FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nego jbes to. Iz 2 kola imamo bod. Znaci 5 manje u 2 kola.
Iduce kolo ne dobijemo li pa ni kruske obro nisam a vec smo u gabuli .wtf?
Iduce kolo ne dobijemo li pa ni kruske obro nisam a vec smo u gabuli .wtf?
Treba se radovati sto smo zadnja rupa na svirali svima i da svi jedva cekaju da dignu sidro sa Tusnja (ovo govorim za afirmisane i imalo pristojne igrace). Slazem se da treba mlade igrace afirmisati i prodati ali ne treba od toga praviti spektaklklasik je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:38Poenta i jest u tome da se trebas radovat prodaji igraca.. Koji je drugi razlog forsiranja mladih igraca u nasoj ligi nego taj da sto prije pokaze neki kvalitet i da ga utopis i izvuces sto visr para za njega.Slobodas je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:04Klasični ciganluk se pravi na našoj FB stranici , niko ne govori zbog prodaje igrača neka Mašala al druže kako jadno je ono kad se raduješ odlasku igrača i ono najavljuješ. Da mi je upoznati tog genijalca koji je ovo izveo da mu u facu kažem da je debil.klasik je napisao/la: ↑10 avg 2020, 19:47Joj al mi mozemo srat... Eno svi portali najavljivali da Lednric ide iz Zelje jos pisali kolko para pa propade transfer i nikom nista.
Ne vidim nikakav problem u tome sto se najavljuje transfer, slicno je uradjeno i sa Hodzicem.
Momci prodaju mlade igrace, dobro igracu dobro klubu, al neee brukaju se jer je to najavljeno.
Taman je nama klub u stanju kakvi su i navijaci kluba. Nismo puno bolje ni zasluzili.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne pobjedimo Mladost, ode Grado - lose jer nismo pobjedili glavnog konkurenta
Pobjedimo Mladost, ostane Grado - lose jer ostaje za naredna kola
Pobjedimo Mladost, ostane Grado - lose jer ostaje za naredna kola
Gdje su pojacanja od transfera Hodzica i ovog malog ? Zasto sad te pare ne uloze u par kvalitetnih igraca na osnovu kojih ces sl sezone afirmisati opet 2-3 igraca (jer ako budes kanta za nabijanje afirmisat ce kar inu moju). Ne moze ti Said biti glavni i jedini ozbiljniji igrac , a sve ostalo juniorski tim potpomognut sa par neafirmisanih igraca !
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Nemamo para care. Znaci racunica je jasna.
Za pojacanja nema para.
Za pojacanja nema para.
Pa gdje je ta uprava , gdje su te tolike silne firme po Tuzli , gdje su ti strani investitori taj novi model . Znaju svi glumiti sefove i drkati k urac od para sto dobiju od gradaSariel1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:06Nemamo para care. Znaci racunica je jasna.
Za pojacanja nema para.

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Kakve pare kakve firme koje gazde?eee
U tuzli izvuc marku od nazov gazdi za ljiljana cin .sami jbeni izgovori a realno mentalitet i karakter palanacki. Prica jaje jajetu ne moze jer ne vjeruju bla bla a sustinski nikad to nije ni imalo u sebi sportski takmicarski duh. Samo krkenzi u se na se poda se. Seljacki mentalitet i tu se zavrsava prica.

