La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 10 dec 2010, 21:47

onoffon je napisao/la:Josebinim stopama ide Torres, naravno, ako ga neprivuče novac režimskih klubova, sto bi reko Paja.

Ovako se Exteeee oprastao od fudbala (aktivno)

slika
Moram slikaslikaslika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Steamroller
Kontakt:

Post Postao/la Steamroller » 10 dec 2010, 21:52

O ovome bi se igraču moglo napisati puno,jednostavno je ostao legenda ovoga kluba,sjetite se samo da je prošle sezone igrao besplatno bez plaće.Tako je zasigurno i pokazao vjernost svome klubu,pravi sportista nije mu važna lova kao večini igrača danas,dajem primjer Manchester City igrači odlaze zasigurno tamo samo zbog novca,ne ljubavi prema tome klubu.Etxeta je oduvijek bio dobar čovjek i kapa dolje za to 8-)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 dec 2010, 22:03

Steamroller je napisao/la:O ovome bi se igraču moglo napisati puno,jednostavno je ostao legenda ovoga kluba,sjetite se samo da je prošle sezone igrao besplatno bez plaće.Tako je zasigurno i pokazao vjernost svome klubu,pravi sportista nije mu važna lova kao večini igrača danas,dajem primjer Manchester City igrači odlaze zasigurno tamo samo zbog novca,ne ljubavi prema tome klubu.Etxeta je oduvijek bio dobar čovjek i kapa dolje za to 8-)
A taj igrac na tvom avataru je najbolji igrac svih vremena

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 10 dec 2010, 22:05

Joseba je svoju vjernost klubu pokazao na mnogo vise nacina od ovog bez plate. Kada je dosao u Athletic kao tinejdžer, to je bio najveci transfer u historiji spanskog fudbala za mlade igrace. Ovog igrača poštuje cijela Španija.

Brnjoo, niđe veze :mrgreen:
Big club, great history, Nottm Forest.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 10 dec 2010, 23:15

ljudi moji, pa nije da volim city, ali serete, pa isto tako trose i barca i real, cak i vise na plate, samo sto oni imaju neku historiju pa imaju pravo trositi???? svi previse trose, da se svi hoce ugledati na athletic pa igrati sa igracima iz svoje regije/svoga pogona... fudbal je modernizovan, svi trose tako da city trosi vise od ostalih, kao sto je i real trosio vise od ostalih, ili sta ja znam koji vec klub u svoje vrijeme... jbg pare=uspijeh..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 dec 2010, 23:19

e2_ze je napisao/la:ljudi moji, pa nije da volim city, ali serete, pa isto tako trose i barca i real, cak i vise na plate, samo sto oni imaju neku historiju pa imaju pravo trositi???? svi previse trose, da se svi hoce ugledati na athletic pa igrati sa igracima iz svoje regije/svoga pogona... fudbal je modernizovan, svi trose tako da city trosi vise od ostalih, kao sto je i real trosio vise od ostalih, ili sta ja znam koji vec klub u svoje vrijeme... jbg pare=uspijeh..
Ne govori on o platama i koliko se trosi, nego govori kako je Exte bio vjeran svom klubu, dok su Adebayor & co u Manchester City poletili radi para. To je htio reci. Sto znaci da je mislio da je Exte veci igrac od tih placenika

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 dec 2010, 23:26

Kad se sjetim da sam kao mali volio Barcelonu,zapravo oni su mi bili prva fudbalska ljubav,a sad ih nesto ne gotivim :mrgreen:
Pricam o ovome vremenu :oops:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 10 dec 2010, 23:27

Tada smo svi gotivili Barcu :)

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 10 dec 2010, 23:30

e2_ze, jarane, Athletic je zato institucija, u svom na svom, zna se politika kluba, domaci mogu igrati i cao. Svakako, City i ostali ulazu ogroman novac, nije posteno igrat tako, al valjda je i to postao sastavni dio fudbala, novac. Nije zanimljivo, evo klub recimo u krizi, imaju strasno dobrog igraca, 90% znas da ce na prijelaznom roku otici u City ili neki drugi troškali klub koji ce dati milione i milione za njega, da bi se prvi klub izvuko iz krize, primjer Valencia.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 dec 2010, 23:31

onoffon je napisao/la:Tada smo svi gotivili Barcu :)
Naravno, tada nije svaki drugi klinac navijao za Barcu, tako da nije imao priliku da mi je zgadi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 10 dec 2010, 23:35

Barcu i dan danas gotivim, jer je taj grad u prijateljskim odnosima sa Sarajevom i pomagali su nas grad kad je trebalo najvise. Naravno, drugi razlog je, nevolim Real.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 dec 2010, 00:04

Danski fudbalski sudija Klaus Bo Larsen rekao je danas da ga od svih igrača kojima je sudio u karijeri, najviše nervira Portugalac igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo. Klaus Bo Larsen je na listi Svetske fudbalske federacije 14 godina i smatra se jednim od najboljih arbitara.

- Ronaldo uvek pokušava da iznudi jeftine slobodne udarce, posebno kada igra na domaćem terenu. Pre utakmice mi, sudije pričamo o tome kako će lako padati na terenu. Znamo kako da budemo nepristrasni, ali moramo na to da se pripremimo - rekao je Larsen danskim medijima, prenosi Beta.

