Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ć i tebi podvojeni, imas li jos kakvih profila??
Sto se tice normalniji tema
Sutra ce se sve sazant bitno za nastavak prvenstva. Je l Zeljo jak i medju favoritima za titulu, jel Borac jak i je l medju kandidatima il je imo lahke klubove na pocetku. Hoce l sudije gurat Borac i ako budu gurale hoce l im to pomoc uopste..meni i dalje nepojmivo da klub koji hoce da napreduje bude stabilan izabere Vladu za trenera.. Da l mora bit Srbin il sta vec na klupi ne znam, al vjerovatno i Srba ima boljih od njeg dostupnih
Sutra ce se sve sazant bitno za nastavak prvenstva. Je l Zeljo jak i medju favoritima za titulu, jel Borac jak i je l medju kandidatima il je imo lahke klubove na pocetku. Hoce l sudije gurat Borac i ako budu gurale hoce l im to pomoc uopste..meni i dalje nepojmivo da klub koji hoce da napreduje bude stabilan izabere Vladu za trenera.. Da l mora bit Srbin il sta vec na klupi ne znam, al vjerovatno i Srba ima boljih od njeg dostupnih
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa Vlado se konstantno omalovažava, ali sem Amara i eventualno Vinka niko tu bolji nije.
Nisu valjda Žiža, Feđa, Nalić, Vojvodić, Džimi Marić, Karačić, Petrović bolji?
Nisu valjda Žiža, Feđa, Nalić, Vojvodić, Džimi Marić, Karačić, Petrović bolji?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
I sve to saznamo bas sutra,28 kola prije kraja prvenstva ?feniksptica je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:58Ć i tebi podvojeni, imas li jos kakvih profila??

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Imas ti neki papir od Vice da imas to pravo?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Ovdje kako koji klub udje u ligu tako je i zavrsi manje vise..par oscilacija gore dole
Sto da ne, opstepoznato da se kradje desavaju na pocetku, lakse ljudima svarit valjda jeb.iga.
A 3 dobre partije jedne ekipe ne mogu bit slucajnost, ako se dese.
Sto da ne, opstepoznato da se kradje desavaju na pocetku, lakse ljudima svarit valjda jeb.iga.
A 3 dobre partije jedne ekipe ne mogu bit slucajnost, ako se dese.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Teška vremena su tada bila kada je taj trener svojim parama finansirao funkcionisanje kluba.
Sve do marke treba isplatit.
💩💩
Sutra će nadam se Borac i Željkan otkriti neke slabosti svojih ekipa, ovo dosad je bilo poprilično dobro, sa glavom i repom da kažem tako. Nadam se pobjedi Borca, ali očekujem 1:0 za kone.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa sad... Taj Petrović ima jedan trofej sa slabijim timom i ništa lošiju karijeru u ostalim timova od Vlade, možda čak i bolju. Žižović ili Dudić su dosta mlađi treneri, ne bih se baš kladio da u Vladinim godinama neće imati bolju karijeru iza sebe nego što Vlado ima sada.
Vlado je izmijenjao dosta timova u našoj državi i u većini njih je bio, pa onako, ništa specijalno dobar u najmanju ruku. A čim je on u 10 godina vodio 10 različitih klubova (karikiram), ne može on biti neki ober kvalitet.
Ima tu jednu titulu i to ga kao vadi, a ostalo slabo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dudic ima potencijala da bude bas dobar trener, ali Zizovic po meni jok. On mi je u rangu Nalica samo je ovaj vise nacitan pred kamerama od Zizovica, a sve ostalo je tu negdje.Raonffa je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:10Pa sad... Taj Petrović ima jedan trofej sa slabijim timom i ništa lošiju karijeru u ostalim timova od Vlade, možda čak i bolju. Žižović ili Dudić su dosta mlađi treneri, ne bih se baš kladio da u Vladinim godinama neće imati bolju karijeru iza sebe nego što Vlado ima sada.
