Pa zar nisam upravu, da nam trebaju pojacanja?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kod dosta nasih igrača se da primjetiti manjak motivacije, ne znam šta je razlog tome
-
- Kontakt:
Eto vidjeli ste ove dvije ekipe koje neki ovdje smatraju konkurentima za titulu.
Ako su nam oni konkurenti ocekujem da cemo na kraju imati najmanje 20 bodova vise od drugoplasirane ekipe.
Ako su nam oni konkurenti ocekujem da cemo na kraju imati najmanje 20 bodova vise od drugoplasirane ekipe.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jos sutra da se desi taj necemo i taman.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Agresivni nekakvi i nervozni forumaši na ovom PDF-u. Valjda u ovo doba korone većina zatvoreni sa svojim ženama, pa nervozni i mrzovoljni, a ovaj drugi dio djeca. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Sutra igra Sarajevo!
Kada se igra ovaj tempo, srijeda-subota, uvijek pomislim, mogao bih se ja navići na ovo.
Zamisli gledaš Saraj'vo svaka 3,4 dana, mokri snovi...
Kada se igra ovaj tempo, srijeda-subota, uvijek pomislim, mogao bih se ja navići na ovo.
Zamisli gledaš Saraj'vo svaka 3,4 dana, mokri snovi...

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
I kod nasih je isto tako.walterorist je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:27Kod dosta nasih igrača se da primjetiti manjak motivacije, ne znam šta je razlog tome
Ovdje pojedince razapinju kada kazu da ce Zeljeznicar biti do kraja u utrci za titulu, automatski prozivaju nekoga manijakom, Husrefoljupcem i sl. Kao sto sam rekao za Zrinjski, reci cu i za Zeljeznicari, a to znaci da smo otprilike bara - bara, s tim sto oni imaju prednost u vidu trenera.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Imaju ovog Juricica, u pm kakav igrac. Ne znam gdje su ga pokupili, ali su bingo izvukli. Bice ovo duga i **** sezona. A derbi ce pokazati ko je zaista bolji, mada sto se mene tice moze ko i prosle
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Za te i govorimTheIvicnjak je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:30I kod nasih je isto tako.walterorist je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:27Kod dosta nasih igrača se da primjetiti manjak motivacije, ne znam šta je razlog tome
- feniksptica
- Kontakt:
Ne uprati, jel to nas ponovo vodi Hurtic pa se svi zale na trenera, il tinja zelja za bivsim nam trenerom ??
Naravno da je Zeljo konkurent, i bit ce sve pogotovo ove godine na godisnjicu i nakon tolike suse..plus sto imaju dodatni motiv nama pomrsit racune da se ne naviknemo na titule.
Naravno da je Zeljo konkurent, i bit ce sve pogotovo ove godine na godisnjicu i nakon tolike suse..plus sto imaju dodatni motiv nama pomrsit racune da se ne naviknemo na titule.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- LegendKiller
- Kontakt:
Ovaj željo je dokaz kako je malo potrebno da budeš u vrhu. Dovoljno je da u ekipi imaš jednog majstora kao Stilic, ostali neka iole znaju njega pratiti, i od ekipe koja izgubi 6 tekmi za redom, dobiješ ekipu za titulu. Pa evo i kod nas je nešto slično, bez Ahmeta i Rahmana u formi ova ekipa je čisti prosjek.
Mi imamo dva igrača iznad prosjeka oni jednog i tu je razlika.
To mene i nervira, jer smo bara bara sa klubom koji nema ni blizu finansijsku situaciju kao mi. Al hajde, valjda bude bolje.
To mene i nervira, jer smo bara bara sa klubom koji nema ni blizu finansijsku situaciju kao mi. Al hajde, valjda bude bolje.
- TheNorthFace
- Kontakt:
ma vala bara-bara ekipe nemamo, ni blizu. jedino se može reć da je njihovih prvih 11 bara bara s našom drugom postavom, otprilike
ono što njih čupa je amar koji je bolji trener i od husrefa i od vinka
ono što njih čupa je amar koji je bolji trener i od husrefa i od vinka
1946
Budalesete.
Tukli smo jaci Borac u BL bez primljenog pred njihovom publikom
Mene vise dojmi Listica, koja je jutros trenirala i vodi 2-1 na poluvremenu....
Tukli smo jaci Borac u BL bez primljenog pred njihovom publikom
Mene vise dojmi Listica, koja je jutros trenirala i vodi 2-1 na poluvremenu....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 11 avg 2020, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Upravo brate ovo i mene pojede, ok duga je sezona bit ce promjene i forme i povreda al mi smo bukvalno bara bara s njima a neuporedivo bolje uslove imamo ...LegendKiller je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:37Ovaj željo je dokaz kako je malo potrebno da budeš u vrhu. Dovoljno je da u ekipi imaš jednog majstora kao Stilic, ostali neka iole znaju njega pratiti, i od ekipe koja izgubi 6 tekmi za redom, dobiješ ekipu za titulu. Pa evo i kod nas je nešto slično, bez Ahmeta i Rahmana u formi ova ekipa je čisti prosjek.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako bi nam legao ovaj Cipetic na RB
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
@zip druze niko ne tjera nikog niti to navijaci vise mogu.
