FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja mislim da sa Apollonom možemo igrati, kada se nismo obrukali sa Krčmarevićem i Odom (koji je utakmicu vodio nakon jednog treninga faktički) protiv njih, ne vidim zašto se ne bi mogli pofajtati danas kada smo jači nego tada i kada imamo boljeg stručnjaka na klupi.
Ne kažem da oni nisu napredovali, ali treba imati na umu da su oni i prije dvije godine bili redovan učesnik grupnih faza, a danas ne vidim da su se digli na neki veći nivo.
Kući možemo parirati svima, u gostima možemo proći ove Armence, a od Apollona i Makabija bi vjerovatno rutinski ispali i to je to.
Ne kažem da oni nisu napredovali, ali treba imati na umu da su oni i prije dvije godine bili redovan učesnik grupnih faza, a danas ne vidim da su se digli na neki veći nivo.
Kući možemo parirati svima, u gostima možemo proći ove Armence, a od Apollona i Makabija bi vjerovatno rutinski ispali i to je to.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
al jedno je sigurno treba kucu staviti na 3+ bice na našim tekmama golova kao u prici hahahahhaha 
Sta je ba kakvo kmecanje.Ovo nije onaj isti Makabi plus Kiprani neigraju od marta i onda 3 iz Armenske lige.Prva 2 60- 40 sanse za nas ovi Armenci 70-30 za nas.Izvlacimo Armence prolazimo nositelji u drugom krugu prolazimo i 3 krug tezak protivnik i to je to.Liga je bitnija ove godine od svega.
Najbolji taj mirisljivi vazelin, nek bar mirise kad nas krkaju.
Jesmo grohnuli gledaj nas s nekim Saburtalom u grupi krv ti yebem.
Mi smo igrali polufinale ovog smijesnog takmicenja, nek nam glabaju
Idemo se potuci sa svima, pa sta bude. FIne love ce se zaradit, malo pojacat ekipu i osvojit titulu. Bitno je samo da ne dozvolimo sebi da opet ne izborimo izlazak u Europu. To nas i handri. Nekad smo i mi, kao Zrinjski sad, u prvom pretkolu izvlacili Narvu, Lovcen, Balzan i slicne levate.

Jesmo grohnuli gledaj nas s nekim Saburtalom u grupi krv ti yebem.
Mi smo igrali polufinale ovog smijesnog takmicenja, nek nam glabaju

Idemo se potuci sa svima, pa sta bude. FIne love ce se zaradit, malo pojacat ekipu i osvojit titulu. Bitno je samo da ne dozvolimo sebi da opet ne izborimo izlazak u Europu. To nas i handri. Nekad smo i mi, kao Zrinjski sad, u prvom pretkolu izvlacili Narvu, Lovcen, Balzan i slicne levate.
Cuva Bog Zelju svog!
Zeljo armenci 70%-30%
Zeljo kipar 50%-50%
Zeljo izrael 30%-70%
Zeljo kipar 50%-50%
Zeljo izrael 30%-70%
- kolezeljovac
- Kontakt:
Imamo eventualno jednog laganog protivnika, ali i eventualna dva izuzetno teška protivnika. Pošto igramo sigurno samo jednu utakmicu, bili to Izraelci ili Kiprani itekako možemo doći do prolaska. Niti smo bili šta bolji igrački protiv Sheriffa ili Ferencvaroša, niti su te ekipe bolje toliko od ovih navedenih. U 90 minuta je sve moguće, sačekajmo prije svega sutrašnje izvlačenje, a ako ne dobijemo Armence kojima se nadamo, možemo itekako uz dobru motivaciju i borbu doći do prolaska. Sloboda je prije par godina igrala protiv Hapoela i ispali su radi nepostojećeg penala, tako da je problem u nama eventualni. Nadam se da nećemo luzerskog mentaliteta, te da će igrači biti posebno motivisani. Ne znam čemu ovakav pristup pojednih forumaša, a realno ne igraš sigurno protiv ekipe kao Plzen recimo, a Brko i njih zamalo nije izbacio.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Evo samo u glavi shvatite da mi npr. neiskusnog Sehica i za ovaj nivo nas moramo poslati na megdan nekom iz Izraela ili Kipra ili Stevanovica koji je samo solidan za ovu ligu nista vise. Ovdje nasa ekipa je ok uz neke manje nedostatke, ali s obzirom na konkurenciju tu je to negdje. Medjutim, konkretno u slucaju ovom za Izrael i Kipar ...
