PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Jeste im vi ponudili vase terene???
Ruzno ako niste....
Ruzno ako niste....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hahahah fuj

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odavno je poznato da plavi sve mogu, a drugim broje krvna zrnca...
Doduse, to je trenutno jedini klub na svijetu da je trener kluba ujedno i zvanicno tuzio klub zbog kamata i iste naplatio plus ima 99% kontrolu nad klubom....
Doduse, to je trenutno jedini klub na svijetu da je trener kluba ujedno i zvanicno tuzio klub zbog kamata i iste naplatio plus ima 99% kontrolu nad klubom....
-
- Kontakt:
Pa kada vi iz zelje ne zelite da gostima izadjete u susret kao pravi domacini,normalno da ce borac otici gdje moze trenirati 

Ti ne znas kakva je evropska sila Macabi, pa postavljas ovde ovaj video 

Pazi dole komentar na videu, neki jevrej piše "welcome back to Israel". Sjećaju se ljudi još Željkana i signalizacije trenera svojim igračima da ne trpaju više.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa ako je ovakva klima onda bi trebalo uvesti za ovu utakmicu da se svaki drugi gol Izraelaca konta...
Ako bude 6:0, da se zavede kao 3:0...Pa jaa
Boga mi sam zabrinut za Bekrica, Alispahica, Kosorica, hoce ljudi pocrkati dole...

Osim klime, ostalo je sve na strani komsija.