Svašta se i Imci govorilo, mislim da su ih admini čekali u zasjedi, samo da naprave pogrešan korak...90minut je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:20I to na njihov najsretniji forumski dan kad su se kihotali Imci.
I ja dobio neku prijavu ne mogu ni otvoriti dakle danas su admini krenuli u pohod, još njih dvojica onako relativno mirni jesu psovali adminima sve po redu pa da dobiju trajni mislim šta je potrebno za isti?![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pade BIG 3, kvantitet forumaa će opasti za 70%. Ali vratit će se oni još jači.
9. dan u mjesecu je nesretan dan za Hellera jer je zadnja dva bana dobio tog datuma.
9. dan u mjesecu je nesretan dan za Hellera jer je zadnja dva bana dobio tog datuma.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 09 avg 2020, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovdje je najviše husika profitirao 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma realno kvalitetni su oni forumaši paze apsolutno šta pišu pogotovo Osim Imci je bio ovo 5, 6 profil u 2 mjeseca tako da on psuje familije k'o dobar dan.kraljttbvb je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:25Svašta se i Imci govorilo, mislim da su ih admini čekali u zasjedi, samo da naprave pogrešan korak...90minut je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:20I to na njihov najsretniji forumski dan kad su se kihotali Imci.
I ja dobio neku prijavu ne mogu ni otvoriti dakle danas su admini krenuli u pohod, još njih dvojica onako relativno mirni jesu psovali adminima sve po redu pa da dobiju trajni mislim šta je potrebno za isti?![]()

A komedija je koliko malretiraju forumaše njih 3 tu je Husika, tu je Imco evo tu je i Mancini samo ovaj put Admin nije imao strpljenja.
hahaha
hahaha
- feniksptica
- Kontakt:
Mnogi forumasi poceli otkrivat tudje indetitet, i ima jos gori stvar, al haj. Jos tako ''jake'' forumase trajno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JarnoTrulli
Mi ovdje tugujemo, a on pichka namjerno dan pred svaku platu dobije ban i ode u sedmodnevno opijanje, izbjegavajuci obaveze prema forumu.Unofficialpage je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:269. dan u mjesecu je nesretan dan za Hellera jer je zadnja dva bana dobio tog datuma.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Marsal
- Kontakt:
Koji isfur

Stojim sa jaranima kod konjske česme

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gdje je to heller ?
Jel to otišao sa starom na šicki da zaradi koju marku za 4g ?
Jel to otišao sa starom na šicki da zaradi koju marku za 4g ?
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Predsjedniče odvedi me u Njemačku, da igram za Frankfut Hahn tu mi je najbliže zbog aerodroma.JarnoTrulli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:33Mi ovdje tugujemo, a on pichka namjerno dan pred svaku platu dobije ban i ode u sedmodnevno opijanje, izbjegavajuci obaveze prema forumu.Unofficialpage je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:269. dan u mjesecu je nesretan dan za Hellera jer je zadnja dva bana dobio tog datuma.![]()
Kralj nije mrtav, zivio kralj
Kad macke nema misevi kolo vode
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Bravo za moderaciju !!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Preselio je drug Sarmel
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies