Moramonoffon je napisao/la:Josebinim stopama ide Torres, naravno, ako ga neprivuče novac režimskih klubova, sto bi reko Paja.
Ovako se Exteeee oprastao od fudbala (aktivno)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Moramonoffon je napisao/la:Josebinim stopama ide Torres, naravno, ako ga neprivuče novac režimskih klubova, sto bi reko Paja.
Ovako se Exteeee oprastao od fudbala (aktivno)
A taj igrac na tvom avataru je najbolji igrac svih vremenaSteamroller je napisao/la:O ovome bi se igraču moglo napisati puno,jednostavno je ostao legenda ovoga kluba,sjetite se samo da je prošle sezone igrao besplatno bez plaće.Tako je zasigurno i pokazao vjernost svome klubu,pravi sportista nije mu važna lova kao večini igrača danas,dajem primjer Manchester City igrači odlaze zasigurno tamo samo zbog novca,ne ljubavi prema tome klubu.Etxeta je oduvijek bio dobar čovjek i kapa dolje za to
Ne govori on o platama i koliko se trosi, nego govori kako je Exte bio vjeran svom klubu, dok su Adebayor & co u Manchester City poletili radi para. To je htio reci. Sto znaci da je mislio da je Exte veci igrac od tih placenikae2_ze je napisao/la:ljudi moji, pa nije da volim city, ali serete, pa isto tako trose i barca i real, cak i vise na plate, samo sto oni imaju neku historiju pa imaju pravo trositi???? svi previse trose, da se svi hoce ugledati na athletic pa igrati sa igracima iz svoje regije/svoga pogona... fudbal je modernizovan, svi trose tako da city trosi vise od ostalih, kao sto je i real trosio vise od ostalih, ili sta ja znam koji vec klub u svoje vrijeme... jbg pare=uspijeh..
Naravno, tada nije svaki drugi klinac navijao za Barcu, tako da nije imao priliku da mi je zgadi.onoffon je napisao/la:Tada smo svi gotivili Barcu
ma ne ok to sve, ali ima ljudi koji sada nesto mrze city, a i njihov klub trosi maltene isto... exteberia je igracina, jbg tesko da ce athletic imati takavu legendu, mozda ovaj mali munian, mozda...Brnjoo je napisao/la:Ne govori on o platama i koliko se trosi, nego govori kako je Exte bio vjeran svom klubu, dok su Adebayor & co u Manchester City poletili radi para. To je htio reci. Sto znaci da je mislio da je Exte veci igrac od tih placenikae2_ze je napisao/la:ljudi moji, pa nije da volim city, ali serete, pa isto tako trose i barca i real, cak i vise na plate, samo sto oni imaju neku historiju pa imaju pravo trositi???? svi previse trose, da se svi hoce ugledati na athletic pa igrati sa igracima iz svoje regije/svoga pogona... fudbal je modernizovan, svi trose tako da city trosi vise od ostalih, kao sto je i real trosio vise od ostalih, ili sta ja znam koji vec klub u svoje vrijeme... jbg pare=uspijeh..
Pa zasto mislis da mrze Real? Jer bi kupili Boga da mogu. Kad Real kupi Ronalda mrzi ga svaki navijac Manchestera, kad Real kupi Kaku mrzi ga svaki navijac Milana itd. itd.e2_ze je napisao/la:ma ne ok to sve, ali ima ljudi koji sada nesto mrze city, a i njihov klub trosi maltene isto... exteberia je igracina, jbg tesko da ce athletic imati takavu legendu, mozda ovaj mali munian, mozda...Brnjoo je napisao/la:Ne govori on o platama i koliko se trosi, nego govori kako je Exte bio vjeran svom klubu, dok su Adebayor & co u Manchester City poletili radi para. To je htio reci. Sto znaci da je mislio da je Exte veci igrac od tih placenikae2_ze je napisao/la:ljudi moji, pa nije da volim city, ali serete, pa isto tako trose i barca i real, cak i vise na plate, samo sto oni imaju neku historiju pa imaju pravo trositi???? svi previse trose, da se svi hoce ugledati na athletic pa igrati sa igracima iz svoje regije/svoga pogona... fudbal je modernizovan, svi trose tako da city trosi vise od ostalih, kao sto je i real trosio vise od ostalih, ili sta ja znam koji vec klub u svoje vrijeme... jbg pare=uspijeh..
ne mrzim ja real, jednostavno ne volim taj fudbal, to sto se radi od fudbala, po meni cak i arsenal previse trosi, volio bih gledati stari fudbal ali... i ne trosi samo real, nego trosi i barca i to mnogo... i uostalom sta ima jedan navijac manchestera mrziti real kad njihov klub realno 2 anonimusa nania i andersona(jbg u svjetskim okvirima) dovede za poprilicno velike pare...Brnjoo je napisao/la:
Pa zasto mislis da mrze Real? Jer bi kupili Boga da mogu. Kad Real kupi Ronalda mrzi ga svaki navijac Manchestera, kad Real kupi Kaku mrzi ga svaki navijac Milana itd. itd.
Ma OK, takva politika kluba i vozdra....ali zar se nije moglo pokušati isforsirati par igraca iz domace škole, pa istrpiti ih ako treba dok ne nadođuBrnjoo je napisao/la:Ima tu jos igraca koji su iz Realove skole a trenutno igraju za Real, no to je sasvim nebitno. Meni ne smeta uopste, jer sam se navikao na takve stvari. Ako ce kupovati i novog golmana a Casillasa izbaciti meni je svejedno samo neka igra dobro, kao npr. Alonso, Ronaldo ili Carvalho koje su kupili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.