro, Roberge, Yuste, Marković
APOLLON: Vale, Sachetti, Marković, Joao Pedro, Soumah, Roberge, Kyriakou, Papoulis, Yuste, Adrian, Maglica.
Ovo su igrači koji su i dalje u Apollonu
Sachetti, Pedro, Roberge, Yuste, Marković
Zadnja izmjena: braco, dana/u 09 avg 2020, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Dobri su i ove sezone bili, sad sam gledo, sprijecila ih korona da se bore za titulu.
Protiv Makabija i njih bi se moglo igrati kod kuce, ali ako budemo gosti tu nemamo ni 5% sansi.
Nama od pocetka ove godine sreca je okrenula ledja u svakom mogucem segmentu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
m **** ja nas i nasu srecu,svaki put isto
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zaboravio sam dodati i Markovića u postu. Izraelski klubovi nisu više dobri u europi ko nekad, ali opet...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj krme debelo pošampi ti se na kartoteku
Pa kako vise oni igraju kvalifikacije kad su stalni ucesnici grupne faze zar nisu stekli koeficijent da ne igraju pretkola
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Prije ovoga govorim sam sebi uh kako bi Alashkert bio dobar.. I eto moguc je protivnik ali ova dva.. Hajde Haifa i nekako.. Izbjeci Apollon a sa ovim duom imamo neke sanse. Kako god nadat se da barem budemo igrali kod kuce..
@igrajlopte 🐦
- mohikanac12
- Kontakt:
Daj nam @Braco osnovno za ova tri kluba. Pa koga izvucemo onda cemo detaljno.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Al koliko godina nismo u evropi nista uradili, bolje ne mozemo ni ocekivati majku mu
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Makabi zadnjih godina 4,5,6 mjesta ostvarivo i onda od prosle godine bum, poceli trpati svakoga u ligi, za malo im izmakla titula.
Daju skoro 3 gola u prosjeku po utakmici.
Znaci ko mi, al na steroidima, malo je rec da ce nam ubit zelju za fudbalom ako se tamo bude igralo.
Daju skoro 3 gola u prosjeku po utakmici.
Znaci ko mi, al na steroidima, malo je rec da ce nam ubit zelju za fudbalom ako se tamo bude igralo.
- mohikanac12
- Kontakt:
@Irfo gadis mi zivot. Opusti se malo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 09 avg 2020, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.