Nemoj srcu vezati bolan

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemoj srcu vezati bolan
Juce su dobili Shmonu 1-0 u onom njihovom Toto kupu sto se igra prije pocetka lige. Gledao sam im danas sazetke tekmi iz prosle sezone, igraju brzo, agresivno i na prvu. Imaju nekog centarfora, svaki sut gol, preko 20 u sezoni mescini. Trebace nasi mnogo trcat i igrat blizu igraca, i takticki savrseno odigrati, al ne sumnjam u nas strucni stabBezideja je napisao/la: ↑10 avg 2020, 20:23Tesko da bilo ko od nas zna kakvi su. Treba pogledati prvo par utakmica, pa tek onda vidjeti sta i kako. Ovo su sve nagadjanja bez argumenata. Necemo se zavaravati da smo mi dobri za bilo koji klub u evropi. Nemamo mi puno kvalitetnih igraca. Milicevica i Stilica ostalo je sve tanko za neke velike uspjehe u evropi, necemo se lagati. Bio to Makabi protivnik ili Luksemburzani nama je zajebano..
Bespotrebno se poteze prica oko plata kad niko nit je raskinuo na nacin na koji su Miletic, Blazevic raskinuli sa Celikom nit je neko izasao u javnost. Evo Miletic je dobar pravo sa Juricicem i sam Juricic je rekao da ga je Miletic sa Alispahicem i Stilicem jos vise priblizio Zeljeznicaru. Bas bi njega Miletic zvao kao svog dobrog prijatelja da dodje, a tamo neko opste rasulo i da je on samo nezadovoljan. I to jos iz Hrvatske da dodje ovdje. I jos na maksimalnom nivou su odigrali sve utakmice do sada svi. Imali smo priliku da vidimo 2018. kako to izgleda na terenu kad su problem plate ili smanjenje ili da je nema nikako. I tad su izasli javno. Sve dok ne izadju javno bespotrebno se diskutuje o tome jer oni imaju sastanke sa Upravom i interne dogovore. Ako izadju javno ok onda reagovati i razglabati o tome.
Malo sam se smirio. Bolje da ja ovaj klip preskocim.
Ne gledam tu utakmicu. Gledam Int-Lev.
Mozes misliti koliko je kukao neki Danski Ljoze kad su vidjeli da igraju sa Mancesterom
Muski igraju druze ,svaka im cast .
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Levin, mavi, Sarajevskigigant1921 i 40 gostiju.