Hocemo li to u Madjarsku?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
To ce biti naknadno odredjeno, ali u Izrael sigurno necemo, kamen sa srca pada

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Idemo u Poljsku da nam sta Stila sredi gore 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Naime, Irska u pandemiji korona virusa nije uvrstila Sloveniju na takozvanu zelenu listu zemalja, što znači da bi nogometaši Dundalka po povratku u Irsku morali biti u dvosedmičnoj samoizolaciji. Stoga je u dogovoru s UEFA-omodlučeno da će se ova utakmica igrati u Ujpestu na stadionu Szusza Ferenc.MojaMalenkost je napisao/la: ↑10 avg 2020, 11:00A zasto ne mozemo igrati kuci protiv tih protivnika?
Zbog ovog Celje ne moze igrati u Sloveniji vec ce u Madjarskoj na neutralnom terenu
Kakve komplikacije...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Gorane Zakaricu smece placenicko,treba ih zakucati za zemlju neka kmece ublehe i on i jagodica. Uvijek kad su najavljivali tri boda gubili su pa neka tako bideni sada, imam osjecaj da ce Amar napraviti nekih izmjena
Maccabi - najzvučnija imena
Sainsbury - reprezentativac Australije došao iz PSVa 2019 godine (CB)
Chery - Kayaserispor,ADO Den Haag,Groningen,QPR,Twente,Emmen,GZ Hengfeng došao 2019 iz GZ Hengfenga (AMF)
Cohen - Sacramento,Phoneix,Orange County,Arizona United - 2019 iz Sacramenta (GK)
Wildschut - Bolton,Cardiff,Norwich,Wigan,Middlesbrough,ADO Den Haag,Heerenveen,VVV Venlo,Ajax - 2019 iz Norwicha (LWF)
Rukavytsya - Mainz,Herta,Twente,Roeselare,Sydney,Beitar - 2016 iz Beitara stigao (CF)
Apollon - najzvučnija imena
Mall - Grasshoppers,Darmstadt,Aarau (GK)
Selimović - Metz (CB)
Gakpe - Cercle Brugge,Amiens,Genoa,Chievo,Atalanta,Nantes,Monaco,Tours (RWF)
Gianniotas - AEK,Olympiacos,Real Valladolid,APOEL,F.Dusseldorf (RWF)
Pedro - Braga,Moreirense (RB)
Nsue - APOEL,Birmingham,Mallorca,Sociedad,Middlesbrough (RB)
Bessat - Nantes,Caen,Metz,Toulouse B (LB)
Roberge - Reims,Sunderland,Martimo,PSG B (CB)
Yuste - Mallorca,Granada,Racing (CB)
Alashkert - najzvučnija imena
Tiago Galvao - Floriana,Čukarički,Sheriff (AMF)
Camara - St.Liege,Saint-Truiden (DMF)
Galstyan - Bochum u19,Stuttgart II,Hoffenheim u17,u19 (LWF)
Mitrevski - Rabotnički,Hapoel Haifa,Sarajevo,Paralimniou (CB)
Sainsbury - reprezentativac Australije došao iz PSVa 2019 godine (CB)
Chery - Kayaserispor,ADO Den Haag,Groningen,QPR,Twente,Emmen,GZ Hengfeng došao 2019 iz GZ Hengfenga (AMF)
Cohen - Sacramento,Phoneix,Orange County,Arizona United - 2019 iz Sacramenta (GK)
Wildschut - Bolton,Cardiff,Norwich,Wigan,Middlesbrough,ADO Den Haag,Heerenveen,VVV Venlo,Ajax - 2019 iz Norwicha (LWF)
Rukavytsya - Mainz,Herta,Twente,Roeselare,Sydney,Beitar - 2016 iz Beitara stigao (CF)
Apollon - najzvučnija imena
Mall - Grasshoppers,Darmstadt,Aarau (GK)
Selimović - Metz (CB)
Gakpe - Cercle Brugge,Amiens,Genoa,Chievo,Atalanta,Nantes,Monaco,Tours (RWF)
Gianniotas - AEK,Olympiacos,Real Valladolid,APOEL,F.Dusseldorf (RWF)
Pedro - Braga,Moreirense (RB)
Nsue - APOEL,Birmingham,Mallorca,Sociedad,Middlesbrough (RB)
Bessat - Nantes,Caen,Metz,Toulouse B (LB)
Roberge - Reims,Sunderland,Martimo,PSG B (CB)
Yuste - Mallorca,Granada,Racing (CB)
Alashkert - najzvučnija imena
Tiago Galvao - Floriana,Čukarički,Sheriff (AMF)
Camara - St.Liege,Saint-Truiden (DMF)
Galstyan - Bochum u19,Stuttgart II,Hoffenheim u17,u19 (LWF)
Mitrevski - Rabotnički,Hapoel Haifa,Sarajevo,Paralimniou (CB)
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Alashkert 

