FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Necemo nikog potceniti ni preceniti 
Kakvu sansu imamo ovo nije normalno. Daj nam dva ekstra pojacanja i sa malo srece u zrijebu da napadnemo grupe..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
U nasem slucaju mozda i nije bas svejedno,nije isto kad na Kosevu padne kisa pa propadas kroz teren dok trcis( a protivnik ti nije nesto navikao po tom igrati).I da igras na nekom tepihu vani.feniksptica je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:14Ma zajebi to domaci gost, kad nema navijaca svejedno ti gdje god da si
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mada ustvari, daj da mi prvo Tuzlu dobijemo, sjebemo li to, ne treba ni da igramo dalje, takva ce atmosfera biti 
Pyro is not a crime !
Ovo s jednom tekmom nama savršeno odgovara budimo realni, prilika ogromna se otvara.
Velšane proć i onda šta bude, ovo nisu ekipe ko Celtic da će ti 4 komada dat i smijat ti se, Zrinjski se fino nosio s Ludogorecom, Qarabag i Astana klasične istočne ekipe prepune stranaca nije to neka sila koja će nas uništit, i oni igraju relativno spor i tvrd fudbal.
Nismo ni svjesni koja je ovo prilika, senzacija u drugom pretkolu i automatski igraš za grupnu fazu EL-a i to opet samo jedan meč gdje je sve moguće.
Najvažniji su ovi Velšani, jednostavno nemamo pravo na kiks.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dvije utakmice su u play-offu.bodi123 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:24Ovo s jednom tekmom nama savršeno odgovara budimo realni, prilika ogromna se otvara.
Velšane proć i onda šta bude, ovo nisu ekipe ko Celtic da će ti 4 komada dat i smijat ti se, Zrinjski se fino nosio s Ludogorecom, Qarabag i Astana klasične istočne ekipe prepune stranaca nije to neka sila koja će nas uništit, i oni igraju relativno spor i tvrd fudbal.
Nismo ni svjesni koja je ovo prilika, senzacija u drugom pretkolu i automatski igraš za grupnu fazu EL-a i to opet samo jedan meč gdje je sve moguće.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ljudi nisu svjesni kakvu šansu za grupe EL imamo..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
ukolko sutra zdrijeb za 2 ? jel u 12 opet
3. pretkolo LP-a, na tom sam mislio. Tu bi trebala da se igra jedna tekma, a ona ti faktički znači i meč za grupe EL-a. Ako dobiješ ideš u playoff LP a imaš grupe EL-a.MortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:26Dvije utakmice su u play-offu.bodi123 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:24Ovo s jednom tekmom nama savršeno odgovara budimo realni, prilika ogromna se otvara.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sarajevo će, ako izbori plasman u drugo pretkolo i u jednom meču bude bolja od Nomadsa, u narednoj rundi igrati protiv jednog od ovih protivnika:
Dynamo Brest (Bjelorusija) - Astana (Kazahstan)
Budućnost Podgorica (Crna Gora) - Ludogorets (Bugarska)
Crvena zvezda (Srbija) - Europa (Gibraltar)
Qarabağ (Azerbejdžan) - Sileks (Makedonija)
Dynamo Brest (Bjelorusija) - Astana (Kazahstan)
Budućnost Podgorica (Crna Gora) - Ludogorets (Bugarska)
Crvena zvezda (Srbija) - Europa (Gibraltar)
Qarabağ (Azerbejdžan) - Sileks (Makedonija)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
michplatini
- Kontakt:
Samo u 4 kolu kvalif. za LP Ili play offu se igraju 2 utakmiceMortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:26Dvije utakmice su u play-offu.bodi123 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:24Ovo s jednom tekmom nama savršeno odgovara budimo realni, prilika ogromna se otvara.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Za prvo pretkolo nemozemo ocekivati neka pojacanja,to nam je sto nam je.Ali ako sutra izvlacenje za drugo pretkolo nas usere,vala ako u tom slucaju ne budu isli po igrace licno svako sa koferom para u ruci neznam kad ce eto .Ako nemaju para sutra odma zovi Dinu Selimovica nek kredit odobri .Nemoj zao da nam bude poslije.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 09 avg 2020, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da preuzima se koeficijent. Znači izvučeš Ludogoreca,, izbaciš ga i nosilac si u trećem kolu LŠ hahaha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da hoće Sileks ili Budućnost iznenaditi.. tu bi se tek sjebalimiky_hz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 22:33Za prvo pretkolo nemozemo ocekivati neka pojacanja,to nam je sto nam je.Ali ako sutra izvlacenje za drugo pretkolo nas usere,vala ako u tom slucaju ne budu isli po igrace licno svako sa koferom para u ruci neznam kad ce eto .Ako nemaju para sutra odma zovi Dinu Selimovica nek kredit odobri .Nemoj zao da nam bude poslije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ludogorec je dosta slabiji nego prije zbog korone i sranja.
Cz bih da izbjegnemo iskljucivo zbog spiholoske barijere koju imamo kad igramo sa vecinom balkanskih ekipa i repki
Ovo ostalo moze
Nema preuzimanja koef vec mozes izvuci par koji se igra i da prodje losiji ili da ti prodjes jaceg i dobijes izvlacenjem (ali prije izbacivanja jaceg svog protivnika) slabijeg protivnika
Cz bih da izbjegnemo iskljucivo zbog spiholoske barijere koju imamo kad igramo sa vecinom balkanskih ekipa i repki
Ovo ostalo moze
Nema preuzimanja koef vec mozes izvuci par koji se igra i da prodje losiji ili da ti prodjes jaceg i dobijes izvlacenjem (ali prije izbacivanja jaceg svog protivnika) slabijeg protivnika
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovo nam je šansa života.
Daj pojačanja
Daj pojačanja
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood i 17 gostiju.