Ja nisam papak koji je u ovaj grad stigao nedavno pa da ne znam koja im je namjera, ali ne dam na sebe. Nikada u životu nisam nikoga prvi provocirao ili vrijeđao, ko me poznaje zna kakav sam. Ne diraj me, ne diram te. Staro pravilo.90minut je napisao/la: ↑09 avg 2020, 23:38Brate moj tu si od 2011 kako ne mozes shvatiti da te namjerno zaje.bavaju da izvuku reakciju zašto si do te mjere sve licno shvatio?Mancini je napisao/la: ↑09 avg 2020, 23:37Kao prvo, ja imam samo jedan profil na ovom forumu od 2011. godine i nikada nijedan više.samirr je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:57
jedno pitanje za tebe gospodine ne pisem na temi Olimpika ali citam kako se moze dozvoliti da jedna osoba vrijedja ostale forumaše a to je ovaj Mancini koji zeli privatnu temu za sebe izgleda ovdje se bas konstruktivna rasprava vodila dok on ne dodje i pocne da licno vrijedja, prijeti salje lazne brojeve telefona i sl..
Kao drugo, samo sam odgovorao na trolanja i vrijeđanja drugih.
Kao treće, ne laži da je lažni broj, moj je telefonski broj lično i personalno.
I kao četvrto, pišite o fudbalskoj/nogometnoj igri, utakmicama ovog kluba, taktikama, formacijama, igračima ovog kluba a ne trolajte glupostima. Svako ko je dobronamjeran je dobrodošao ovdje.