Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Serie A
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Lopovi iz Torina bi opet mogli u serije B kakve mućke rade, šteta samo što u Evropi nemaju isti tretman. Šta je rekao Sari "da su bili naši suci 2 penala bi svirali" 

Juve je prijetnja u evropskim okvirima ko i Udinese sto je
Ma da vjerojatno ste do godine prvi favoriti za LP 
Juve je prijetnja u evropskim okvirima ko i Udinese sto je
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Koji luzeri nevjerujem, cinjenica je da Juventus tesko dolazi do trofeja LP ali isto tako je cinjenica da ovi luzeri tesko dolaze i do ucesca u LP i onda se ovdje nesto nasladjuju.
Ok je normalna zezancija ali nakon ovakve sezone i debakla protiv ovakvog Juventusa koji je nudio skudeto, oni se busaju
Oluja se zahuktala ima 3 godine nikako da dodje, svake godine ista prica.
Ok je normalna zezancija ali nakon ovakve sezone i debakla protiv ovakvog Juventusa koji je nudio skudeto, oni se busaju
Oblačno je i grmi, sijeva, još da zapiše i pečeni stePadovan je napisao/la: ↑10 avg 2020, 09:39Koji luzeri nevjerujem, cinjenica je da Juventus tesko dolazi do trofeja LP ali isto tako je cinjenica da ovi luzeri tesko dolaze i do ucesca u LP i onda se ovdje nesto nasladjuju.
Ok je normalna zezancija ali nakon ovakve sezone i debakla protiv ovakvog Juventusa koji je nudio skudeto, oni se busaju![]()
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- BuffonGigi
- Kontakt:
Lopovi grupu ne mogu proci a da nije za zelenim stolom, historijski uspjeh plasman u grupnu fazu LPBobadilla je napisao/la: ↑10 avg 2020, 09:35Lopovi iz Torina bi opet mogli u serije B kakve mućke rade, šteta samo što u Evropi nemaju isti tretman. Šta je rekao Sari "da su bili naši suci 2 penala bi svirali"
Juve je prijetnja u evropskim okvirima ko i Udinese sto jeMa da vjerojatno ste do godine prvi favoriti za LP
![]()
2/34 (6%) vs 3/21 (14%)
Smiješ li se okladiti da Inter u sljedećih 13 nastupa neće uzeti još jedan?
Nakon kakve sezone?Najbolje od 09./10.
Smijem se ja kladit...jer vam je za dizanje istog trebalo 40 god ...koliko se busaju ljudi bi rekli da se prica o Milanu, a ne od raspalom interu
Jedina im ja ta utjeha sada ostala da su osvojili nesto prije 10 god...
Mislim stvarno...
Mislim stvarno...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Svako 40 godina al opet vise od vas 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
-
Juvesampion
- Kontakt:
Imaju se pravo busati u prsa jer su kasnili za sampionom samo -1 to je njima veliki uspjeh. Prije su bili uvjek na velikim minusima -20 i kusur. Smjesa. Je to klub jer njihov neuspjeh je uvjek neko drugi kriv, navikli ljudi da kukaju.
Ne kladim se.
Vi ste u LP manje relevantni od Juventusa kako se god okrene, i u svakom pogledu manji klub od Juventusa, jedna LP više i kao da ste ne znam Real Madrid, haj kad Milanisti zezaju za LP, ljudi imaju i sa čim da se zezaju, dok ste bi smiješni s tim pokušajima.
Vaša najbolja u deset godina, a Juventusova najgora i ponovo ste ostali kratki rukava.
Napredovali jeste, jači ste nego što ste bili, ali daleko je to od takve nadobudnosti.
2/34 (6%) vs 3/21 (14%) 
Ako ti je to utjeha uživaj
.
Ja nikad ne bih mijenjao taj omjer za ovaj u Seriji A, kao ni onaj globalno kada se gledaju Juventus i Inter
Ja nikad ne bih mijenjao taj omjer za ovaj u Seriji A, kao ni onaj globalno kada se gledaju Juventus i Inter
Oko cega se ovdje raspravlja.
Ono kad skužiš da je Inter i dalje u igri da prestigne Jomu u broju Kupa Uefa/EL također nakon LP.I ostane sam kao drugi najtrofejniji klub natjecanja.
Zanemarit ćemo veći broj nastupa pošto vam to navodno nije bitno
Zanemarit ćemo veći broj nastupa pošto vam to navodno nije bitno
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kakvi pacenici ne vjerujem...daj im Boze nafaku i pamet.
Gle ovog brata busa se u prsa hoce da nekome.dokaze da je inter nesto u odnosu na Juve,ehh Boze
Pa ni mi navijaci Milana to ne pokusavamo,ne mozemo se svi skupa.sjetiti kad je jedan ili drugi klub nesto osvojio i sad treba govoriti za LP
Jedino mi imamo pravo za Lp govoriti,deal with that
Pa ni mi navijaci Milana to ne pokusavamo,ne mozemo se svi skupa.sjetiti kad je jedan ili drugi klub nesto osvojio i sad treba govoriti za LP
Jedino mi imamo pravo za Lp govoriti,deal with that
Ne znam o čemu se radi, mrsko mi čitati ali podržavam Siama 
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.