Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Hjoj pitarskih kompleksasa, vise na vikipedijiGrbavica Stadium is located in Grbavica, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. Also called "Sadaka arena" this football stadium has terraces close to the pitch and it is the home stadium of FK Željezničar Sarajevo and one of two stadiums of the national football team of Bosnia and Herzegovina.
Ako je kod nas losa situacija sta je reci tek za njih, imaju 2.5 puta vise stanovnika od nas ali imaju 7 puta vise zarazenih
Hoce ti brojati bodove ako ti ne igra napadac iz prvih 11
sve isto bruda ali bez troleavalPacidoroP je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:19Hoću na stadion![]()
![]()
![]()
Pa jel' moguće da mi ovako fali ushićenje dok se spremaš za polazak, prvi kadrovi Grbavice iz trole, izlazak ispred Plavog zamka, pa gledaš sve poznate face, put prema Jugu, kontrolu obezbjeđenja, pa gledanje u istok dok lagano koračaš prema kopu, zauzimanje svog mjesta i lagano zapališ koju cigaru i pratiš raju koja ulazi i kako se lagano puni stadion..
Zadnji put bio na stadionu kad je dizel bio 2.26.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:19Hoću na stadion![]()
![]()
![]()
Pa jel' moguće da mi ovako fali ushićenje dok se spremaš za polazak, prvi kadrovi Grbavice iz trole, izlazak ispred Plavog zamka, pa gledaš sve poznate face, put prema Jugu, kontrolu obezbjeđenja, pa gledanje u istok dok lagano koračaš prema kopu, zauzimanje svog mjesta i lagano zapališ koju cigaru i pratiš raju koja ulazi i kako se lagano puni stadion..
Jbg ipak se raspadamoZeljovac95 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:06Ja imam los filing,cim smo mi dobro raspolozeni,onda to nije dobro.Gol nismo primili jos u 2020. godini,zato cemo veceras i to dva najmanje i to neke frljoke.Mislim da je vrijeme da odigramo lose,nazalost.
bjezi braconi gore 100 puta
Trenutno korisnika/ca: antibot, kosuljaplava, Laganini1986, Zeko87 i 43 gosta.