NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 11 avg 2020, 10:21

combe80 je napisao/la:
11 avg 2020, 09:34
De ako mozete protiv Zvijezde napravit prenos kao prosle godine na fejsbuku. :tokralju:

Idu cevapi kad dodjete u Gradacac :opaopa: :opaopa:
Ima prenos live ali je 5km ako imas koga iz Bihaca da to posalje kod jer rade live na youtubu. Bio je i protiv goska prenos super cista slika nema se sta reci
Ima i preko racuna nemam ni ja pojma kako ide nisam dole ali moram.vidjeti isti sad kako ide sve to

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 11 avg 2020, 10:40

nebeskasila je napisao/la:
11 avg 2020, 10:21
combe80 je napisao/la:
De ako mozete protiv Zvijezde napravit prenos kao prosle godine na fejsbuku. :tokralju:

Ima prenos live ali je 5km ako imas koga iz Bihaca da to posalje kod jer rade live na youtubu. Bio je i protiv goska prenos super cista slika nema se sta reci
Ima i preko racuna nemam ni ja pojma kako ide nisam dole ali moram.vidjeti isti sad kako ide sve to
Bude komentator, HD, ne koči, vrijedi 5km.
Nećeš se pokajati :thumbup:
Ne treba ti niko u Bihaću možes kupiti preko PayPal ili preko uplatnice preko banke.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 11 avg 2020, 11:13

combe80 je napisao/la:

Imaš na službenoj stranici kako da pratiš prenos tj. način uplate, Prenos bude super, uz komentatora, kvalitetnu sliku

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 11 avg 2020, 11:32

combe80 je napisao/la:

Klub je napravio PayPal pa mozes uplatiti i gledati, stvarno odlican stream, bez zamjerke
Volim samo Jedinstvo Bihać

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 avg 2020, 11:35

Svaka cast to je klub... :tokralju:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 11 avg 2020, 11:53

Ja sam gledao sad u subotu i prezadovoljan sam bio. Sad je bilo besplatno a sad cu ako bog da u petak za bihac tako da cu uzeti sto posto. I svaka cast svima koji su radili na tome

Mislim da bi dobar potez bio ako mogu kako napraviti madke sa grbom jedinstva da bi to bio pravi potez jer bi svi to kupovali

skaut99
Kontakt:

Post Postao/la skaut99 » 11 avg 2020, 18:49

Tankuljić je najveće i najbolje pojačanje Jedinstva uz Fajića, a to će se pokazati iz utakmice u utakmicu, i kamo sreće da ostane u Jedinstvu na proljeće...
🔴⚪

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 avg 2020, 18:56

Odlican igrac, Besagic isto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

pasaunodinoi
Kontakt:

Post Postao/la pasaunodinoi » 11 avg 2020, 22:02

Haracic takodjer. Danas na treningu daje max od sebe.
A šta drugo da radim svaki dan? 1937

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 12 avg 2020, 00:09

Hocete nas satrat u subotu,zaustavite se na 2 razlike,il nema veze moze i 3,samo nas nemojte obrukati kao Velez onda,da vas nece zamrziti ovi nasi,lijep pozdrav iz Gradacca

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 avg 2020, 06:03

:bih:
Ponovo je napisao/la:
12 avg 2020, 00:09
Hocete nas satrat u subotu,zaustavite se na 2 razlike,il nema veze moze i 3,samo nas nemojte obrukati kao Velez onda,da vas nece zamrziti ovi nasi,lijep pozdrav iz Gradacca
Nismo ni mi Real

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 12 avg 2020, 09:58

Ponovo je napisao/la:
12 avg 2020, 00:09
Nije valjda da ste toliko losi znaci vi i ambicije za vrh tabele nista ove godine...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 avg 2020, 11:15

Gledao sam Marijan komentator spominje Jedinstvo i kaze da bi na poziv alje i stsmbija dosao da prenosi utskmicu nasu. Kako bi to samo.bilo dobro ne mogu ni zamisliti

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 avg 2020, 19:37

Prvi sastav protiv Brekovice sto je poceo ne racunajuci Fajica, Ojedu i Besagica, dozivotno im zabraniti da igraju nogomet, razumijem da su mladi momci al da za 35 minuta ne mozes poluprilike napraviti, probiti po strani i centrirati, napraviti 2-3 pasa vezana i to protiv igraca koji nisu nista kvalitetniji od ovih sto su kod nas zapoceli.