U tuzli izvuc marku od nazov gazdi za ljiljana cin .sami jbeni izgovori a realno mentalitet i karakter palanacki. Prica jaje jajetu ne moze jer ne vjeruju bla bla a sustinski nikad to nije ni imalo u sebi sportski takmicarski duh. Samo krkenzi u se na se poda se. Seljacki mentalitet i tu se zavrsava prica.
Vezano za ovu prodaju, politika ove uprave je da se finansira iz budzeta + transferi i za sad prodaju igrace pa kako god.
Sto se tice firmi u Tuzli, nemas ti vece firme gdje je gazda tuzlak ds ne kazem slobodas a svako sponzorstvo iziskuje da ta firma dobije nesto od kluba kako bi vratila te pare od ugovora a mi trenutno ne mozemo ponudit nista da bi privukli sponzora
Sto se tice firmi u Tuzli, nemas ti vece firme gdje je gazda tuzlak ds ne kazem slobodas a svako sponzorstvo iziskuje da ta firma dobije nesto od kluba kako bi vratila te pare od ugovora a mi trenutno ne mozemo ponudit nista da bi privukli sponzora
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Imas imas i tuzlaka itekako al sve dinar efendije.
Marka lo kuca.
Marka lo kuca.
-
- Kontakt:
kad to sve saberem, sjetim se Svetog Sisoja, i šta god ko mislio, makar je dao para koliko ovi za 50 godina neće datiSariel1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:26Imas imas i tuzlaka itekako al sve dinar efendije.
Marka lo kuca.
-
- Kontakt:
Tacno tako. Bilo ih je jos par prije al i njih smo popljuvali.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:28kad to sve saberem, sjetim se Svetog Sisoja, i šta god ko mislio, makar je dao para koliko ovi za 50 godina neće datiSariel1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:26Imas imas i tuzlaka itekako al sve dinar efendije.
Marka lo kuca.
Elem podrzat ove manekene u upravi i na terenu nam ne gine ne bil bar opstali. Al slavit odlaske bjeri tamo
Svi smo bili zagovornici da se pokusa napravit taj model Sarajeva sa "kupovinom kluba", i to kad se napravilo niko ni da se pocese da kupi stolicu kamoli tih 51%. Znaci cuvaj ove ljude koje imas, nisu nesto siroke ruke al nas bar ne zavaljuju u pozajmice a rjesavaju se dugova i eto rade neke pozitivne stvaribza klub. Oni su postavljeni voljom SDP-a, trenutno milion je bitnijih stvari u tz pored Slobode, korona je, para je manje, izborna godina a cini mi se da je opozicija nikad jace udruzena kontra Jasmina tako da i ako bude nekih vecih para u klubu bit ce poslije izbora ako se obezbijedi mandat gradonacelnika i gradskog vijeca.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Jbo tu pricu ba.
Il jesi il nisi.
Pare pokrecu...
Para ima. E sad hocete reci da jedan velez sa polamostara ima vise para ili jedan doboj kakanj ili jedan zrinjski? Uozbiljite se.
Mi ne mozemo parirat sarajevu ni zelji po parama volji zelji masi a ovo ostalo.smijesno...
P.s mentalita nulta. saban i to...
Il jesi il nisi.
Pare pokrecu...
Para ima. E sad hocete reci da jedan velez sa polamostara ima vise para ili jedan doboj kakanj ili jedan zrinjski? Uozbiljite se.
Mi ne mozemo parirat sarajevu ni zelji po parama volji zelji masi a ovo ostalo.smijesno...
P.s mentalita nulta. saban i to...
-
- Kontakt:
Nemojte zaboraviti da je Čelik probio led, mi smo na sličnom putu. Volio bi da se nikada ne desi, ali sve ovo kada se sagleda mrka je kapa.
I mi pričamo kako privatnici ne daju marke, a evo članske se prodaju ko halva.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Na upravi je da obezbijedi sredstva. Plus ima u startu plus sa godisnjim sredstvima od opstine..
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 10 avg 2020, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Siva eminencija grada Tuzla Aid Berbić je najveći neprijatelj FK Sloboda. Njemu ni Jasko ništa ne može. OKK ima povlašten status, a FK će životarit ovako, samo je pitanje do kad.
-
- Kontakt:
Mani se predizborne kampanje na sportskom forumu živ bio.klasik je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:42Svi smo bili zagovornici da se pokusa napravit taj model Sarajeva sa "kupovinom kluba", i to kad se napravilo niko ni da se pocese da kupi stolicu kamoli tih 51%. Znaci cuvaj ove ljude koje imas, nisu nesto siroke ruke al nas bar ne zavaljuju u pozajmice a rjesavaju se dugova i eto rade neke pozitivne stvaribza klub. Oni su postavljeni voljom SDP-a, trenutno milion je bitnijih stvari u tz pored Slobode, korona je, para je manje, izborna godina a cini mi se da je opozicija nikad jace udruzena kontra Jasmina tako da i ako bude nekih vecih para u klubu bit ce poslije izbora ako se obezbijedi mandat gradonacelnika i gradskog vijeca.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Jos jedna laz. I pokrice za nerad. ne branim ga cak i ne pratim kosarku. Ali im je pokrice za nerad.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:50Siva eminencija grada Tuzla Aid Berbić je najveći neprijatelj FK Sloboda. Njemu ni Jasko ništa ne može. OKK ima povlašten status, a FK će životarit ovako, samo je pitanje do kad.
I fudbal guta 10 put vise sredstava od basketa.
Rukomet bi recimo sa ovim sredstvima igro u evropi.
-
- Kontakt:
Nisam upratio koliko je klub dobio ove 2020. godine i je li išta?Sariel1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:49Na upravi je da obezbijedi sredstva. Plus ima u startu plus sa godisnjim sredstvima od opstine..
Ili je onih pola miliona sto je leglo kad je bio koza hipnoza avans za prvih 6 mjeseci ove godine.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Necemo mi, Tuzlanski i ZDK dvije drzave za sebesviunapad1010 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:48Nemojte zaboraviti da je Čelik probio led, mi smo na sličnom putu. Volio bi da se nikada ne desi, ali sve ovo kada se sagleda mrka je kapa.

Tuzla i Zenica drzave u kantonima gdje gradonacelnici nisu iz iste stranke koju vodi kanton. Previse je to komplikovano da bi se kopirao model Celika.
Ali mislim da cemo zivotariti, a Husic slabo prica o Slobodi i Tusnju kako su se nasli sa gradjevinom. Njegov tim je da bude jak, Sloboda je da zivotari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.