izgled?
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Ne znam kako ce se sve odviti na kraju ali znam sigurno ako Lejkersi osvoje da ce za sve biti zasluzan James a ako ispuse da ce krivi biti Kuzma, Waiters, JR Smith, Davis ili bilo ko drugi na rosteru osim naravno samoprozvanog kralja.
Jedva cekam da propalog pjevaca Ljiljarda spuste na zemlju u play offu, lik je odvratno iritantan i ku?ci se bez pokrica svakome, to ce lose zavrsiti siguran sam
Jedva cekam da propalog pjevaca Ljiljarda spuste na zemlju u play offu, lik je odvratno iritantan i ku?ci se bez pokrica svakome, to ce lose zavrsiti siguran sam
Zadnja izmjena: japa, dana/u 11 avg 2020, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Auu, hos reci da LeBron nije superstar auu... Posto svi znamo sta je pricao za Skipa. Ah Brokula brate, malo sam se razocarao da imas takav stav o jednom od najboljih svih vremena. Da ne spominjem Durantove komentare. Vala za mene su oni dva superstara, kao i Damina. Al okej, svi imamo svoje misljenje.
@igrajlopte 🐦
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sta s.ere. Nije on zapoceo s.ranje na instagramu vec Beverly i PG.
Zasto ne bi odgovarao? Ne bi da odgovara svake sekunde nekom, nego dvaput u godini. Prvo i sam Lillard je puno pristupacniji fanovima, twitteru i komentiranju bilo cega. Da su svi retarsi ko Kawhi ova liga ne bi nikog zanimala.
Deugo, yebali te suci da te yebali. Bez Nurkica niste mogli uzet, kamoli sad s Nurkicem. Ohani s glupostima.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma ne bi ni on odgovarao da nije u situaciji za PO u kakvoj jeste, nego ga nervoza pocela pucati, vidi da mora krv propisati da uvede POR u PO.Lillard je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:10Sta s.ere. Nije on zapoceo s.ranje na instagramu vec Beverly i PG.
Zasto ne bi odgovarao? Ne bi da odgovara svake sekunde nekom, nego dvaput u godini. Prvo i sam Lillard je puno pristupacniji fanovima, twitteru i komentiranju bilo cega. Da su svi retarsi ko Kawhi ova liga ne bi nikog zanimala.
Deugo, yebali te suci da te yebali. Bez Nurkica niste mogli uzet, kamoli sad s Nurkicem. Ohani s glupostima.
Ni meni ne bi smetale sudije da su nama pomogle jel, ne cudi me da vama ne smetaju

A smijesni ste s tom svojom logikom bez Nurkica s Nurkicem. Da se sretnu sad DEN i POR u POu i DEN ih izbaci onda bi se zalili nema Hooda, fali Kanter u odnosu na proslu godinu, fali Curry, Aminu, Harkless.. Dzaba vam Nurkic kad vam je ostatak ekipe losiji nego prosle sezone, Denver se pojacao Grantom, sve i da MPJ ovako ne nastavi igrati jaci su od POR. Da ste kakva ekipa u najgorem slucaju vi bi bili sad 8i a ne ganjali 8o mjesto.
Jedva pobijedite Denver bez 4 startera i bez igranja igraca koji su poceli utakmicu zadnjih 15 min i ovde prijetite s proslom sezonom

