FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
$ ? ? - " ", $ " & ? " у прва $ ?.
Не " $ ' се " / у ? &, ? по " " " ? потез $ " " ?. " " $.
& се " " странаца, а $ $ & % " " " " " " $ & % знају.
Не " $ ' се " / у ? &, ? по " " " ? потез $ " " ?. " " $.
& се " " странаца, а $ $ & % " " " " " " $ & % знају.
" " $.
' & $, " ? $ - $, " " ? $ $.
? не " $ ? ", $ / " с " % ", а " " на "!
" "(?) ? - ? " $, јер се Терза $ " $ & " 10 ?...
? не " $ ? ", $ / " с " % ", а " " на "!
" "(?) ? - ? " $, јер се Терза $ " $ & " 10 ?...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Mislio sam da je i Spiridonovic bezveze igrac tako da ne bih tek tako rekao da Makeda nije pojacanje. Dok ga ne vidim na terenu ne bih ga komentarisao.
Sto se Vulica tice ako neko daje 2m neka ga vodi. Ima on dobar sut al s obzirom da je dosao Kanga da imamo Nikolica on prosto ne moze da se izbori da bude starter. Za igraca rotacije nije bas panetno da iskuliramo ponudu od 2 miliona. Pitanje je kada ce takva ponuda za njega da se pojavi a ako ga sada ne pustimo decko moze da bude nezadovoljan, jer opet kazem on nema sanse da bude starter na jacim mecevima.
Sto se Vulica tice ako neko daje 2m neka ga vodi. Ima on dobar sut al s obzirom da je dosao Kanga da imamo Nikolica on prosto ne moze da se izbori da bude starter. Za igraca rotacije nije bas panetno da iskuliramo ponudu od 2 miliona. Pitanje je kada ce takva ponuda za njega da se pojavi a ako ga sada ne pustimo decko moze da bude nezadovoljan, jer opet kazem on nema sanse da bude starter na jacim mecevima.
¥ $ ? са &. $ ' је " " " $ $, јер су " ? у ова 3 ? $ су " " " $ - се ове сезоне " за Европу!
& $ - $ ? " & " поново " " у " 11, $ " & $ ?/" & " & у ".
19:00, Арена спорт 1.
" ? $!
& $ - $ ? " & " поново " " у " 11, $ " & $ ?/" & " & у ".
19:00, Арена спорт 1.
" ? $!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
& % ' " ", " " $ $. & се & & " " " " - се " за Европу ове $.
& 2 ? &, вјероватно - он " " у $ у врху $.
С $ стране, " $. ' то $ /!
& 2 ? &, вјероватно - он " " у $ у врху $.
С $ стране, " $. ' то $ /!
¥ " Европе за & $ & авантуре.
" састав:
& - $, $, &, / - Саного - ", ", ?, $ - &.
& " & % " с ? " то је ? " $ $ $ ? - " он ? ?.
21:00, арена 2 " РТС.
" у $ ' $!
" састав:
& - $, $, &, / - Саного - ", ", ?, $ - &.
& " & % " с ? " то је ? " $ $ $ ? - " он ? ?.
21:00, арена 2 " РТС.
" у $ ' $!

? " у $ на првенствене '. " је ? се " гура па $ / ? " " у ?
$ ствар је % је Астана ?, % ' $ " ? не " ?...

$ ствар је % је Астана ?, % ' $ " ? не " ?...

- alan_kardec
- Kontakt:
Горе $ " ", ? ' " $ " то ' % ". & су оно $ " ?, % оно
& " не " $ ' се $, % поготово $ $ се " на $ ", $ " $ " у $ ' & $ нас %.
У $ ' ", ' ". & у & " & " ? сезоне $ ' ? Трнаву " ? на путу $ прве ?. " ", ? га - ?, " је " него у ? "...
& $ " посао за нас, Астана " $ ", ? " & & ' $ ' " ? % $ ' ?, ' %

У $ ' ", ' ". & у & " & " ? сезоне $ ' ? Трнаву " ? на путу $ прве ?. " ", ? га - ?, " је " него у ? "...
& $ " посао за нас, Астана " $ ", ? " & & ' $ ' " ? % $ ' ?, ' %

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Mozda bude vise problema u odbrani jer smo dosta napadacki jaci nego zadnjih sezona. Nemamo krila koja su dupli bekovi jos kao Ivanic i Kanga budu zajedno onda je opterecenje na zadnju liniji vece. Nontreba sacekati nekog jaceg rivala u Evropi. Vidjecemo vec u drugom kolu koliko smo defanzivno ozbiljni. Stankovic je italijanska skola, ucio je od trenera koji defanzivu imaju u malom prstu pa ne bi trebalo da se desi da on ne zna da postavi ekipu. Vidjecemo uostalom, ja sam veliki optimista i uberen sam da ulazimo u LS in recu godinu u nizu. Mnogo bih voleo Dinamo ZG u PO, da pokazemo da smo najbolji tim na Balkanu u ovom trenutku.
Не " ја " " $! ' $ " " " ? у групну фазу. ? $ се $ ?, ? " " $ " са ?...$ ? & $, ?, ?...".Hercegovac_do_groba je napisao/la: ↑19 avg 2020, 14:18Vidjecemo uostalom, ja sam veliki optimista i uberen sam da ulazimo u LS in recu godinu u nizu. Mnogo bih voleo Dinamo ZG u PO, da pokazemo da smo najbolji tim na Balkanu u ovom trenutku.
- alan_kardec
- Kontakt:
у " & јесте, ' се & $ него & " & $ се $ $ тог ?. " $ о ' & " ? $ у - ? ' ? је & & јер " % " $ ?. " се $ &, у $ ? ', & зна % се све ' $. $ " % се $ са ? тренутно... % % је ? % ". & ' $ - & " $ " $ - & ? ¥ $ $ & ? & " траје $ 1.10. & се не '.
" " по " па % $ $.
" " по " па % $ $.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
У & ' & " " $ ?.
? ' " " " $, све је $ нас. Опрез " ' $ " " & ' ", ? " $ - " ово $ $ ?. " " 0:2 " $ $ " &.
? " свега тога, " ¥ ? у НС, у " саставу, /. ", ?, ", "...
? ' " " " $, све је $ нас. Опрез " ' $ " " & ' ", ? " $ - " ово $ $ ?. " " 0:2 " $ $ " &.
? " свега тога, " ¥ ? у НС, у " саставу, /. ", ?, ", "...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Опет нас & ¥. $ % на ".
- то пуно / у ?!
- то пуно / у ?!
Ben bas efikasan od starta sezone.
Nadam se da ce dovesti stopera kvalitetnog za nastavak kvalifikacija ako se prodje drugo kolo.
& је " " " - $ ову "

-
- Kontakt:
Srecom niko u ekipi nije pozitivan na koronu.
- alan_kardec
- Kontakt:
- сутра!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
" " $

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
' се " $ " овај $ ? $

- alan_kardec
- Kontakt:
$ $ " је % & 100 ? евра, " ' " не & него $ $ ", $
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.