To bi bilo jedino posteno
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Idi reci administraciji da im se ne isplati, trolu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jel ovaj Mancini krvnik istinskih patriota? Jel ga stid doći na ovaj pdf?
"We need to suffer. And we need to fight."
Jel dokurcenko jos ordinira sa bolesnim umom na forumu? Ako nije ni on sklonjen do sada, nek i mene banuju zajedno sa ovom cetvorkom.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Free my niggas Sarmel & Gefufna!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tako i dio foruma kladionica je nekad bio najjaci, pa se admin malo vazan napravio i rezultat toga je da taj dio haman pa ugasen. Sam odsjekao granu na kojoj sjedi.
Ti si zaista uporan sa tim svojim glupim dosjetkama. A vjerovatno misliš da si duhovit, što je najgore u svemu tome.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 10 avg 2020, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sa glupim ljudima nema rasprave. Ovaj je meni psovao bez razloga majku i još svašta nešto. Stavi ga na ignore listu i cao.
#AllLivesMatter
Shut up and pick cotton
Shut up and pick cotton
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sviđa mi se kako je naslutio ban pa je dva dana ranije napravio profil.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
#AllLivesMatter
Shut up and pick cotton
Shut up and pick cotton
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovi banovani su uglavnom prekaljeni internacionalci, mislim da većina ima rezervne profile...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 17:35Sviđa mi se kako je naslutio ban pa je dva dana ranije napravio profil.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sreca tvoja pa se radi samo o duhanskim proizvodima jer bi inace biznis gospodje Imco bio ozbiljno pogodjen, a ti bi morao mnogo vise sajbi za dopunu oprati.TheIceman je napisao/la: ↑10 avg 2020, 17:40Konacno nešto konkretno
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-fbih- ... JqEVfKY5q8
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.