-
- Kontakt:
japa je napisao/la: ↑11 avg 2020, 18:29Ne znam kako ce se sve odviti na kraju ali znam sigurno ako Lejkersi osvoje da ce za sve biti zasluzan James a ako ispuse da ce krivi biti Kuzma, Waiters, JR Smith, Davis ili bilo ko drugi na rosteru osim naravno samoprozvanog kralja.
Odveo ekipu u finale zapada .
Qrčenje bez pokrića ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Joj de molim te, sudije pomogle. Imao je Denver 7 utkamica i popusio. Pomiri se s tim i ne budi pichka.JHam je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:40Ma ne bi ni on odgovarao da nije u situaciji za PO u kakvoj jeste, nego ga nervoza pocela pucati, vidi da mora krv propisati da uvede POR u PO.Lillard je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:10Sta s.ere. Nije on zapoceo s.ranje na instagramu vec Beverly i PG.
Ni meni ne bi smetale sudije da su nama pomogle jel, ne cudi me da vama ne smetaju
A smijesni ste s tom svojom logikom bez Nurkica s Nurkicem. Da se sretnu sad DEN i POR u POu i DEN ih izbaci onda bi se zalili nema Hooda, fali Kanter u odnosu na proslu godinu, fali Curry, Aminu, Harkless.. Dzaba vam Nurkic kad vam je ostatak ekipe losiji nego prosle sezone, Denver se pojacao Grantom, sve i da MPJ ovako ne nastavi igrati jaci su od POR. Da ste kakva ekipa u najgorem slucaju vi bi bili sad 8i a ne ganjali 8o mjesto.
Jedva pobijedite Denver bez 4 startera i bez igranja igraca koji su poceli utakmicu zadnjih 15 min i ovde prijetite s proslom sezonomne moze vama Nurkic pomoci koliko ostatak ekipe moze njemu i Lillardu odmoci
![]()
Jest, fale Curry i Harkless.nema sta. Curry je bio dobar nema sta, al frajer nije nikakav nedostatak pored silno skoringa koje ekipa ima. Napad nikad nije bio problem. Harkless je pola sezone van terena, dovoljno govori kako su ga Clippersi tretirali. Aminu je sigurno nedostatak, slazem se, iak s rastom Coĺinsa, vidjet cemo.
Portlandu fale citavu sezonu 3 najbolja igraca u obrani, 2 visoka igraca ,normalno da ce se odrazit na obrani i rezultatima. A i pod takvim uvjetima, Lillard je odigrao odlicnu sezonu.
A tek sada, s ovom dvojicom nazad, sa Hasom s klupe, sa Trentom koji je bas napredovao kroz sezonu... Ekipa i dalje ima boljk, al da je Denver ne znam sta pa reko..
Niko tebi ne prijeti. Ti si se uskokodakao ko zadnja pichka oko sudaca kao su odlucili seriju. To pusite vi i slicni navijaci, al zaboli me.
Denver je odlicna ekipa za regularnu sezonu.al kad stvari zapnu, nema ko povuc i to ce se opet pokazat. Dotad

Stani, ti poredis Lillarda kojem je prosle godine bio koji, 5i il 6i PO sa ekipom gdje vecina glavnih igraca prvi put bila u POu prosle godine i kazes nema ko povuci, sto Lillard nije povukao protiv SAS-a u svom prvom POu? Sto ne povuce protiv MEM godinu poslije u prvoj rundi? Sto nije povuko protiv NOP, nije im zagustilo ni jednom protiv GSW? Da malo sacekamo kad pricamo o ovoj ekipi Denvera, a ne da pricamo ko da smo jos uvijek u 2013. ili 2014.?Lillard je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:58Joj de molim te, sudije pomogle. Imao je Denver 7 utkamica i popusio. Pomiri se s tim i ne budi pichka.JHam je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:40Ma ne bi ni on odgovarao da nije u situaciji za PO u kakvoj jeste, nego ga nervoza pocela pucati, vidi da mora krv propisati da uvede POR u PO.Lillard je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:10
Sta s.ere. Nije on zapoceo s.ranje na instagramu vec Beverly i PG.
Jedva pobijedite Denver bez 4 startera i bez igranja igraca koji su poceli utakmicu zadnjih 15 min i ovde prijetite s proslom sezonomne moze vama Nurkic pomoci koliko ostatak ekipe moze njemu i Lillardu odmoci
![]()
Jest, fale Curry i Harkless.nema sta. Curry je bio dobar nema sta, al frajer nije nikakav nedostatak pored silno skoringa koje ekipa ima. Napad nikad nije bio problem. Harkless je pola sezone van terena, dovoljno govori kako su ga Clippersi tretirali. Aminu je sigurno nedostatak, slazem se, iak s rastom Coĺinsa, vidjet cemo.
Portlandu fale citavu sezonu 3 najbolja igraca u obrani, 2 visoka igraca ,normalno da ce se odrazit na obrani i rezultatima. A i pod takvim uvjetima, Lillard je odigrao odlicnu sezonu.
A tek sada, s ovom dvojicom nazad, sa Hasom s klupe, sa Trentom koji je bas napredovao kroz sezonu... Ekipa i dalje ima boljk, al da je Denver ne znam sta pa reko..
Niko tebi ne prijeti. Ti si se uskokodakao ko zadnja pichka oko sudaca kao su odlucili seriju. To pusite vi i slicni navijaci, al zaboli me.
Denver je odlicna ekipa za regularnu sezonu.al kad stvari zapnu, nema ko povuc i to ce se opet pokazat. Dotad![]()
I da, opet ti kazem sudije da nisu usrale onu 4. 7. vjerovatno ne bi ni bilo a ti pricaj sta hoces