Vlado je izmijenjao dosta timova u našoj državi i u većini njih je bio, pa onako, ništa specijalno dobar u najmanju ruku. A čim je on u 10 godina vodio 10 različitih klubova (karikiram), ne može on biti neki ober kvalitet.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prije svega te treba biti stid zbog: "nemože" i "držiti", pa sve ostalo...
Moraš prvo puzati, da bi znao hodati.
U "duelu" između Dudića i Žižovića veće šanse za bolju karijeru dajem Dudiću jer čini mi se gaji malo moderniji i ljepši fudbal (koliko je to moguće reći za trenera koji radi u našoj ligi). Žižović se fino pokazao u Radniku, kako naša sportska javnost voli reći "radio je dobar posao" sa nekim minimalnim mogućnostima.LjoZee je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:16Dudic ima potencijala da bude bas dobar trener, ali Zizovic po meni jok. On mi je u rangu Nalica samo je ovaj vise nacitan pred kamerama od Zizovica, a sve ostalo je tu negdje.Raonffa je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:10Pa sad... Taj Petrović ima jedan trofej sa slabijim timom i ništa lošiju karijeru u ostalim timova od Vlade, možda čak i bolju. Žižović ili Dudić su dosta mlađi treneri, ne bih se baš kladio da u Vladinim godinama neće imati bolju karijeru iza sebe nego što Vlado ima sada.
Sad je otišao stepenicu više u Zrinjski i za sada mi ne djeluje kao da se snašao i da će se snaći u budućnosti, ali ok još je možda rano za takve zaključke, to je samo moje subjektivno mišljenje.
Feđa fino hendla sa Veležom, ne treba zaboraviti da je u ruke dobio veliki klub sa historijom koji je tek ušao u PL i krenuo baš loše, i kroz vrlo kratko vrijeme je stvorio tim koji je po kvalitetu i igrama sasvim sigurno tu blizu borbi za Europu, možda taj neki peti najjači klub u ligi. To je za veliki respekt, možda i veći nego Žižovićev sa Radnikom, a za budućnost ćemo vidjeti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma samo uzmes sastav Veleza i Zrinjskog kad vec poredimo Dudica i Zizovica. Po imenima Zrinjski ima beton ekipu i trebalo bi to na terenu da izgleda odlicno, ali ne izgleda bas. Sa slabijim “imenima” Velez izgleda u 90% ubjedljivije ne samo u medjusobnim duelima vec inace. Zizovic izgleda sto manje uslova ima bolje mu ekipa izgleda.Raonffa je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:23U "duelu" između Dudića i Žižovića veće šanse za bolju karijeru dajem Dudiću jer čini mi se gaji malo moderniji i ljepši fudbal (koliko je to moguće reći za trenera koji radi u našoj ligi). Žižović se fino pokazao u Radniku, kako naša sportska javnost voli reći "radio je dobar posao" sa nekim minimalnim mogućnostima.
Sad je otišao stepenicu više u Zrinjski i za sada mi ne djeluje kao da se snašao i da će se snaći u budućnosti, ali ok još je možda rano za takve zaključke, to je samo moje subjektivno mišljenje.
Feđa fino hendla sa Veležom, ne treba zaboraviti da je u ruke dobio veliki klub sa historijom koji je tek ušao u PL i krenuo baš loše, i kroz vrlo kratko vrijeme je stvorio tim koji je po kvalitetu i igrama sasvim sigurno tu blizu borbi za Europu, možda taj neki peti najjači klub u ligi. To je za veliki respekt, možda i veći nego Žižovićev sa Radnikom, a za budućnost ćemo vidjeti.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa dobro, taj sindrom vođenja manjeg kluba nije rijedak slučaj, pogotovo kod nas. Žižović je u Radniku uvijek igru temeljio na snazi čvrstini, kontri, nekoj tranziciji, a jebbiga ti kada dođeš u Zrinjski moraš biti dominantan, ofanzivan, agresivan plus još kada imaš ovako individualno jaku ekipu, nije čudno da se trener malo pogubi u tom svemu, prosto moraš mijenjati svoju filozofiju. Sličan problem je imao Petrović kada je došao u Želju, sjećaš se eto svega, ne moram ti ništa govoriti.LjoZee je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:30Ma samo uzmes sastav Veleza i Zrinjskog kad vec poredimo Dudica i Zizovica. Po imenima Zrinjski ima beton ekipu i trebalo bi to na terenu da izgleda odlicno, ali ne izgleda bas. Sa slabijim “imenima” Velez izgleda u 90% ubjedljivije ne samo u medjusobnim duelima vec inace. Zizovic izgleda sto manje uslova ima bolje mu ekipa izgleda.Raonffa je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:23U "duelu" između Dudića i Žižovića veće šanse za bolju karijeru dajem Dudiću jer čini mi se gaji malo moderniji i ljepši fudbal (koliko je to moguće reći za trenera koji radi u našoj ligi). Žižović se fino pokazao u Radniku, kako naša sportska javnost voli reći "radio je dobar posao" sa nekim minimalnim mogućnostima.