Ovdje se zavrsava sve sto ti potenciras.
Cinjenica je da smo mi osvojili dvije titule ali da nismo dominirali i da igraci kad imamo bodovnu prednost postaju lezerni i misle lako cemo. Primjer Zrinjski i krupa pretprošle sezone, sloboda Prosle sezone i jos dosta utakmica koje smo dobili.
Mi smo protiv mladosti bili bolji ali bez zara i agresivnosti u napadu. Jednostavno se vidjelo da igraci bez koncentracije pucaju kao da je lopta vec u golu. Dvije prilike smo napravili da valja kod suta Krste i Pidre, ali je zavrsnica bila kao da nema niko na golu.
Jednostavno kad ne daje sve od sebe kazna sama dodje, a na malim utakmicama se titule osvajaju.
Ako mi zelimo da razvijamo mlade igrace iz akademije u ovakvim utakmicama se mora napraviti prednost do 70 minute od dva tri gola razlike da se mogu ubaciti mladi igraci. Kada ces im dati priliku ako ne tada, mozda protiv Borca, Zeljeznicara ili Zrinjskog u 89 ili 91 minuti.
Nije Sarajevo klub koji postoji samo iz razloga da igraci prime platu i sa pola snage dobiju utakmice 1:0 ili 2:1.
Ovdje se zavrsava sve sto ti potenciras.
Cinjenica je da smo mi osvojili dvije titule ali da nismo dominirali i da igraci kad imamo bodovnu prednost postaju lezerni i misle lako cemo. Primjer Zrinjski i krupa pretprošle sezone, sloboda Prosle sezone i jos dosta utakmica koje smo dobili.
Mi smo protiv mladosti bili bolji ali bez zara i agresivnosti u napadu. Jednostavno se vidjelo da igraci bez koncentracije pucaju kao da je lopta vec u golu. Dvije prilike smo napravili da valja kod suta Krste i Pidre, ali je zavrsnica bila kao da nema niko na golu.
Jednostavno kad ne daje sve od sebe kazna sama dodje, a na malim utakmicama se titule osvajaju.
Ako mi zelimo da razvijamo mlade igrace iz akademije u ovakvim utakmicama se mora napraviti prednost do 70 minute od dva tri gola razlike da se mogu ubaciti mladi igraci. Kada ces im dati priliku ako ne tada, mozda protiv Borca, Zeljeznicara ili Zrinjskog u 89 ili 91 minuti.
Nije Sarajevo klub koji postoji samo iz razloga da igraci prime platu i sa pola snage dobiju utakmice 1:0 ili 2:1.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kad vec pominjete morza, a ne volim ga/njih pominjati, mora se priznati da je najjaci trener lige. Lahko je sa beton ekipom uzeti titulu, ali kad moras od govana pitu praviti eh onda se vidi ko je ko. Pa jbt od Alispahica sa kojim smo se mi sprdali je napravio jednog od najboljih veznjaka lige vidjeli ste danas ili ovog Juricica, da smo ga mi doveli vec bi bili protesti ispred kluba trazila bi se Emirova ostavka.
I @zip je apsolutno u pravu, onu utakmicu protiv MDK smo morali ubjedljivo dobiti i da nam je falilo jos 5 igraca mimo Tine i Ahmeta.
Umijece je da iz igraca izvuces maximum, da od onog sto imas napravis ekipu, da vladas igracima, da si im autoritet.
I nemojte vise lupetanja da nam anamoni nisu konkurenti, jesu Bgm itekako i oni i jos par drugih ekipa.
I @zip je apsolutno u pravu, onu utakmicu protiv MDK smo morali ubjedljivo dobiti i da nam je falilo jos 5 igraca mimo Tine i Ahmeta.
Umijece je da iz igraca izvuces maximum, da od onog sto imas napravis ekipu, da vladas igracima, da si im autoritet.
I nemojte vise lupetanja da nam anamoni nisu konkurenti, jesu Bgm itekako i oni i jos par drugih ekipa.
Ne glupiraj sefeniksptica je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:17Pa kako Morto da covjek ne dobije ban zbog ovakvih ljudi. Ovi isti posle druge minute utakmice pise losi smo danas kiks je ovo.
Jedva doceko da Zeljo ima utakmicu vise da moze pisat o razlici na tabeli u 3 kolu bolan bolan..
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Alispahic je igrao ko slina danas, medju najgorim na terenu, igrac manje prvo poluvrijeme, drugo poceo se udarat i izvadio ga da karton ne dobije....
Takav je i kod nas bio, kad god je los bio fasovo bi karton, zuti ili crveni....
Takav je i kod nas bio, kad god je los bio fasovo bi karton, zuti ili crveni....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače