Vjerojatno. Stoji 12h na oba, ali uvijek prvo ide LP

Dva najnacionalistick(ij)a tima*extazy je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:25Jadna majko, sta bi bilo da Atalantu il Celtic izvuku, kukali bi sedam dana. Ebo te Apollon, izbacivalo je Sarajvo takve ( Atromtios ), armenci nisu za pocjenit al velike sanse za prolazak, Izraelci, nisu tim iz lige petice pa da je strah tolki.
Kad se sastanu Borac i Beitar J. poznatiji kao najnacionalisticki tim u Europi haha
Bice na uefinoj stranici i LP i EL
Da nam je satisfakcija navedeno, nije jbg, ko ne bi volio gledati napokon svoj tim u grupnoj fazi pa bar EL, ali jos mi nismo na tom nivou nazalost da bi sa ovim igrackim kadrom mogli napadati grupne faze evropskih takmicenja. Naravno pored igrackog kadra treba tu i malo srece koje nismo imali u recimo toj tekmi u play offu sa Cluj gdje nas je jedan gol dijelio od grupne faze EL. Ni ja iskreno ne ocekujem nista spektakularno od svih nasih timova ove sezone u evropskim takmicenjima, mozda je neka olaksavajuca okolnost sto se igra samo jedna utakmica po pretkolu i to bez publike, vidjet cemo.JohnCleese je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:50Nema kod nas pomaka u i oko fudbala vec godinama tako da samim tim misleci na ovu sezonu mislim i opcenito.Osttribine je napisao/la: ↑09 avg 2020, 19:42
Ne znam da li su ovo tvoje prognoze za ovu sezonu ili mislis opcenito, igralo je Sarajevo dva puta play off Europa lige, Cluj i Borussia M., a sto se zarade od ulaznica tice tesko ovoga puta jel zbog ove korona krize. I takodje jedna stvar, a to je da svi mi navijaci idemo iz krajnosti u krajnost, do jucerasnje tekme mnogi pitari su pisali stidljivo cak i o grupnoj fazi, a sad cak pisu da nam je ovaj najtezi od ona tri protivnika koja smo mogli dobiti, pa mislim stvarno, ove ne prodjemo li onda ne trebamo ni igrati niti najavljivati neke iskorake.
Sarajevo i par igraca iz tog kluba sam uzeo za primjer iz razloga jer slove za najkvalitetniji igracki roster (???) unazad par sezona i za ekipu koja ima najvece sanse za najdalji domet u evropskim takmicenjima od svih drugih bh ekipa.
Prilicno razumljivo je da su "navijaci" izgubljeni izmedju dvije krajnosti upravo zbog svih ovih prethodno nabrojanih porazavajucih epiteta na racun naseg cjelokupnog fudbala ( od temelja do krova), doduse takvih navijackih struja ima i kod uređenijih sistema. Ali ne mogu razumjeti da i dalje legitimno postoje navijaci kojima ce ozbiljan oblik satisfakcije i dalje predstavljati cinjenice samo da se ne obruka, ili dodatna zarada zbog bolje popunjene tribine ili barem zadrzati euro-koeficijent za sljedecu sezonu. To je vec patologija, zabrinjavajuce.
Poslije 15- 20 godina stagnacije i silnih repriza pri cemu svi drugi napraduju kud i kamo krupnijim koracima ovdje se od posla radi samo onaj Sizifov, a istovremeno ne opada sabur i nada.
a zamisli kako se tek Velšani raduju jer su od nosioca izvukli neki klub iz Bosne
Ispunjena želja
Čudna ekipa **** im mater, u grupnoj fazi sad dobiju Manchester United kući, u Engleskoj završi 1:0 i onda izgube obje protiv Partizana i Alkmaara
Nema navijaca tako da mec kao svaki drugi
Man United tu utakmicu igrao sa juniorima i sa lordom Lingardom
Baš sve juniori?akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:04Nema navijaca tako da mec kao svaki drugi
zbog toga je ove sezone dozvoljeno da mogu igrati medjusobno
Ma smiješan sastav, igralo se zadnje kolo grupe, United već prošao bio. Igrali momci iz akademiji, treći golman i 2-3 rezerveMortemHz je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:08Baš sve juniori?akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 13:04Nema navijaca tako da mec kao svaki drugi
zbog toga je ove sezone dozvoljeno da mogu igrati medjusobno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.