Feđa fino hendla sa Veležom, ne treba zaboraviti da je u ruke dobio veliki klub sa historijom koji je tek ušao u PL i krenuo baš loše, i kroz vrlo kratko vrijeme je stvorio tim koji je po kvalitetu i igrama sasvim sigurno tu blizu borbi za Europu, možda taj neki peti najjači klub u ligi. To je za veliki respekt, možda i veći nego Žižovićev sa Radnikom, a za budućnost ćemo vidjeti.![]()
pametno razmisljanje ljudi iz kluba.Računajući domaće i međunarodne utakmice Borcu slijedi zgusnut raspored. Hoćete li tražiti odgode susreta?
"Ne! Danas smo imali sastanak. Tu je bivši predsjdenik, tu je novi predsjednik, generalni sekrektar je na putu ka Sarajevu. Borac je sada konačno Borac, ovo je pravi primjer organizacije kluba. Danas smo imali sastanak prije treninga, donijeli smo odluku gdje ne idemo u zahtejve odgađanja. Igramo domaće utakmice. Nadam se da ćemo igrati u Banja Luci te da će nam se dozvoliti dan ili dva pomjeranja u kalendaru."
Samo ćemo zamoliti takmičarsku komisiju da sve bude terminološli i da bude jedan dan kasnije utakmica sa Krupom, umjesto subote vjerovatno nedjelja i ponedjeljak."
I na kraju nece ni evropu izboriti

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jes da je ovo Engleska il Spanija...vlakanje je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:10pametno razmisljanje ljudi iz kluba.Računajući domaće i međunarodne utakmice Borcu slijedi zgusnut raspored. Hoćete li tražiti odgode susreta?
"Ne! Danas smo imali sastanak. Tu je bivši predsjdenik, tu je novi predsjednik, generalni sekrektar je na putu ka Sarajevu. Borac je sada konačno Borac, ovo je pravi primjer organizacije kluba. Danas smo imali sastanak prije treninga, donijeli smo odluku gdje ne idemo u zahtejve odgađanja. Igramo domaće utakmice. Nadam se da ćemo igrati u Banja Luci te da će nam se dozvoliti dan ili dva pomjeranja u kalendaru."
Samo ćemo zamoliti takmičarsku komisiju da sve bude terminološli i da bude jedan dan kasnije utakmica sa Krupom, umjesto subote vjerovatno nedjelja i ponedjeljak."
E jes' i mangup u pm.Ubleha izjava,igras sa Sutjeskom kuci poslije toga imas Krupu na tom istom stadionu kojom oni "upravljaju" .I opet spominje eto da ce dan-dva pomjerati.vlakanje je napisao/la: ↑10 avg 2020, 23:10pametno razmisljanje ljudi iz kluba.Računajući domaće i međunarodne utakmice Borcu slijedi zgusnut raspored. Hoćete li tražiti odgode susreta?
I sta je tu pametno razmisljanje,pito bi te ja da ides u Izrael ili u Kazahatan hoces li pomjerati.Ovo je fkt toliko ubleha izjava da mi je nevjerovatno da se ti ko ozbiljan forumas fatas na to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vlado je sve njihove navijace izmanipulisao,nevjerovatno haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.