I ne, nisam se ja uskokodakao oko sudaca, nego "navijaci" POR pisu kao da je POR pomeo DEN prosle godine u PO-u, derao ih i ove godine svaku utakmicu bez Nurkica, pa je POR toliko bolji od Denvera da su oni sigurni da bi izbacili Denver i ove godine, a oni se bore za PO s **** Memphisom...
Ma ja, liga namjestila, inace bi slni Denver nastetio Warriorsima. Joj mu price.
Pa pricamo o sadasnjosti, necu govorit o Denveru za 5 godina.
Pa pricamo o sadasnjosti, necu govorit o Denveru za 5 godina.
Zapravo je proslogodisnji Denver imao kud i kamo vece sanse protiv Warriorsa nego Portland. Za Blazerse se znalo da ce bit il metla il da ce max jednu uzet. Ekipa koja je daleko daleko najvise odgovarala Warriorsima od PO ekipa na Zapadu.
Vidjeli smo kako je POR nastetio Warriorsima

A logicno da je za ligu bolje da u finalu ima Lillarda, CJa, 2x Currya, Klaya, Duranta, nego da imaju Jokica kog su iako je dobio prvi tim i dalje mnogi potcjenjivali, i ostatak neki malo poznati igraci ili nepoznati. Kome je zanimljivo da gleda kako Craig koji je dosao iz Australije, uzeo Bartonu startersko mjesto u PO ganja Klaya recimo po terenu..
-
- Kontakt:
JHam je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:25Vidjeli smo kako je POR nastetio WarriorsimaBolje bi Denver prosao
![]()
A logicno da je za ligu bolje da u finalu ima Lillarda, CJa, 2x Currya, Klaya, Duranta, nego da imaju Jokica kog su iako je dobio prvi tim i dalje mnogi potcjenjivali, i ostatak neki malo poznati igraci ili nepoznati. Kome je zanimljivo da gleda kako Craig koji je dosao iz Australije, uzeo Bartonu startersko mjesto u PO ganja Klaya recimo po terenu..
Logično je za ligu da u finalu ima Giannisa ili Trust the proces , koga interesuju kanađani nek hokej igraju ...
Kome je zanimljivo da gleda robota Kawhia , chokera Lowrya ili propalog Ibaku ...
Nakav Van Vleet ili tako nešto da nake trojke pogađa, da nakav Siakam rutinira Draymonda ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Pricas o NBA, ne tamo nekoj farmerskoj ligi. Urazumi se. Kakvo namjestanje. Nije Denver nikom tolko bitan kralju.JHam je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:25Vidjeli smo kako je POR nastetio WarriorsimaBolje bi Denver prosao
![]()
Pa znam da nije. Zato se i namjestilo POR.... Kad je vec HOU rano ispao, i onako srusena gledanost bi vjerovatno bila jos manja da je Denver prosao..Lillard je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:36Pricas o NBA, ne tamo nekoj farmerskoj ligi. Urazumi se. Kakvo namjestanje. Nije Denver nikom tolko bitan kralju.JHam je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:25Vidjeli smo kako je POR nastetio WarriorsimaBolje bi Denver prosao
![]()
Yebo vas citiranje kilometarskih postov
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jbte jel realno da frajer stvarno ovako razmislja haha
Kad navijaci POR mogu misliti da je POR ove godine jaca ekipa nego sto je bio prosle, sa svim odlascima igraca a da je Denver slabiji nego prosle godine, onda ja imam pravo reci i da je zemlja ravna ploca

Kad su kompletni, da, jaca su ekipa nego prosle sezone. Denver nisam ni spomenuo u tom kontekstu.
Nisi ti, jesu tvoji haveri, ja njima odgovorim ti se nadovezes...Lillard je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:55Kad su kompletni, da, jaca su ekipa nego prosle sezone. Denver nisam ni spomenuo u tom kontekstu.
A sto se tice POR, ne, nosu ni kompletni jaci. Zasto, zato sto ste one igrace zadatka od prosle godine zamijenili s igracima svega samo ne zadatka. Kanter moze itekako biti korisniji od Whitesidea, Aminu i Harkles od Meloa 100%, Curry vam s klupe fali pogotovo kad CJa ovako stane. Jedino sto vam je Hood povrijedjen. Mislim, fino ako vi mislite da ste jaci, al ja to iskreno ne vidim. I da, racunam i Nurkica, ali Nurkiceva igra u POR zavisi od ostatka ekipe, kako napad tako i odbrana, a vi odbrane odlaskom ovih gore nemate osim Nurkica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.