- Kristjano Ronaldo na početku svake utakmice ima isti tretman kao ostali igrači, ali kada legne na travu pošto ne uspe da iznudi slobodan udarac, nasmeje mi se, jer zna da ja ne padam na njegovu teatralnost - dodao je danski sudija.

Nekako mi ovaj Danac preko noći prirastao srcu. :mrgreen: :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 dec 2010, 00:11

To je istina za Ronalda. Nema utakmica da on ne pokusa iznuditi barem 5 faula. Bezveze pada, i zbog toga mu nece dosuditi penale kad bas budu. Protiv Milana je trebao dobiti penal kad ga je Gattuso oborio, ja sam pomislio uh vdi Ronalda opet se baca, a ono bio penal. To je cijena njegovog simuliranja.

Meni se zgadio zbog toga i onog smijanja kad izgubi loptu ili padne pa onda stoji i drzi se za kukove. Olos

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 11 dec 2010, 00:11

Brnjoo je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:ljudi moji, pa nije da volim city, ali serete, pa isto tako trose i barca i real, cak i vise na plate, samo sto oni imaju neku historiju pa imaju pravo trositi???? svi previse trose, da se svi hoce ugledati na athletic pa igrati sa igracima iz svoje regije/svoga pogona... fudbal je modernizovan, svi trose tako da city trosi vise od ostalih, kao sto je i real trosio vise od ostalih, ili sta ja znam koji vec klub u svoje vrijeme... jbg pare=uspijeh..
Ne govori on o platama i koliko se trosi, nego govori kako je Exte bio vjeran svom klubu, dok su Adebayor & co u Manchester City poletili radi para. To je htio reci. Sto znaci da je mislio da je Exte veci igrac od tih placenika
ma ne ok to sve, ali ima ljudi koji sada nesto mrze city, a i njihov klub trosi maltene isto... exteberia je igracina, jbg tesko da ce athletic imati takavu legendu, mozda ovaj mali munian, mozda...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 dec 2010, 00:18

Ne znam je li bio video, ali ni Messi nije cvecka pa nikom nije mrzan. Radi i on svasta, ali sve su oci uprte u Ronalda, jbg pritisak je to, ponekad zivci popuste, pa burno reaguje ( prosle godine kada je Mtiligi slomio nos bez ikakve "nuzde") i za to mu ne zamjeram, ali ono foliranje mu ne treba. Ni tim a ni on kao pojedinac ne izvlace korist od toga.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 dec 2010, 00:19

e2_ze je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:
ma ne ok to sve, ali ima ljudi koji sada nesto mrze city, a i njihov klub trosi maltene isto... exteberia je igracina, jbg tesko da ce athletic imati takavu legendu, mozda ovaj mali munian, mozda...
Pa zasto mislis da mrze Real? Jer bi kupili Boga da mogu. Kad Real kupi Ronalda mrzi ga svaki navijac Manchestera, kad Real kupi Kaku mrzi ga svaki navijac Milana itd. itd.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 dec 2010, 00:22

Kad ce Real izbaciti/napraviti/odškolovati kakvog svog igraca iz sopstvenog pogona :?:
Samo je Casillasa od citavog trenutnog sastava Reala njihov proizvod - ostalo samo kupuj i dovodi....zar ti to nimalo ne smeta :roll:

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 11 dec 2010, 00:27

Brnjoo je napisao/la:
Pa zasto mislis da mrze Real? Jer bi kupili Boga da mogu. Kad Real kupi Ronalda mrzi ga svaki navijac Manchestera, kad Real kupi Kaku mrzi ga svaki navijac Milana itd. itd.
ne mrzim ja real, jednostavno ne volim taj fudbal, to sto se radi od fudbala, po meni cak i arsenal previse trosi, volio bih gledati stari fudbal ali... i ne trosi samo real, nego trosi i barca i to mnogo... i uostalom sta ima jedan navijac manchestera mrziti real kad njihov klub realno 2 anonimusa nania i andersona(jbg u svjetskim okvirima) dovede za poprilicno velike pare...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 11 dec 2010, 00:32

Ima tu jos igraca koji su iz Realove skole a trenutno igraju za Real, no to je sasvim nebitno. Meni ne smeta uopste, jer sam se navikao na takve stvari. Ako ce kupovati i novog golmana a Casillasa izbaciti meni je svejedno samo neka igra dobro, kao npr. Alonso, Ronaldo ili Carvalho koje su kupili

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 dec 2010, 00:43

Brnjoo je napisao/la:Ima tu jos igraca koji su iz Realove skole a trenutno igraju za Real, no to je sasvim nebitno. Meni ne smeta uopste, jer sam se navikao na takve stvari. Ako ce kupovati i novog golmana a Casillasa izbaciti meni je svejedno samo neka igra dobro, kao npr. Alonso, Ronaldo ili Carvalho koje su kupili
Ma OK, takva politika kluba i vozdra....ali zar se nije moglo pokušati isforsirati par igraca iz domace škole, pa istrpiti ih ako treba dok ne nadođu :?: ....ali joook to, Perezu je lakše platiti nekakvog Di Mariu 25 miliona, Khediru 14, Ozila 18, Alonsu 35 itd itd...i tako svake godine se skrši po 200 miliona na razna pojacanja, pa ima li kraja tome??
Odakle više yebote?' koja to sisa toliko doji :shock: :o niste izbacili igraca 10 godina, a moglo se sigurno...radije ce mudraci dovesti Higuaina odnekle iz argentine nego svog Negreda da isforsiraju....i tako to godinama, nije to od juce.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.