Fenomenalno bi bilo izvuci Armence, ali to i ne racunam jer mi nije realno nikako. 5 dana bi se Bogu morali zahvaljivati za to.
Fenomenalno bi bilo izvuci Armence, ali to i ne racunam jer mi nije realno nikako. 5 dana bi se Bogu morali zahvaljivati za to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
kad spomenu sinisu one insajderske da se nema za platu su laz dns bome sinisa u merkatoru na dobrinji puna kolica gura i uzima najvecu poli laz je da nema plataLjoZee je napisao/la: ↑09 avg 2020, 23:13Evo samo u glavi shvatite da mi npr. neiskusnog Sehica i za ovaj nivo nas moramo poslati na megdan nekom iz Izraela ili Kipra ili Stevanovica koji je samo solidan za ovu ligu nista vise. Ovdje nasa ekipa je ok uz neke manje nedostatke, ali s obzirom na konkurenciju tu je to negdje. Medjutim, konkretno u slucaju ovom za Izrael i Kipar ...

Ovo vise nije sport kao prosle godine.Pola godine se nigdje nije igralo.Mnoge klubove je prije svega finacijski pogodilo tako da se ne zna u kojim sastavima ce igrati .Igra se jedna utakmica sa 5 izmjena sto odgovara ekipama koje su slabije fizicke spremne.Igrati sa navijacima i bez nije isto .NASAasa prednost je sto cemo odigrati 3 takmicarske utakmice .
Ma kakva prica o platama vise. Meni je zao jer znam da ovdje neko dobro zna istinu o tome, iz prve ruke sto bi se reklo i da uopste nije ni blizu onog sto zeli neko da provuce, a ne moze dokazati bez da ne uvlaci nekog ko je “izvor”. To nije potrebno naravno.
-
- Kontakt:
Da vam javim da sam dobio provjerenu informaciju da igramo protiv armenaca na Grbavici.
Sve si dobro veceras rekao. Nije realno da mi njih prodjemo i 99% necemo, ali nam ne treba taj pickasti pristup. Eto primjer Sehica. Ako ce mu se sa 20 godina usaditi taj neki luzerski mentalitet, dzaba sve.LjoZee je napisao/la: ↑09 avg 2020, 23:13Evo samo u glavi shvatite da mi npr. neiskusnog Sehica i za ovaj nivo nas moramo poslati na megdan nekom iz Izraela ili Kipra ili Stevanovica koji je samo solidan za ovu ligu nista vise. Ovdje nasa ekipa je ok uz neke manje nedostatke, ali s obzirom na konkurenciju tu je to negdje. Medjutim, konkretno u slucaju ovom za Izrael i Kipar ...
Nasi u klubu trebaju imati neki plan i ciljeve koji ce nam kroz narednih 5-10 godina dati razlog da se nadamo trecem pretkolu ili doigravanju. Sve ostalo je prezivljavanje i borba
Volim Ljozeta puno ali me iznenadio ovaj njegov pristup .MrkiMedo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 23:31Sve si dobro veceras rekao. Nije realno da mi njih prodjemo i 99% necemo, ali nam ne treba taj pickasti pristup. Eto primjer Sehica. Ako ce mu se sa 20 godina usaditi taj neki luzerski mentalitet, dzaba sve.LjoZee je napisao/la: ↑09 avg 2020, 23:13Evo samo u glavi shvatite da mi npr. neiskusnog Sehica i za ovaj nivo nas moramo poslati na megdan nekom iz Izraela ili Kipra ili Stevanovica koji je samo solidan za ovu ligu nista vise. Ovdje nasa ekipa je ok uz neke manje nedostatke, ali s obzirom na konkurenciju tu je to negdje. Medjutim, konkretno u slucaju ovom za Izrael i Kipar ...