Prva ekipa kad je usla vec je bila druga prica, ma da nisu ni oni odigrali nista specijalno jer se primjeti dosta opreza pred puno vazniju utakmicu u subotu.
Na kraju pobjeda 4:1 uz golove Fajica, Tankuljica, Devedzica i Haracica
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 avg 2020, 19:54

LloriS je napisao/la:
12 avg 2020, 19:37
Prvi sastav protiv Brekovice sto je poceo ne racunajuci Fajica, Ojedu i Besagica, dozivotno im zabraniti da igraju nogomet, razumijem da su mladi momci al da za 35 minuta ne mozes poluprilike napraviti, probiti po strani i centrirati, napraviti 2-3 pasa vezana i to protiv igraca koji nisu nista kvalitetniji od ovih sto su kod nas zapoceli.

Prva ekipa kad je usla vec je bila druga prica, ma da nisu ni oni odigrali nista specijalno jer se primjeti dosta opreza pred puno vazniju utakmicu u subotu.
Ovi ne znaju osnovne stvari, pas, primanje, osnovna kretanja itd. Zalutali
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 12 avg 2020, 20:15

Neka malo klub povede racuna o ljudima koji dolaze gledati utakmice. Sramota je da cca 300 ljudi ulazi na veliku tribinu provlaceci se kroz ogradu. Otvorite vrata da ko ljudi udjemo na stadion bez guzve. Takodjer, zovnite vatrogasce nek parkiraju na atletsku stazu, nek upale šmrk i nek malo saperu stolice da dodju sebi. Bruka je da je svaka stolica usrana, prasljiva, puna ćikova od cigara i slicno. Kad cete saprati ako ne sad kad publika ne smije na stadion.
Sto se tice utakmice, Ojedu treba otjerati. Nikakav igrac, hladi jaja na terenu i nece k da maknem. Samo se sminka i prebacuje kosu u stranu. Kad je kod njega previse dodira kao i Makic i zato je igra u prvih 35 minuta bila spora i bez ideje.
Volim samo Jedinstvo Bihać

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 avg 2020, 20:18

harden je napisao/la:
12 avg 2020, 19:54
LloriS je napisao/la:

Ako si gledao znas o cemu govorim, gledam Fajica i tacno mi ga zao, stoji sam trazi loptu od stopera koji je pet metara od njega i ovaj ga ne vidi vraca loptu golmanu sa nekih 30 metara, lose brate skroz, al hajde imamo opet 4-5 igraca kvalitetni na klupi ne racunajuci ove juniore.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 avg 2020, 20:22

LloriS je napisao/la:
12 avg 2020, 20:18
harden je napisao/la:
12 avg 2020, 19:54
LloriS je napisao/la:

Ako si gledao znas o cemu govorim, gledam Fajica i tacno mi ga zao, stoji sam trazi loptu od stopera koji je pet metara od njega i ovaj ga ne vidi vraca loptu golmanu sa nekih 30 metara, lose brate skroz, al hajde imamo opet 4-5 igraca kvalitetni na klupi ne racunajuci ove juniore.
U pocetku je i Fajic bio ocajan, nema to veze s njima, nije znao pas dati obicni niti je potrcao... Promasi sa 5 metara glavom prazan gol.

Ojeda meni nije los, odlican tehnicar i vidi se da uvijek hoce da gurne napred loptu u prostor nekome ali niko se ne otvara ili su 2 metra u ofsajdu. Cesto ima i taj potez viska.

U Brekovici onaj 11 odlican, kako se zove? Alenov brat se slabo snalazi u ovom nogometu, a mali igra mozda i bolje od Alena.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 12 avg 2020, 20:35

je li kupovao ko karte. Je li počela prdaja u turističkoj zajednici?

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 avg 2020, 20:38

Ma prijateljska je. Igrali smo ocajno sve prijateljske pa smo gosk pobijedili. To igraju ko da je trening jbs to.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.