Redzo678 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 16:30
ham19 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 15:44
Redzo678 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 14:44
Pa nije sjedio zato sto je igro u ekipama gdje je bio ili jedini pivot ili jedini dobar pivot. U Gracanici je bio s njim Zvekic koji je ispod prosjecan pivot i normalno da ce igrat ispred njega dok je u Bosni i Slaviji bio malte ne sam. Da dode u Krivaju,Borac,Maglaj,Vogoscu ili Slobodu gledao bi ga na klupi cesto.
Pretjera ga vala....sigurno se salis kad kazes da tore ne vi mogao igrati pored alica ili ridzala

Sto se tice zelje za igranjem i fizicke spreme, u ovoj ligi ne bi mogao igrati samo pored vucicevica u borcu i halilkovica u slobodi...ova dvojica su u najboljim godinama, željni igranja i u punoj fizickoj spremi....Tore je u njihovim godinama bio medju najboljim pivotima na svijetu i tu nema price.
Tore sad igra vjerovatno samo iz dosade i koju marku jos da ubere.
Daleko je on od nekadasnje kvalitete i reprezentstivnog nivo, ali i takav je medju 3 pivota lige.
Alic medu top 3 najbolja odbrambena igraca lige uz to u napadu i u odbrani je trenutno u Krivaji bolji i mali Faljic od Toreta a Ridzal medu top 3 pivota lige sto se napada tice. Cickusic preko Ridzalovih leda prosle sezone postao najbolji strijelac, zabije 16 golova od toga 9 iz penala a svaki penal Ridzal izborio. Bas sam igrom slucaja bio na utakmici kad je igrala Slavija protiv Maglaja u januaru gdje je Toromanovic bio smjesan, cak su ljudi koji su pored mene sjedili ismijavali ga kako je igrac takvog kvaliteta prije par dana igrao europsko prvenstvo a Ridzal ga gledao
Bas mi nije jasno onda kako toromanovic tolike godine igra po evropi, a ridzal zari i pali maglajskom dvoranom tolike godine....Nemoj vise poredit ridzala sa toretom, smiju ti se vjerovatno svi oni koji to citaju...Tore ima nastupa u LP koliko ridzal golova u nasoj PL.
Tore nije isao na EP zato sto je bio najbolji u tom trenutku, nego zato sto je toliko dao repki u zadnjih 15 godina i bio nhen kapiten, to mu je bio oprostaj i koliko god svi pisali da nije zasluzio...nije i ja se slazem, ali ostale repke cijene svoje reprezentativce od kojih ti igraci dobiju zahvalu u vidu dobrih primanja za vrijeme provedeno u repki i kasnije primaju penziju od te drzave.Tore kao i svi ostali reprezentativci od repke nemaju nista i ovo je jedino sto tu za njega mogli uciniti.
Nadam se da ce njegovo mjesto zauzeti Hadziomerovic.
Ti si vjerovatno iz maglaja i dobar si drug sa Ridzalom pa ga hvalis, ali i ja imam druga koji igra drugu ligu u fudbalu pa mu nikad nisam rekao da je bolji od ronalda