- Riječ je o ako ne najtrofejnijem, onda bar jednom od najtrofejnijih trenera u bh. fudbalu. Imali smo 14 međusobnih susreta, međusobno se poznajemo veoma dobro bez obzira što Željezničar u ovom trenutku mnogo mijenja sastav. U dva kola je promijenjeno mnogo igrača, igraju na jedan drugačiji način, ja znam kako, tako da je ekipa upoznata sa tim. Pogotovo ćemo danas, kad odradimo trening u Sarajevu, konačno definisati stvari tako da mislim da ne može da bude velikih iznenađenja. Pojedinačni kvalitet Željezničara neću isticati jer su veoma dobro posloženi. Niko ne može da me ubijedi da Amar nije neke igrače svjesno ostavio za ovu utakmicu jer ima širok izbor, ali tako je i kod nas.
Znaš ti **** kockaru
Znaš ti **** kockaru
Svjesno je Veselinovica ostavio na klupi, ali da mu ne yebe zivce jer nije spreman dovoljno ne da ga cuva za nesto 

Sretno legendo, jos jednom aBd da se vratis u svoj klub i da se oprostis

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kakvi su vam to debilizmi kockari, dugovi, i ostala sranja. Sta postizes s tim kockar i da jeste a lupetate?1921boy je napisao/la: ↑10 avg 2020, 11:25- Riječ je o ako ne najtrofejnijem, onda bar jednom od najtrofejnijih trenera u bh. fudbalu. Imali smo 14 međusobnih susreta, međusobno se poznajemo veoma dobro bez obzira što Željezničar u ovom trenutku mnogo mijenja sastav. U dva kola je promijenjeno mnogo igrača, igraju na jedan drugačiji način, ja znam kako, tako da je ekipa upoznata sa tim. Pogotovo ćemo danas, kad odradimo trening u Sarajevu, konačno definisati stvari tako da mislim da ne može da bude velikih iznenađenja. Pojedinačni kvalitet Željezničara neću isticati jer su veoma dobro posloženi. Niko ne može da me ubijedi da Amar nije neke igrače svjesno ostavio za ovu utakmicu jer ima širok izbor, ali tako je i kod nas.
Znaš ti **** kockaru
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Imam pravo da pisem sta mislimBezideja je napisao/la: ↑10 avg 2020, 11:40Kakvi su vam to debilizmi kockari, dugovi, i ostala sranja. Sta postizes s tim kockar i da jeste a lupetate?1921boy je napisao/la: ↑10 avg 2020, 11:25- Riječ je o ako ne najtrofejnijem, onda bar jednom od najtrofejnijih trenera u bh. fudbalu. Imali smo 14 međusobnih susreta, međusobno se poznajemo veoma dobro bez obzira što Željezničar u ovom trenutku mnogo mijenja sastav. U dva kola je promijenjeno mnogo igrača, igraju na jedan drugačiji način, ja znam kako, tako da je ekipa upoznata sa tim. Pogotovo ćemo danas, kad odradimo trening u Sarajevu, konačno definisati stvari tako da mislim da ne može da bude velikih iznenađenja. Pojedinačni kvalitet Željezničara neću isticati jer su veoma dobro posloženi. Niko ne može da me ubijedi da Amar nije neke igrače svjesno ostavio za ovu utakmicu jer ima širok izbor, ali tako je i kod nas.
Znaš ti **** kockaru
Danas svako ima misljenje to ne znaci da trebas da lazes i izmisljas gluposti koje nisu vezane za FK Zeljeznicar. Koga boli k... Jel kockar il nije. Svaki post kockar, seljacka prica kao lobotomci isto
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jel ono u 13 sati.
PIsalo je da će biti prenos na uefinoj stranici. Za 3 min je izvlačenje drugog pretkola LP, ima isto na uefinoj stranici ako nekog zanima.
Divan suncan dan ko ubio se za Armence izvuci