Na slici je crnac
Ili Salihovic odlazi, i to je pojacanje.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Na slici je crnac
Ma na ovu ekipu mene da dovedu to bi bilo pojacanje, tako da ko god da je super
Meni ono vise lici kao da neko odlazibhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 17:58Ma na ovu ekipu mene da dovedu to bi bilo pojacanje, tako da ko god da je super![]()
Gojkovic, Bekic, Horic, Zajimovic, Stanic, Dilaver, Atajic su poznatija premijerligaska imena koja su ostala slobodna.
Kad ono "Edis Smajic POTPISUJE NOVI 5-GODISNJI UGOVOR S KLUBOM"![]()
![]()
Odlazi neko, Bega vjerojatno.
Pa normalno.
Ma ko god da ode makar ce neke pare uci u klub. Ako je u pitanju Muratovic onda je to mozda razlog zasto ga nije bilo ni u sastavu ovih par utakmica, jer sam se bas cudio kako njega nema. Potpisao je novi ugovor prije par mjeseci sa klubom, samo je bitno da novac udje u klub i da se malo krene sa ove mrtve tacke.
I ja sam tog misljenja da je najbitnije prodavati igrace, skretati na taj nacin paznju na sebe i tako ces privoliti i druge talente da dodju i tako ganjaju odlazak vani.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 18:16Ma ko god da ode makar ce neke pare uci u klub. Ako je u pitanju Muratovic onda je to mozda razlog zasto ga nije bilo ni u sastavu ovih par utakmica, jer sam se bas cudio kako njega nema. Potpisao je novi ugovor prije par mjeseci sa klubom, samo je bitno da novac udje u klub i da se malo krene sa ove mrtve tacke.
Slazem se s tobom, mada jedni govore Muratovic, drugi Bega, a meni lici na Beganovica. I ja bi volio da Bega ode za 300, 400k eura, a imamo zamjenu u vidu Muratovica da se istrpi sezonu, dvije kao i njega.Beduin je napisao/la: ↑10 avg 2020, 18:21I ja sam tog misljenja da je najbitnije prodavati igrace, skretati na taj nacin paznju na sebe i tako ces privoliti i druge talente da dodju i tako ganjaju odlazak vani.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 18:16Ma ko god da ode makar ce neke pare uci u klub. Ako je u pitanju Muratovic onda je to mozda razlog zasto ga nije bilo ni u sastavu ovih par utakmica, jer sam se bas cudio kako njega nema. Potpisao je novi ugovor prije par mjeseci sa klubom, samo je bitno da novac udje u klub i da se malo krene sa ove mrtve tacke.
Samo sam volio da se uzmu za Begu velike pare, a onda afirmises Muratovica, a ovako ako on ode onda su to male pare najvjerovatnije. Ali hajde, bitno je povracati dugove igracima i da se igra rastereceno.
doduše mogao bi biti i Muratović, slične su siluete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.