Nasi u klubu trebaju imati neki plan i ciljeve koji ce nam kroz narednih 5-10 godina dati razlog da se nadamo trecem pretkolu ili doigravanju. Sve ostalo je prezivljavanje i borba

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
E hvala brate, sa kim igramo u sljedećem pretkolu ako prođemo?Newgeneration1921 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 23:31Da vam javim da sam dobio provjerenu informaciju da igramo protiv armenaca na Grbavici.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sehica sam naveo vise da se vidi taj kadar sa kojim se neki furaju kao “sta ce Maccabi”. Ja znam da ce Sehic kosti ostaviti na terenu samo da bude sto bolji koga god da izvucemo. Njemu ja ne mogu zamjeriti sta god da bude.
Bojim se tog neko “nafuravanja” jer realne sanse za prolaz nemamo, a ekipa moze da nayebe psihicki. To nam ne treba za ligu nikako, ali nikako nam treba da im se syebe i samopouzdanje i to sve. Iz tog razloga ja govorim da je bolje realnije gledati stvari odnosno onakve kakve jesu bez ikakvog uljepsavanja.
Bojim se tog neko “nafuravanja” jer realne sanse za prolaz nemamo, a ekipa moze da nayebe psihicki. To nam ne treba za ligu nikako, ali nikako nam treba da im se syebe i samopouzdanje i to sve. Iz tog razloga ja govorim da je bolje realnije gledati stvari odnosno onakve kakve jesu bez ikakvog uljepsavanja.
-
- Kontakt:
Gledam malo ove protovnike. Sto se tice Alashkerta, ove sezone zavrsili treci, pitarima od njih zavisio status nosioca, ekipa koja je zadnjih godina otkad igraju neku bitnu ulogu izbacivala protivnike koje bi i mi izbacili vjerovatno jos lakse nego oni, ali ispadala rutinski od npr Celtica sa ukupnih 6-0, Steaue, BATE-a, Cluja sa ukupnih 7-0, i Kairata. Vidim da im trenutno igra onaj Glisic sto je za nekog u nasoj ligi igrao. Dakle, ekipa mozda za nijansu slabija od nas gdje imamo realne sanse za prolaz, jedino sto moze biti kocnica jeste da se utakmica odigra u Armeniji gdje oni imaju prednost domaceg terena,st zbog klime sto zbog putovanja. Zatim Apollon koji je, barem po onom sto statistika kaze (a prvi Amar cesto voli reci da statistika kaze sve), slabiji nego kad smo igrali sa njima 2018. Tad su zavrsili 2. sa 3 boda manje od APOEL-a i treceplasirani Anorthosis ostavili sa 13 bodova iza sebe, a ove sezone su zavrsili 4. sa tek 4 boda vise od AEK Larnace. Jos tada smo sa mozda najgorim sastavom u zadnjih 10 godina koji je igrao Evropu uspjeli da im uvalimo 2 gola i ispadnemo radi individualnih gresaka nekih nash igraca. Znaci, moze se, ako ih dobijemo vrlo lahko se moze desiti da nas potcijene ponijekani iskustvom od prije 2 godine, a mi smo sad bolja, organizovanija, cvrsca, i opasnija ekipa nego tada, a i atmosfera je onomad bila kurceva. Potuci se. Sanse 45-55, ali se moze. Sto se tice Maccabi Haife, tu su fakat sanse na njihovoj strani, ekipa koja je triput igrala grupe od reforme takmicenja 2009., prosle godine izbacili Muru sa 5-2 i ispali od Strasbourga, ove sezone sigurno 2. mjesto daleko iza Maccabija ali i daleko ispred Beitara. Mozda nas ne bi nakantali, ali da bi se nadali prolazu treba nam repriza utakmice iz Plzena. Koga god da izvucemo ne smijemo se predati jos na press konferenciji, dati sve od sebe i igrati pametno pritiv bilo koga, sta bude bice, mozda nam i bude odgovaralo da drugi dobiju povoljan zrijeb i prodju koje kolo, izmore se, a da mi ispadnemo i otisnemo se na celu, ove godine je prioritet prvenstvo, a neki bitniji iskorak u Evropi trebamo ocekivati za godinu-dvije. Samo jako!! 

Kog god izvučemo bitno je da se odigra muški, jako i bez obzira na jačinu protivnika. Pobiti se pa kom obojici kom opanci. Mislim da nam je svima u konačnici to najvažnije. Forza Željo!
Samo Željo!
Ma pocijepat ćemo im pichku koga god da izvučemo, na njihovu žalost izvukli su najtežeg nenosioca 

-
- Kontakt:
Jel ko bio na treningu?? Ima li Lendrica?? Ostali zivi i zdravi??
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Armence bi pobucali 100%.
Kad se mrtvi krcmarevic mogao nositi sa apolonom, moze i Amar. Tu bi moglo biti svasta. Tad si u ekipi im'o jednog spica, 4 desetke i bez rezervnih krila i bekova. Zadamo 442 i pocijepamo levate na rufo. Podcijenili bi nas 100%, i tu je naša šansa.
Ovi izraelci su najgora opcija, i tu su nam realno najmanje sanse za prolaz.
Lopta je okrugla. Mdk sa kvotom 19 izvuce remi protiv kurava. Celtic dobije barcu sa 19% posjeda lopte. Cuda se dešavaju. Pickasti mentalitet navijaca i ekipe koja se unaprijed preda nam je i donio kantanje u onim godinama u Evropi. A muda, trka i hrabrost ti donesu prolaz protiv 3 puta skupljeg ferencvarosa i jedna pisljiva stativa ti se isprijeci na putu za playoff.
Imamo Stilu, imamo Dadu u zivotnoj formi, imas trkaca Hajdara, imas šibadžiju Ikića, imas Blaza i Sehu koji su brži od vjetra i imaš Sijamiju u napadu. Imas hejbet igraca sa iskustvom igranja evropskih tekmi. Ne treba kukati ni predavati se, ali NIPOŠTO.
Kad se mrtvi krcmarevic mogao nositi sa apolonom, moze i Amar. Tu bi moglo biti svasta. Tad si u ekipi im'o jednog spica, 4 desetke i bez rezervnih krila i bekova. Zadamo 442 i pocijepamo levate na rufo. Podcijenili bi nas 100%, i tu je naša šansa.
Ovi izraelci su najgora opcija, i tu su nam realno najmanje sanse za prolaz.
Lopta je okrugla. Mdk sa kvotom 19 izvuce remi protiv kurava. Celtic dobije barcu sa 19% posjeda lopte. Cuda se dešavaju. Pickasti mentalitet navijaca i ekipe koja se unaprijed preda nam je i donio kantanje u onim godinama u Evropi. A muda, trka i hrabrost ti donesu prolaz protiv 3 puta skupljeg ferencvarosa i jedna pisljiva stativa ti se isprijeci na putu za playoff.
Imamo Stilu, imamo Dadu u zivotnoj formi, imas trkaca Hajdara, imas šibadžiju Ikića, imas Blaza i Sehu koji su brži od vjetra i imaš Sijamiju u napadu. Imas hejbet igraca sa iskustvom igranja evropskih tekmi. Ne treba kukati ni predavati se, ali NIPOŠTO.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 10 avg 2020, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.